syberia 07.02.2011 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Z tym zdzieraniem farby to masa roboty....24 nogi każda po 4 powierzchnie....... :/ łatwiej machnąć olejnicą na biało ... oklej nogi od jednego krzesła na biało papierem , i zobaczysz jak to mniej więcej będzie wyglądało ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 07.02.2011 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 To jeszcze coś dorzucę , wysmaruj te nogi od krzeseł pastą do zębów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 07.02.2011 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 syberia, ten pierwszy pomysł wcielę w życie. Ten drugi jeszcze przemyślę. Ale namieszałyście mi w głowie! Idę się przespać z tymi pomysłami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.02.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 nie no przestańcie z tym zdzieraniem farby. do pokrycia na biało całkiem niczego nie trzeba zdzierać, wystarczy zmatowić papierem ściernym powierzchnię (aczkolwiek tu też przy tylu krzesłach się namachasz, oj namachasz ) i malnąc na biało akrylówką do drewna kryjącą białą i git będzie. zresztą, Ty sama wiesz, czego chcesz i cokolwiek my tu nie powiemy, i tak będziesz wiedziała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha73 07.02.2011 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Powiem więcej nawet - nie trzeba wcale matowić, jakby miał przyjść Primer przed malowaniem właściwym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ropuha1 07.02.2011 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Dzięki za info:) wklejam link może coś Ci się spodoba:) http://www.rivieramaisonshop.nlPozdrawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.02.2011 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 (edytowane) ja myślę, że Darcy ten akurat link ma obcykany tak jak i my wszystkie Edytowane 7 Lutego 2011 przez monah Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 07.02.2011 23:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2011 Po pierwsze, nic z tymi krzesłami na razie nie robię. Nie szyję sukienek, nie kładę żadnych poduszek, nie próbuję ich zmieniać. Są, jakie są i kropka. Mówiłam Ci od razu Darcy, żebyś na razie te krzesła zostawiła i trochę pomieszkała z nimi A już pół forum szyło Ci sukienki.... Przecież tragedii nie ma- i tak jest pięknie. Czasami dobrze jest pomieszkać bez wszystkich mebli i dodatków. Przecież dom "tworzy się" latami i nie wierzę, że Ty zaprzestaniesz tej czynności już na samym starcie. Aaa i śliczne masz te szklane świeczniki na stole. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.02.2011 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 (edytowane) Święte słowa, Agawi! Darcy, pięknie, spokojnie, tak domowo i przytulnie się robi.... Daj sobie czas; niech się wszystko przegryzie, nabierze domowych klimatów, pomieszkaj trochę, wczuj się w atmosferę, i za jakiś czas będziesz wiedziała, czego Ci brakuje/ jaką wersję wybierasz. No i chyba nie myślisz, że jak już złapałaś dekoratorskiego speeda, to od jutra stop, zasiadasz w fotelu i NIC nie robisz, co? Przecież to do Ciebie byłoby niepodobne. Edytowane 8 Lutego 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 08.02.2011 07:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Ja chcę tę konsolę! Oczywiście RM. http://a4.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs1205.snc4/155708_126018107458885_112663722127657_172206_5129897_n.jpg Okazało się, że za kanapą mam trochę miejsca i jeśli luby nie wywali głośników na środek salonu, to może zrealizuję swoje odwieczne marzenie ustawienia tam konsoli z dwiema lampkami i stosem wnętrzarskich magazynów na dolnej półce. Żeby zawsze były pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.02.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Konsolka bardzo w Twój klimat. Ale, ale, jedna półka Ci wystarczy na gazetki? Jesteś pewna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.02.2011 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Jak tylko wejdę do Ciebie, to mi się gębusia śmieje od ucha do ucha Darcy, a propos krzeseł: poczekaj trochę z malowaniem im nóżek, pomaluj wirtualnie na zdjęciu, kiedy już będą zasłony i oglądaj codziennie, aż będziesz w 200% pewna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 08.02.2011 07:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Anja, wszystkie na pewno nie. Ale dwa roczniki Homes & Gardens na pewno wejdą. Joliska, witam poranną herbatką z płatkami róży i cynamonem. Mnie też jakoś wesoło, słonko za oknem, przeprowadzka tuż tuż. Idę pobuszować po innych wątkach. A z krzesłami spokojnie - nic na razie nie robię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.02.2011 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 No właśnie. Bo potem w drugą stronę już nie bardzo..A jak Ci się efekt nie spodoba, będziesz wrzeszczeń na forum, do czego mnie cholerne czarownice namówiłyście....Wrzuć wizualkę z białymi nogami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.02.2011 07:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Ja zapraszam na boską herbatę wiśniową, lub na kawkę o smaku pralinek czekoladowych:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 08.02.2011 08:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 To takie cuda też robią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.02.2011 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 no:)A do tego, najlepszy tort na świecie, Czarny Las:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 08.02.2011 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Haaa a ja wiem skad Anja ma Czarny Las...Cukiernia Buczka zgadza sie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 08.02.2011 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Silne krakowskie lobby, co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 08.02.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 ad 1: nie.Wyrób własny:)ad 2: no:) Lobby ZAPRASZA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts