Anjazzielonego 06.02.2011 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Ale że co, że wysokie oparcie mają? No to musisz przemyśleć, na czym Ci zależy: - plecionka czy pikowanie- wysokie czy niskie- look wiejski czy bardziej salonowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 06.02.2011 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 No przeca pisałam, że pod światło robione. Cholera, z tymi to się wersal robi: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2011 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 No właśnie- a mniej pikowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.02.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Nie chcę Cię denerwować, ale fajnie.Nie wiem, czy wyższe oparcie nie dodaje takiego.... salonowego dostojeństwa (SAMA chciałaś!!!!) - a jak plecionki, to może jednak wyższe?Zrób zdjęcie w dzień, pokaż CAŁE krzesło, a nie ZARYS:) - to coś więcej napiszemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gabs 06.02.2011 21:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Mniej pikowane, albo trzeba im uszyć sukienki. W końcu idą na salony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 06.02.2011 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Może to jest myśl? Zamówić lniane sukienki na allegro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2011 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Ale wiesz co Darcy... Bałam się sugerować, bo byłam pewna, że ty mocno przy jasnych krzesłach obstajesz. Ale jak zobaczyłam te ciemne, to tak mile mnie zaskoczyły:D Moim zdaniem nadają charakteru temu pomieszczeniu. Szukaj ciemnych!!! te z eichholtz też są w ciemnej wersji (ale truję wiem, ale koniecznie chcę, żeby ktoś miał takie piękne krzesła w domu:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 06.02.2011 21:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 A ja zostawiłabym te co masz. Te co Ci wysłałam z farmy kolonialnej widziałam i na żywo wyglądają świetnie. Są też bez pikowania, które nie będą aż takie pałacowe. Spokojnie się zastanów. Do końca stycznia producent tych krzeseł ma promocję... -23% tylko zamówić trzeba w Poznaniu. Galerię obiecuję, ze założę. Ze starego, rodzinnego domu i zmagania z nowym mieszkaniem, w którym mam zamieszkać z przyszłym (a może nie małżem. Wyjątkowo rozkoszne określenie! Pozdrawiam Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 (edytowane) ach, i przepraszam Darcy, nie obraź się... ale coś ty ten stół tak w kąt wbiła??? co się dziwisz, że kuchenne klimaty się pojawiły? Masz wielką jadalnię, kupę miejsca a stoliczek postawiłaś jak w kąciku jadalnianym. ciuś-ciuś wystawisz na środek i od razu dostojnie się zrobi:D Edytowane 6 Lutego 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 06.02.2011 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 toya, to zostawiasz ten piękny stary dom??? Widziałam tylko fragment kuchni, ale od razu wiedziałam, że to jakiś wiekowy dom z duszą. Te wysokie sufity! Jutro jadę do Farmy Kolonialnej szukać abażurów, więc sprawdzę i te krzesła. A nuż mi się spodobają. Magda, nie wiem dlaczego, ale nie widzę tego Eicholtza u siebie. Firmę uwielbiam, ale jakoś za bardzo ekskluzywnie pachnie do moich skromnych wnętrz. Anja, w prymitywnym programiku o wdzięcznej nazwie Paint zrobiłam sobie wizualkę z sukienkami. Na razie wygrywają: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 06.02.2011 21:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 ach, i przepraszam Darcy, nie obraź się... ale coś ty ten stół tak w kąt wbiła??? co się dziwisz, że kuchenne klimaty się pojawiły? Masz wielką jadalnię, kupę miejsca a stoliczek postawiłaś jak w kąciku jadalnianym. ciuś-ciuś wystawisz na środek i od razu dostojnie się zrobi:D Jak wystawię na środek, to do salonu nie wejdę. Ale stół będzie jeszcze manewrować. To jego drugie ustawienie i pewnie nie ostatnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.02.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Stół fantastyczny (zdecydowanie moje klimaty) a zupełnie ciemne krzesła mi do niego nie pasują ...a pikowane to już w ogóle (moja opinia tylko ) ja bym obecnym krzesłom zamówiła sukienki ...i chyba w takiej odsłonie najbardziej podoba mi się ta wersja stołu (no jeszcze z tolixami ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2011 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Darcy przede wszystkim (ale się wymądrzamy:lol2:) pomieszkaj trochę! To konieczne- dopiero sama najlepiej odczujesz co z czym gra, a co nie. Wtedy na spokojnie podejmiesz decyzję w sprawie krzeseł. Pośpiech jest złym doradzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.02.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 no i napisałam równocześnie z Darcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 coś ty, Darcy, z tego co widziałam na planach, to masz kawał jadalni i tak właśnie stół (na środku) postawiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.02.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Agawi ale dupeczkę (pardon mi) na czymś trzeba posadzić a w takich wnętrzach jak u Darcy wszystko musi być zapięte na ostatni guzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 toya, to zostawiasz ten piękny stary dom??? Widziałam tylko fragment kuchni, ale od razu wiedziałam, że to jakiś wiekowy dom z duszą. Te wysokie sufity! Jutro jadę do Farmy Kolonialnej szukać abażurów, więc sprawdzę i te krzesła. A nuż mi się spodobają. To te same krzesła, które ja na razie do siebie wybrałam (wklejałam w moim wątku). Na żywo dużo lepiej się prezentują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 06.02.2011 21:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Agawi ale dupeczkę (pardon mi) na czymś trzeba posadzić a w takich wnętrzach jak u Darcy wszystko musi być zapięte na ostatni guzik No tak lasche, ale przeca krzesła już kupione som.... Czy sukienki czy wymiana to się okaże... A znając Darcy to nawet mieszkając będzie cały czas coś zmieniać i ulepszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 06.02.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Agawi ale dupeczkę (pardon mi) na czymś trzeba posadzić a w takich wnętrzach jak u Darcy wszystko musi być zapięte na ostatni guzik Hehe, lasche mnie wyczuła. Najchętniej wprowadzałabym się od razu na gotowe. Firanki w oknach, świeczki na stole i mruczący kot na kanapie. Choćbym się miała na wszystkich kartach kredytowych zadłużyć, to coś z tymi krzesłami muszę zrobić. Te pikowania z allegro są strasznie pałacowe i nie pasują. Te z Farmy obejrzę jutro. Eichholtz odpada, bo za wykwitno-eleganko-miejski. Sukienki są fajne, bo proste, wiejsko-salonowe, a i do prania ławo je zdjąć, co przy trybie życia lubego (wszystkie posiłki w domu!!!) ma niebagatelne znaczenie. Idę się z tym przespać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toya_m 06.02.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 A może dodaj im takie uchwyty i piękne poduszki... http://www.riviera-maison.nl/index.cfm?/artikeldetails_OC_EN&iid=CU-artikel-7E1F2D84-1F29-0BD1-72223079A4B7725D&artcat=&prodcat=CU-subcategorie-3B1BDE86-1F29-0BD1-72F3930FB505B903&offset=56&soort=cat Zostawię ale nie do końca. Zostają w nim moi rodzice Zresztą większość wymyśliła moja mama a ja jej dzielnie pomagałam. To po niej odziedziczyłam miłość do szarości pomieszanej z beżem, koloru myszy i bieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts