Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Groza, groza czyli jakich filmów nie można przegapić w telewizji i w kinie

lulkas

Recommended Posts

Dziś wieczorem nie mogąc więcej słuchać o katastrofie smoleńskiej, komentarzy po dyskusji w sejmie, fragmentach wypowiedzi kontrolerów lotów ze Smoleńska uciąłem sobie całkiem fajny seans... z rodzinką oczywiście.

Jakież było moje zdumienie gdy odkryłem, że kochana CYFRA, z której właśnie miałem rezygnować włączyła mi HBO. No takiej okazji przepuścić nie można. Obejrzeliśmy więc film pt. 2012.

Film co prawda nakręcony w 2009 roku i zdaje się, że jeszcze przed filmem Avatar

Fabuła nie powala, to fakt niezaprzeczalny, schematy, stereotypu, dobry bohater, zły bohater... dotrwałem do końca, a córka w kulminacyjnej scenie zasnęła.

Na pochwałę zasługują fajne efekty. Odlatujący samolot wśród upadających budynków, z pękającej ziemi wydobywająca się lawa. Fajne efekty specjalne.

Meritum: chcesz się odprężyć i uśpić dziecko... obejrzyj film 2012

:)

Aha i mega fajna rola aktora: Woody Harrelson.

Pozostali do strawienia: John Cusack, Amanda Peet, Chiwetel Ejiofor, Oliver Platt, Thomas McCarthy, Thandie Newton , Danny Glover ,

Gdzie obejrzeć ten film W TV:

3 dni temuHBO 20:10 (film katastroficzny) przedwczoraj

HBO 11:35 (film katastroficzny) dzisiajHBO 20:10 (film katastroficzny)

jutro HBO 11:15 (film katastroficzny)

za 3 dniHBO 17:40 (film katastroficzny)

Dzięki

A już myślałem, że nikt tu nie zajrzy i nie zagląda. Może założymy na forum fan klub filmowy? Teraz, po mękach z budową domu można wreszcie usiąść w fotelu, nadrobić zaległosci filmowe i obejrzeć bieżące filmy. i to we własnym domu:) bez sąsiadów za ścianą. Jaka to super sprawa, że nie musisz się martwić, że jest za głośno i sąsiad zaraz przyjdzie.