KASIA I RADEK 19.01.2011 16:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Witam.Chciałabym się dowiedzieć czy coś się może stać jeżeli na zimę zostawi się ściany z YTONG-a, ale bez stropu.Firma która buduje mi dom twierdzi, że tak może przezimować, ale ja nie jestem taka pewna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 19.01.2011 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 zima juz odeszla wiec zabierac sie za sciany i strop a jesli sciany byly zostawione na zime to najlepiej ocenisz sama i na pytania zbyt pozno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KASIA I RADEK 19.01.2011 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Niestety teraz na działce jest zbyt grząsko żeby samochód tam wjechał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 19.01.2011 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 to gumiaczki na stopki i piechta:) powaznie to nic sie scianom stac nie powinno w zimie - gorzej teraz gdy na podbetonce badz wie ile wody stoji proponuje wziac miotle i udac sie na budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts