madileo 25.10.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 Darcy! awatarek pierwsza klasa! wyglądasz ślicznie, masz piękny, ciepły uśmiech... Z ciekawostek fotograficznych, dzisiaj miałam korporacyjną sesję zdjęciową. I wszystko było OK, gdy się uśmiechałam. Ale musiałam też mieć parę fotek a la pani prezes, a zrobienie ich okazało się totalną katastrofą. Każda próba przyklejenia mi poważnego wyrazu twarzy kończy się zdjęciem w stylu "buzia w ciup" albo "Lord Voldemort w spódnicy atakuje". haha, ...ja na większości zdjęć suszę zęby w przeciwnym wypadku wyglądam jakbym była naburmuszona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropuha1 26.10.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 a ja cały czas myślałam że Ty to taki diabełek jesteś z rogami:) no ale jak zobaczyłam nowy awatarek to szczeka mi opadła... Ty jesteś jak anioł i to z aureolą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barbe-cue 27.10.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2011 (edytowane) Darcy, wspaniały dom. W wakacje przeczytałam jednym tchem cały wątek i teraz, kiedy przeglądałam w empiku Czas na Mieszkanie, od razu poznałam, że to Twoje lokum! Serdecznie gratuluję sesji, tym bardziej, że w podtytule jest "Mieszkanie architekta". No, no... Fantastycznie tam u Ciebie. Pamiętam, że kiedyś pokazywałaś kawałek swojej "ściany płaczu", ale nareszcie mogłam zobaczyć ją w całej okazałości! Faktycznie, robi wrażenie... Jeśli chodzi o Twoje mieszkanie, to muszę Ci się przyznać, że wywołuje we mnie dziwne uczucia, ilekroć patrzę na zdjęcia, które wrzucasz do wątku. Z jednej strony - wszystko dobrane w punkcik, piękne kolory, smakowite rzeczy - 80% chciałabym przeteleportować do mojego mieszkania. A z drugiej strony... Cały czas się zastanawiałam, dlaczego te zdjęcia budzą we mnie dziwny niepokój. No może nie niepokój, ale raczej jakiś dyskomfort (trudno określić) - mimo że same w sobie są piękne. I tak się na nie gapię i drapię w głowę, aż dotarło do mnie wreszcie, że to przez SYMETRIĘ. Niemal wszystkie ujęcia są idealnie symetryczne i większość rzeczy ma swoją parę lub lustrzane odbicie - dwie doniczki, dwa kinkiety, dwie świeczki, dwie kolumny (no, trudno, żeby była jedna) , na kolumnach dwa kwiatki. Jestem przekonana, że Ty się doskonale tam czujesz (w końcu sama projektowałaś tak, żeby Tobie odpowiadało) i rozumiem teraz, co miałaś na myśli pisząc o durnostojkach - że ich nie lubisz, że wprowadzają chaos. Ale też zdałam sobie właśnie sprawę, że nieludzko piękne wnętrza - podobnie jak nieludzko piękni ludzie (czyt. androidy ) - budzą we mnie jednocześnie zachwyt z lekką domieszką grozy To są tylko takie moje (pewnie trochę zwichrowane) odczucia i oczywiście nie zmienia to faktu, że Twój dom, Darcy, to cymes pierwsza klasa! Pozdrawiam ciepło, Edytowane 27 Października 2011 przez barbe-cue Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VTS 28.10.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2011 Witam,Darcy to się w "czepku" urodziła; ma urodę, talent i klasę. Zastanawiam się dlaczego w tych pięknych wnętrzach nie masz żadnego dzieła sztuki - obrazu, rzeźby, szkła, ceramiki itp.? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duda24 29.10.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2011 Darcy gratulację przepięknego domu. Jestem właśnie na etapie urządzania swojego i mam dość. Nic mi się nie podoba, a jak się podoba to cena taka, że płakać się chce. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 30.10.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Darcy! Dzieki Kochana! Własnie po obejrzeniu zdjec Twojego domu na blogu przypomniałam sobie jak bardzo lubię ogladac piekne wnetrza. A ostatnio ucieklam jakos z forum i troche zapomnialam jakie to przyjemne:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 30.10.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2011 Darcy, napisz prosze skad tkanina na zasłony przy wannie w łazience? dzienks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 02.11.2011 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2011 Darcy wysłałam Ci maila:-),liczę,ze dotarł.....piękna buzia w avatarku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 03.11.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 hej Darcy, musze ci koniecznie napisac ze sobie ekstra zamowilam z polski gazete z twoja sesja! powtarzam sie ale dom masz pieknie urzadzony, zaluje ze wywiad nie byl dluzszy, bo mogalbym czytac i czytac o twoim ''dekorowaniu'' pozdrawiam bardzo serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 03.11.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Darcy, czy Ty serio masz 220 metrów powierzchni użytkowej, jak podano w gazecie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.11.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Z planu na pierwszej stronie wygląda, że raczej nie . Ale może ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 03.11.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Dlatego się zdziwiłam czytając, że 220. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 03.11.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2011 Sama jestem w takim razie ciekawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 04.11.2011 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 barbe-cue, I love SYMETRY. VTS, trawa u sąsiada jest zawsze bardziej zielona. Jeśli chodzi o sztukę, ceramiki nie lubię, na rzeźby mnie nie stać. Na obrazy zresztą też nie, co zrozumie każdy, kto przed kilkoma miesiącami zakończył budowę. Priorytetem jest teraz ogródek. I urlop... duda24, ponieważ w trakcie budowy płakać chciało mi się średnio co drugi dzień, doskonale Cię rozumiem. A teraz pocieszenie - to przejdzie. kacha.crac, wpadaj częściej. A materiał na zasłonę w łazience kupiłam wieki temu na Allegro. Kosztowała grosze. aha, odpisałam. googulek, sesja w magazynie wyszła zupełnie inaczej niż oryginalne zdjęcia i wnętrza w realu. Nie wiem dlaczego... Sharlotka, 220 m kw. to powierzchnia zabudowy! Nawet nie zauważyłam, że wrzucili to do artykułu. Użytkowej jest niewiele ponad 160 m kw., a to i tak straaaaaasznie dużo jak na dwie osoby. Teraz budowałabym bardziej kompaktowy dom. Ale z drugiej strony pojawiają się pytania... Zrezygnować z garderoby? Nie. Zrezygnować z osobnej łazienki przy sypialni? Nie. Ze spiżarni? Nie. I tak dalej, aż zamykam się znów w 160 metrach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 04.11.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2011 tak czy siak droga Darcy bardzo przyjemnie sie oglada twoje wnetrza az zaluje ze domek masz wykonczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chance 08.11.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2011 Witaj Darcy, podglądam Twój dom od jakiegoś czasu i dołączam do chóru zachwyconych Jestem pod WIELKIM wrażeniem. Powiedz proszę czy masz drzwi Klimek & Kluś? Jeśli tak, to czy jestes z nich zadowolona? I jeszcze jedno. Jak sprawdzają się pod prysznicem płytki oktagonalne Vivesa? Są śliskie? Szukam takich płytek, ale zależy mi bardzo aby były antypoślizgowe, a obawiam się, że te nie są i trochę się boję Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 15.11.2011 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 chance, drzwi robił na zamówienie stolarz. To lakierowany MDF, jestem bardzo zadowolona. A płytki Vives pod prysznicem sprawdzają się bardzo dobrze. W ogóle nie są śliskie. Pozdrawiam, Darcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kochaba 15.11.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2011 Darcy Twój dom jest śliczny. Zauważyłam, że Twoje uwagi u innych są bardzo konstruktywne. Mam prośbę, zerknij na mój salon, jeśli możesz.Pozdrawiam serdecznie i z góry dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 16.11.2011 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 kochaba, dziękuję za miłe słowa. Spojrzałam na Twój salon, ale mój komentarz możesz puścić mimo uszu, bo na pewno nie uznasz go za konstruktywny - otóż wymieniłabym wszystko, a w szczególności kanapy i fotele. Ostatecznie zostawiłabym może kinkiety i stół. Ale jeśli Ty się w takim wnętrzu dobrze czujesz, możesz równie dobrze nie zmieniać niczego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 16.11.2011 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2011 Szczera do bólu:DTo ja z innej beczki .... U wszystkich już plany dekoracji światecznych a u Ciebie cisza.Wiem,wiem nie lubisz niepotrzebnych pierduł i niepraktycznych dekoracji ale na Święta robisz chyba wyjątek;)Co planujesz?Jakaś konkretna kolorystyka pasująca do wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts