sekur 19.01.2011 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2011 Witam serdecznie, proszę o podzielcie się doświadczeniami.Jakiego producenta cegły MAX wybrać, zastanawiam się nad Leier bądź Cerpol-Kozłowice. Będę stawiał ścianę 3W 19MAX + 12styropian + 12 1/2MAX. Z góry dziękuje za wszelkie informację związane z producentami oraz jakością ich wyrobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 21.01.2011 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 leier (tarnowski) prosty i bardzo kruchy cerpol nie znam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sekur 21.01.2011 19:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Cerpol inaczej cegła kozłowicka. Bardzo droga w porównaniu z konkurencją. Jaką cegłę MAX warto w tej chwili kupić na budowę domu?Jakich producentów cegły nie polecacie.Czekam na wymianę doświadczeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 21.01.2011 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 kazda dobra ceramika ma wydawac metaliczny brzdek jak ja pukniesz mlotkiem, tylko nie gluchy ale taki jak dzwon sa lokalni producenci i niezrzeszone cegielnie w malopolsce najczesciej max wienenberger z zeslawic badz biegonic - troche krzywe ale mocne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztof czajka 22.01.2011 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 kazda dobra ceramika ma wydawac metaliczny brzdek jak ja pukniesz mlotkiem, tylko nie gluchy ale taki jak dzwon To ciekawe:) nie wiedziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts