gabriela 27.02.2004 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Do agnikkrol: Podoba nam sie cegla Terca Kosmo, mamy zamiar kupic ja na czesciowa elewacje. Czy masz moze jakies zdjecia ? Czy Kosmo nie wyglada na elewacji za ciemno? PozdrowieniaGabriela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krystian 27.02.2004 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Wątek cegieł na kominy pojawia się dość często i wywołuje spory, nie mam zamiaru ich rozstrzygać, ja wybrałem Wienerbergera, na kominy... i na resztę zresztą też... http://republika.pl/grupakrakowska/Krystian.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 28.02.2004 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2004 Ale pamiętajcie, że jak się daje wkład kominowy (np Schiedel itp), to klinkier jest wtedy tylko dekoracją, i może to być dowolny klinkier. U mnie jest kratówka czy dziurwaka (nie odróżniam), przykryta czapką z blachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojciech010 27.10.2019 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2019 Na początku jak budowałem dom to użyłem elastolithu, polecono mi imitacje klinkieru, minęło 7 miesięcy i płytki zaczęły odpadać, dopiero znajomi wytłumaczyli mi, że przenigdy nie powinienem używać imitacji klinkieru. Nie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts