monah 06.02.2011 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 sukienki zdecydowanie wygrywają. choć ja spodnie wolę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 no, może te sukieneczki faktycznie wygrywają ale strasznie silesko-anielsko się u ciebie robi:) a z tego co pamiętam, nie taki był zamysł - ja bym odbiła trochę (wróciła na pierwotne tory) - ale to tylko moja skromna opinia;) (bo jak nieraz pisałam, boję się tak mocno zdefiniowanych klimatów). Darcy, przejrzyj jeszcze raz swojego bloga. Poptrz jak łądnie można mieszać wątki, przeplatać klimaty. Przecież sama mówiłaś, że to nie wiejska chata - a w tym kierunku nieuchronnie zmierzasz (zmaina kanapy z chesterfielda, teraz te krzesłą i parę innych...) Wybacz jeśli cię wkurzam. Możesz śmiało powiedzieć, żebym się zamknęła. Ja naprawdę tylko próbuję pomóc (bardzo się wczuwam w to co robisz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 06.02.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Magda bez urazy ale na wsi to chyba nie bardzo myśleli o takich sukienkach Monah i ja za portkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2011 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 może i nie myśleli na wiochach, ale klimat "sielsko-anielski" jak go nazwałam, to dokładnie taki właśnie jest! i kropka;) (czyli wiejskie artystyczne dusze tak miały w chałupach swych:rotfl:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 06.02.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Anja, w prymitywnym programiku o wdzięcznej nazwie Paint zrobiłam sobie wizualkę z sukienkami. Na razie wygrywają: moja droga, ale jak ty tu perspektywę zachowałaś, profeska:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniutaJ 06.02.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2011 Hej Darcy, Ale pieknie sie u ciebie zrobilo! Podziwiam za konsekwencje! Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.02.2011 07:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Darcy,dobrze Ci idą te wizualki:) Najładniej wypadają sukienki na krzesła, no i będzie to najniższy koszt zmian aranżacyjnych dot. jadalni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 07.02.2011 07:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Tylko bez ironii z tymi wizualkami. Sukienki to opcja najtańsza, ale teraz pojawia się kwestia materiału. Mam ochotę na coś ze wzorkiem. Zasłony na pewno będą gładkie, kanapa jest gładka, a fotele w delikatne kwiatowe motywy naszyte ledwie widoczną kremową nitką. Podobny patent chciałabym zastosować na krzesłach. Nie obędzie się bez szycia na zamówienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 07.02.2011 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 I parę krzesłowych inspiracji: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 07.02.2011 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ciąg dalszy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacior 07.02.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Hej Darcy, jak do tej pory to faktycznie te sukienki wygrywają. Jakoś tak najbardziej pasują i faktycznie całkiem niezła wizualizacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 07.02.2011 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 robi się sielsko-anielsko, ale faktycznie bardzo ładnie, więc może jednak w to brnij:yes: (i nie słuchaj mnie;)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 07.02.2011 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Powieszę sobie na ścianie obrazek z trupią czaszką i sielskość zniknie, jak ręką odjął. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.02.2011 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 A krzesła od Falli? jak te: http://allegro.pl/stol-debowy-szary-popielaty-i-8-krzesel-komplet-i1446522351.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 07.02.2011 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 joliska, widziałam te krzesła i zakochałam się w materiale obiciowym w pasy. Ale to komplet ze stołem. No i szkoda, że tapicerowane nie są też plecy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 07.02.2011 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Darcy, ale z Fallą można pertraktować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 07.02.2011 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Ja wole pasy (jesli wzor byc musi) niz wzor kwiatowy ale to pewnie jak dyskusja co lepsze ceramika czy beton komorkowy Moja od lat salonowa inspiracja http://i496.photobucket.com/albums/rr323/lasche_2009/salonowe%20inspiracje/salon5.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 07.02.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 W sukienkach pasują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 07.02.2011 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 lashe, cudna ta inspiracja! Pasy też kocham, a ten fotel po prostu mnie rozczulił... (Szkoda tylko, że dziecko zasłania ) syberia, sukienki wygrywają w moim rankingu. Pewnie uszyję i będą do czasu, aż spotkam krzesła idealne. A przed chwilą przyjechało łóżko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 07.02.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Darcy,w sukieneczkach krzesłom będzie pięknie. No i przy okazji - to dobra CENOWO opcja, prawda?A co do sypialni, no to dawaj zdjęcia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts