dragon2006 20.01.2011 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Witam Mam pytanie czy instalacje antenową i internetową na stryszku nad poddaszem powinno sie położyć w rurach osłonowych PCV czy można to zrobić w korytkach?(Zostało mi trochę profili aluminiowych i zastanawiam się czy je wykorzystać).Za korytkami przemawia łatwość pożniejszej ewentułalnej rozbudowy a z przepychaniem kabla przez rurkę ew.peszel różnie z tym bywa.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarek.P 20.01.2011 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Spokojnie korytka wystarczą. J. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
muchrem 20.01.2011 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Mi mysz pogryzła kabel od internetu. Widać było pogryzioną izolacje w kilku miejscach, o dziwo koncentryk od tv nie ruszyła. Jak bym kładł kolejny raz wybrał bym peszel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BasH 20.01.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Ja kładę trójdzielne, zatrzaskiwane korytka na płatwiach - łatwiej ew. coś dołożyć, poprawić niż w peszlu, a zamknięte przed zwierzyną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts