backspace13 19.01.2011 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Witam serdecznie. Tak jak większość z Was dokonywaliście zmian w projekcie. W moim też potrzebowałem dokonać kilku więc oddałem mój projekt do architekta z zaznaczeniem co chciałbym zmienić. Po odebraniu stwierdziłem że została dokonana zmiana bez mojej zgody i wiedzy. Chodzi mi dokładnie o kotłownie - pomieszczenie gospodarcze. W moim projekcie VIGO jest wejście do kotłowni z garażu, natomiast architekt zlikwidował wejście z garażu i naniósł drzwi bezpośrednio z dworu. Zadzwoniłem do niego dlaczego tak to zrobił, stwierdził że takie są przepisy i że nie może być wejścia bezpośrednio z garażu do kotłowni. Chciałbym się Was zapytać czy to prawda i jaki to przepis mówi o takich zmianach, dodam że będzie tam piec na eko-groszek. Pozdrawiam. Janusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KrzysztofLis2 19.01.2011 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Nie znam takiego przepisu. A jak on zna, to niech Ci go precyzyjnie wskaże z podaniem źródła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ProMyst 19.01.2011 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 też nie znam takiego przepisu. w warunkach tech o ile się nie mylę takowego nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prawdziwy.anika 20.01.2011 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 u mnie tez wejscie do kotlowni jest z garazu i zadnych problemow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts