agawi74 04.02.2011 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Miałam na budowę ("dom" powiem, gdy zamieszkam) pojechać dopiero jutro, ale pewnie nie wytrzymam i pognam dziś wieczorem. Pognaj, pognaj i wróć z całym albumem zdjęć A komoda bardzo pikna i wpisała się w styl... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia_1982 04.02.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Wczoraj kupiłam w Almi Decor abażury. Skoro aparatu nie ma :/ to może link żeby sobie je na necie obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 04.02.2011 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) Tego akurat na stronie Almi Decor nie ma. Sama się zdziwiłam, że znalazłam go w sklepie. Na budowę nie jadę, bo po wizycie u lekarza utknęłam w takich korkach, że po prostu się nie opłacało. Pojadę jutro rano. A tymczasem luby rozwalił mnie kolejnym pomysłem. Według niego kanapy mają za krótkie siedziska i trzeba - uwaga - wywalić poduszki, które są w oparciu. A przynajmniej je rozpirzyć i wyjąć trochę gąbki. Ręce mi opadają. Edytowane 4 Lutego 2011 przez Darcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wandeczka 04.02.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 znaczy się kreatywny luby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 04.02.2011 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 On może mieć rację z tymi kanapami ... za wąskie siedzisko to wada spotykana w 90 proc mebli które są na rynku , druga wada to to że są za twarde , a trzecia to to, że większość jest brzydka i nie ma takich kolorów obić jakie bym chciała ( np brudnopastelowofioletowy ) Moje wybrzydzanie już czasem mnie samą męczy .Rozpruwanie kanap... nooo nie wiem.. niezbyt dobry pomysł "Jak rozpruć chesterfieldy ?" horror Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.02.2011 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Kuba Rozpruwacz strach się bać..., to może być ciekawe korki hmmmm czasami dobrze ,że man napęd nożny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 04.02.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Rozwód będzie jak nic. Luby naprawdę chce rozpruć te kanapy. A ja ich jeszcze nawet nie widziałam! Kanapa to Dolce z Livingroomu. Podobna do tej, tylko w innym kolorze i bez tego podnóżka: http://www.livingroom.eu/pictures/fragment_1785.jpg Wyczuwam nadchodzącą katastrofę, więc mam w zanadrzu plan B. Jeśli lubemu tak strasznie niewygodnie, wyjmę te poduchy zza pleców i zamówię kilka mniejszych poduszek w obiciu kanapy. Mebelplast chyba oferuje takie opcje. Wtedy byłoby bardziej jak tutaj: http://www.livingroom.eu/pictures/fragment_2835.jpg Boże, jeszcze tam nawet nie mieszkam, a już reklamacje od współmałżonka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 04.02.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 W sumie zaczelam sie cieszyc ze nie masz aparatu.......jeszcze nie daj Bog zrobilabys nam zdjecie jak Małz rozpruwa kanapy.... a tego widoku bym nie zniesla:no:A ta mniejsza komodka w holu to wlasnie tam bedzie stała przy kaloryferze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 04.02.2011 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Aha .. dolce...myślałam że chesterfieldy... długo łaziłam koło mebli z livingroomu i w koncu nic nie wyłaziłam, bo widmo budowy odebrało mi chęć na kończenie tego co mam. Ale te dolce wykluczylam już na wstępie za tą zbyt małą głębokość . No problem jest rzeczywiście jak ktoś lubi się, hm, że tak powiem, ułożyć wygodnie na kanapie...wystaw je na allegro i kup jakieś 110 głębokie...chyba trochę głupia rada. Albo dokup mężowi jakiś taki megarozłożysty fotel ma którym będzie mógł się rozpierać np longchair z Austin livingroom...no nie wiem , chyba też głupia rada. Może Twój mąż jest za duży ? Nie , ta rada też by byla głupia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 04.02.2011 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Powiem wam cos...Syberia ma cos w sobie:p tylko jeszcze nie wiem co.....ale jej rady mnie powalaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 04.02.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) mnie też Darcy, rada - kontynuacja stylu Syberii: może męża na allegro wystaw, skoro to on nie pasuje do kanap? Edytowane 4 Lutego 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 04.02.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Najgorsze jest to że piwo otwieram dopiero teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 04.02.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Albo męża dotnij na wymiar kanapy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 04.02.2011 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Syberia to jest własnie najlepsze, blagam Cie napisz cos jeszcze po dwoch piwach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 04.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Eeee , mi tylko czasem coś wychodzi . Ale tak na poważnie, ta środkowa rada może nie jest taka ostatnia..? Niech ma swój fotel i go wygniata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
psosin 04.02.2011 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 (edytowane) jestescie niemozliwe a ja w piatkowy wieczór na antybiotykach... Darcy a twój mąż nie wiedział co zamawiałas? o kurcze ja to bez konsultacji to chyba tylko reczniki do domu kupie pop paru latach wysiedzi sobie dołek i bedzie cacy;-) Edytowane 4 Lutego 2011 przez psosin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 04.02.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Eeeeee nie będzie aż tak źle, udobruchasz go jakimś jedzonkiem z afrodyzjakiem i ....zmieni zdanie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.02.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 "wysiediz sobie dołek":rotfl: psosin ty to też potrafisz:lol2: Ja się przyłączam do rady syberii. Ja dla Mojego od razu przewidziałam głęboki, szeroki (wysoki?) fotel z podnóżkiem, mimo, że kanapa będzie miała ponad metr głębokości i na pewno będzie wygodna (niech się lepiej nie zbliża;)) W szoku jestem tylko co się z chesterfield'ami stało??? Przecież to Twój pewniak był Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 04.02.2011 21:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 Jezu, rady syberii mnie powalają. Ale luby ma nie tyle swój fotel, co całą osobą kanapę we własnym gabinecie, który jest drugim po salonie największym pomieszczeniem w domu! To znaczy, jeszcze jej nie ma, ale sobie kupi i ja w ten zakup nie będę ingerować w ogóle. Tyle że on chciałby mieć wszystko dopasowane do swoich 180 centymetrów wzrostu, a to że mi nogi dyndają w większości kanap dostępnych na rynku, to już się nie liczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.02.2011 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 a z tym aparatem, to nie żartuj nawet. Jakby co, to jutro po drodze wpadnij do mnie - pożyczę Obiecałaś w sobotę zdjęcia? - obiecałaś Ja nawet spotkania towarzyskie odwołałam, żeby się nie spóźnić na publikację więc opcji nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts