Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Darcy zaprasza...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

nie no przestańcie z tym zdzieraniem farby. do pokrycia na biało całkiem niczego nie trzeba zdzierać, wystarczy zmatowić papierem ściernym powierzchnię (aczkolwiek tu też przy tylu krzesłach się namachasz, oj namachasz ;) ) i malnąc na biało akrylówką do drewna kryjącą białą i git będzie.

zresztą, Ty sama wiesz, czego chcesz ;) i cokolwiek my tu nie powiemy, i tak będziesz wiedziała. ;)

Po pierwsze, nic z tymi krzesłami na razie nie robię. Nie szyję sukienek, nie kładę żadnych poduszek, nie próbuję ich zmieniać. Są, jakie są i kropka.

Mówiłam Ci od razu Darcy, żebyś na razie te krzesła zostawiła i trochę pomieszkała z nimi :yes: A już pół forum szyło Ci sukienki.... :lol2:

Przecież tragedii nie ma- i tak jest pięknie. Czasami dobrze jest pomieszkać bez wszystkich mebli i dodatków. Przecież dom "tworzy się" latami i nie wierzę, że Ty zaprzestaniesz tej czynności już na samym starcie.:no::p

Aaa i śliczne masz te szklane świeczniki na stole.

Święte słowa, Agawi!

Darcy,

pięknie, spokojnie, tak domowo i przytulnie się robi....

Daj sobie czas; niech się wszystko przegryzie, nabierze domowych klimatów, pomieszkaj trochę, wczuj się w atmosferę, i za jakiś czas będziesz wiedziała, czego Ci brakuje/ jaką wersję wybierasz.

No i chyba nie myślisz, że jak już złapałaś dekoratorskiego speeda, to od jutra stop, zasiadasz w fotelu i NIC nie robisz, co?:lol2:

Przecież to do Ciebie byłoby niepodobne.

Edytowane przez Anjazzielonego

Ja chcę tę konsolę! Oczywiście RM.

http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1205.snc4/155708_126018107458885_112663722127657_172206_5129897_n.jpg

Okazało się, że za kanapą mam trochę miejsca i jeśli luby nie wywali głośników na środek salonu, to może zrealizuję swoje odwieczne marzenie ustawienia tam konsoli z dwiema lampkami i stosem wnętrzarskich magazynów na dolnej półce. Żeby zawsze były pod ręką.

:D

Jak tylko wejdę do Ciebie, to mi się gębusia śmieje od ucha do ucha :D

Darcy, a propos krzeseł: poczekaj trochę z malowaniem im nóżek, pomaluj wirtualnie na zdjęciu, kiedy już będą zasłony i oglądaj codziennie, aż będziesz w 200% pewna :)

Anja, wszystkie na pewno nie. Ale dwa roczniki Homes & Gardens na pewno wejdą. :D

Joliska, witam poranną herbatką z płatkami róży i cynamonem. Mnie też jakoś wesoło, słonko za oknem, przeprowadzka tuż tuż. Idę pobuszować po innych wątkach. :D

A z krzesłami spokojnie - nic na razie nie robię.