agawi74 06.02.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Darcy- ogólnie pomimo braku dodatków jest pięknie i myślałam, że najbardziej urzekła mnie biała konsolka, ale nie. Najbardziej podoba mi się zestaw sofy ze stolikiem kawowym. Fenomenalne połączenie:lol2: Czy nowa sofa będzie w stylu starej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 06.02.2011 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Darcy a te? http://www.farmakolonialna.pl/produkt/908 Chociaż ja mam u siebie taki stół jak Twój i do niego mam plecione krzesła i wszystko pasuje U mnie wygląda to mniej więcej tak (dom był urządzany 8 lat temu). Sorry za bałagan I nie wiem czy się uda załączyć bo nie wiem jak to się robi... file:///C:/Users/Sandra/Desktop/Dom%20reklama/DSC01399.JPG U Ciebie jest pięknie Zaczęłam czytać Twój blog i tak się wciągnęłam, że po kilku godzinach był już cały przeczytany. Może i ja się zmobilizuję i na fm będę się zmagać z urządzaniem nowego mieszkania. Będzie biało, szaro, brązowo, taupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.02.2011 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Te z Almi znam.Chodziłam koło nich jak ten lisek koło drogi, w kółko, że MOŻE KIEDYŚ. Toya,wrzuć zdjęcie - nie wyświetla się. Bardzo jestem ciekawa plecionek!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 06.02.2011 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Toya_m, bo ja niewłaściwe krzesła wybrałam. Gdyby jeszcze były to Emmy z Vincenta Shepparda, to zrobiłoby się bardziej salonowo... Twojej fotki niestety nie widać, a strasznie jestem ciekawa, jak to u Ciebie wygląda. Zdjęcie musisz wrzucić na jakiś serwer (fotosik, picassa etc.), a potem wkleić link. Ale jeśli nie masz konta na żadnym z nich, będę bardzo, bardzo wdzięczna za maila - [email protected]. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 06.02.2011 21:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Czy nowa sofa będzie w stylu starej? Będzie, będzie. Wybiorę po prostu większą, z głębszym siedziskiem. Obicie to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.02.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Zdjęcie musisz wrzucić na jakiś serwer (fotosik, picassa etc.), a potem wkleić link. Ale jeśli nie masz konta na żadnym z nich, będę bardzo, bardzo wdzięczna za maila - [email protected]. Nie musisz Wybierasz opcję: dodatkowe opcje, potem "zarządzaj załącznikami" i "prześlij plik ze swojego komputera" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 06.02.2011 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Darcy już wysyłam na pocztę. Następnym razem się podszkolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 06.02.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Toya, czy Darcy może nam wstawić Twoje zdjęcie? Przecież nie wyCZymamy tego napięcia Darcy, co Ty na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 06.02.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Tak tak pewnie. Już znam przyczynę, chyba... Jest za duże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.02.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 To czekamy w napięciu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 06.02.2011 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Może teraz się uda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.02.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 3 x tak: komoda, krzesła, stół. Piękne, bardzo. Toya, to zakładasz swoją galerię tu na forum, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 06.02.2011 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 toya, ale stół masz w kuchni, prawda? Bo mój problem polega na tym, że jadalnię mam połączoną z salonem, a moje plecionki wyglądają strasznie kuchennie. Wolałabym bardziej salonowy look. I leć zakładać galerię, bo Ci żyć nie damy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.02.2011 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Darcy,Twoje plecionki są identyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2011 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 bardzo fajnie to wygląda... Darcy, coś nie wierzymy, że jest aż tak źle;) tym bardziej, że fason krzeseł masz podobny. Może właśnie te nogi za jasne??? trzeba może na ciemno pomalować z tymi krzesłami EICHHOLTZ to jesli choć trochę cię interesują polecam sklep Impresje na Powsińskiej. Mają ich dystrybucję i całkiem niezłe ceny. W czwartek będę w szczecinie, więc jak powiesz, że ci zależy, to mogę sprawdzić jaką tam cenę ich mają (bo pewnie jeszcze niższą). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 06.02.2011 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Jezus Maria, żyć mi nie dajecie. Wygląda to tak (zdjęcie robione pod światło, więc i tak nic nie widać): Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Darcy, to chyba te zalinkowane przez Joliskę krzesła w szerszym kontekście aranżacyjnym - zdjęcie z forum: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2011 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 (edytowane) Ładne te plecionki, ale... jakbym miała i mogla wybierać to wolałabym te pikowane... Ale takie trochę mniej pikowane niż te z Allegro. Bardziej pasujące do fotela, który pokazałaś. Edytowane 6 Lutego 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 06.02.2011 21:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Hm... strasznie okazałe te krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.02.2011 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Jezus Maria, stół boski, świetnie i charakternie do podłogi Ci pasuje.A krzesła chyba fajne, ale ich nie widać prawie w ogóle!! Ogólnie - fajny look:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts