mme33 29.03.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2011 no masz rację zamotałaś ale Tobie nie musi pasować przecież No dokładnie.To tylko jeden maleńki szczegół bo ogólnie to u Darcy jest przepięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.03.2011 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Darcy,mam jedno malutkie pytanie -gdzie kupiłaś swoje łóżko? i jakie ma wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 30.03.2011 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Beauty, łóżko zamawiałam w Farmie Kolonialnej. Jest pod materac 180 x 200 cm. To jedna z tych rzeczy w domu, z których jestem najbardziej zadowolona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.03.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Dzięki wielkie!Zastanawiam się nad gotowym łóżkiem ...Jakoś mam już dosyć stolarzy.Tylko szkoda ,że ten sklep jest tylko w Warszawie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 31.03.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Gwoli uzupełnienia, jeszcze parę zdjęć, które już były na blogu. Na początek stolarka, z której jestem bardzo dumna. Biblioteka w holu (jeszcze bez gałek): http://lh4.ggpht.com/_UzeX9lbO2SY/TTgn5ztMv-I/AAAAAAAAAHA/zlkH58XbN-M/2010.12.31%20066.jpg OMG - biblioteka przepiękna! Robiona na zamówienie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 31.03.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 Tak, robiona przez stolarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia_KRK 31.03.2011 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2011 A czy mogę prosić namiary na tego Pana stolarza, bo widać, że porządna robota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 01.04.2011 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Darcy skąd jest tenczesterfild, ktorego fotkę wstawiłaś kilka stron wczesniej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 01.04.2011 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Darcy w bibliotece masz duże powierzchnie szyb ...w zwiazku z tym mam pytanie ,czy skrzydła mocno drżą w trakcie otwierania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dorota i Andrzej 01.04.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 No to ja też po prośbie... Darcy, pamiętam kryształy rodowe:0, które wygrzebałaś na strychu u rodziców, pamiętam, że kupiłaś fajną porcelanę - tańszy odpowiednik Rosenthala (dumam, że Biała Maria chodziła Ci po głowie). Ciekawa też jestem strrrrasznie rolety w kuchni i cudnej ryciny nad stołem (czy to Fabryka Wnętrz czy Twój zakup na allegro? Jeśli allegro to błagam o linka, bo te litografie , na które trafiam są przyciężkawe - Twoja rycina jest cudnie subtelna). Na którejś fotce widać dwa obrazki na przeciwległych ścianach kuchni - cóż to takiego? Pochwal się, zaprezentuj, skomentuj te perełki. Gdzie są kryształy? Jak Twój serwis? Uprzejmie upraszam się o fotki.......Bardzo się upraszam:) Oj, cudny masz ten domek!!! Z pozdrowieniami i ciągle pochylonym czołem... dorota Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 02.04.2011 03:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Darcy, z jakiego drewna masz drzwi wewnetrzne i jak z wytrzymałościa na rysy i jak wiesz może jakiego typu użyto farby? Jestem załamana , bo przyjechała reszta drzwi i sa tak miękkie, ze każde najmniejsze pukniecie zostawia rysy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.04.2011 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Darcy, z jakiego drewna masz drzwi wewnetrzne i jak z wytrzymałościa na rysy i jak wiesz może jakiego typu użyto farby? Jestem załamana , bo przyjechała reszta drzwi i sa tak miękkie, ze każde najmniejsze pukniecie zostawia rysy. ło matko:( a z czego masz te drzwi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 02.04.2011 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 ze styropianu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PRIMA-VERA 02.04.2011 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Przyłączam się do pytania o rodzaj drewna i farby. Ja osobiście boję się też tłustych i brudnych plam wokół klamki. Mój stolarz bardzo starał się mi wybić z głowy białe drzwi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 03.04.2011 03:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dziewczyny, drzwi sa sosnowe, ale "fachowiec" użył farby, która przy każdym uderzeniu nawet delikatnym normalnie odpada!!!. Robią się rysy. Paznokciem można ją zedrzeć w narożniku. Wejściowe zewnętrzne tez robił i sa zupełnie inne. Fakt sa dębowe a nie sosnowe, ale chodzi o farbę, która jest beznadziejna. Przy zewnętrznych nie ma takiego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 03.04.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 a próbowałaś reklamować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 03.04.2011 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2011 Dziewczyny, drzwi sa sosnowe, ale "fachowiec" użył farby, która przy każdym uderzeniu nawet delikatnym normalnie odpada!!!. Robią się rysy. Paznokciem można ją zedrzeć w narożniku. Wejściowe zewnętrzne tez robił i sa zupełnie inne. Fakt sa dębowe a nie sosnowe, ale chodzi o farbę, która jest beznadziejna. Przy zewnętrznych nie ma takiego problemu. reklamuj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 04.04.2011 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 O rety, ile pytań. Postaram się na wszystkie odpowiedzieć, ale jeśli coś pominęłam, ścigajcie mnie. żona m, przeglądam, przeglądam i nie widzę chesterfieldów. Może coś przeoczyłam, więc skopiuj proszę zdjęcie, aby było mi łatwiej odpowiedzieć. Beauty, żadnego drżenia nie zauważyłam. Może mam dobrze osadzone szyby? Oczywiście nie walę drzwiczkami przy zamykaniu i mam zawiasy, które spowalniają domykanie się skrzydeł. Dorota i Andrzej, nad stołem w jadalni wisi nabytek z Fabryki Wnętrz. Kryształy zadebiutują podczas wielkanocnego śniadania, a roleta w kuchni ma się dobrze. Pokażę, gdy dorobię się listwy maskującej przy suficie. kwiatholandii, drzwi mam z lakierowanego MDF-u. Porządna robota, z lakierem nic się dzieje, żadnych wgnieceń nie zaobserwowałam. Nie narzekam też na ślady po paluchach wokół klamek. Owszem, pod światło widać czasem odciski na drzwiach łazienkowych, które domykałam świeżo nakremowanymi dłońmi, ale to wszystko. Miękka jest pewnie lita sosna, ale mimo wszystko nie wyobrażam sobie, aby tak łatwo pojawiły się wgniecenia. Reklamuj! Basia_KRK, widzę, że odgrzebałaś stare zdjęcie biblioteki. W ramach uaktualnienia pokazuję stan na dziś. Jeśli jesteś nadal zainteresowana namiarami na stolarza, proszę o kontakt na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 04.04.2011 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 kwiatholandii, drzwi mam z lakierowanego MDF-u. Porządna robota, z lakierem nic się dzieje, żadnych wgnieceń nie zaobserwowałam. Nie narzekam też na ślady po paluchach wokół klamek. Owszem, pod światło widać czasem odciski na drzwiach łazienkowych, które domykałam świeżo nakremowanymi dłońmi, ale to wszystko. Miękka jest pewnie lita sosna, ale mimo wszystko nie wyobrażam sobie, aby tak łatwo pojawiły się wgniecenia. Reklamuj! Reklamuj. Jako właścicielka drzwi z litej sosny z Castoramy (niska półka cena), więc teoretycznie beznadziejnych zaznaczam jasno i wyraźnie, że musiałabym mieć nie paznokcie, ale jakieś super hiper żelazne tipsy, by zrobić realnie wgniecenie. Darcy ja też nie mogę doczekać się kryształów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kwiatholandii 04.04.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2011 Dzięki dziewczyny za wsparcie. Oddałam do reklamacji. Mam nadzieję, że tym razem będzie ok. Mamy 14 szt więc znowu będę musiałą poczekać z malowaniem ścian póki wrócą z reklamacji. Jeżeli jednak wiecie jakich farb użyto u Was dajcie znać, bo przy odbiorze na 100% będzie się mądrował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts