kacha.crac 08.02.2011 14:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Ho ho wyrob wlasny pieknie......jak dobrze ze dla takich ja czarny las produkowany jest przez Buczka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.02.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Darcy zapodaj info, jeśłi to gdzieś przeoczyłem na teamt cygar w łazience? Kafle to Vives-y, lub temu podobne, ale wykończenia nie spotkałem, a poszukuje usilnie. Moja żona dotaje powoli szału ( Jak to czyta to napiszę: że Ją bardzo kocham:) ) , jak widzi nie wykończone Vivesy u nas w toalecie. Kurcze z tymi cygarami-dekorami fajnie to wygląda. wnętrza klimatyczne, ale najbardziej podoba mi się ten ład i porządek. Wszystko jak u pedantki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 08.02.2011 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 diabel200, ja mam coś takiego. Lubię mieć uporządkowane życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
diabel200 08.02.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 szczerze zazdroszczę tego idealizmu, bo mi go brak kompletnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 08.02.2011 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Jezu jak u Ciebie pięknie!!!Byłam dziś w Sweet Home w Tychach, mieli tam prawie identyczny stół i boskie pikowane krzesła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 08.02.2011 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 No ale w Tychach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 08.02.2011 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Darcy, pięknie, a to dopiero początek - bardzo podoba mi się łożko - uwielbiam tapicerowane łóżka - jaki to kolor? - na zdjęciu wyglada na toupe/brudny beż. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 08.02.2011 23:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Kasha, to właśnie taki kolor. I dziękuję za optymistyczną recenzję! Z radosnych newsów - luby wjechał dziś w tył mercedesa pana doktora habilitowanego nauk medycznych, zastępcy dyrektora warszawskiego szpitala. Trzeba pamiętać, żeby w najbliższym czasie nie chorować. A do przeprowadzki trzy dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.02.2011 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 Oh shit- mam nadzieję, że nic się małżowi nie stało??? O samochód nawet nie pytam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 08.02.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 wszystko ok, mam nadzieję? wiem coś o tym, bo sobie ostatnio rozkisiłam auto (i trochę siebie) w ten sposób... ale znajomość z p. doktorem może okazać się bezcenna, o ile panowie rozstali się w przyjaźni. ja zaprzyjaźniłam się w ten sposób z urzędnikiem z mojej gminy, któremu wjechałam w tyłek, i liczę na ulgowe traktowanie w urzędzie jako petentki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 09.02.2011 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Poza zderzakami i reflektorem do wymiany nic się nikomu nie stało. Rozmowa między obu panami - lekarzem i filologiem - była bardzo kulturalna. No cóż, luby zawsze mógł trafić na dresiarza. Tylko szkoda, że dzieje się to w momencie, kiedy dom mamy po sufit zawalony kartonami, na budowie ciągle jakieś dostawy, a ja nie wyrabiam już z pakowaniem. D-Day w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 09.02.2011 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 przygoda niefajna ale najwazniejsze, ze nikomu nic sie nie stalo :yes:no i ze jednak to lekarz a nie dresiarz bo nie wiadomo jakby sie to skonczylo:lol2:.powodzenia z przeprowadzka:hug:, odrobine Wam zazdroszcze, my jeszcze co najmniej 3 miesiace:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 09.02.2011 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 aneta, najgorzej jest właśnie teraz - tuż przed. Naprawdę nie ma czego zazdrościć. Drogowych historii ciąg dalszy. Dziś o 8 rano, gdy luby jechał na spotkanie z szambiarzem, zatrzymała go policja w ramach akcji Trzeźwy poranek. Czy oni naprawdę liczą, że w środę o świcie znajdą jakiegoś pijanego kierowcę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 09.02.2011 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 eee tam, nie marudź!Ja bym chciała być na Twoim miejscu, no! A zdziwiłabyś się, ilu kierowców pewnie jeździ nie bardzo trzeźwych, nawet o tak wczesnej porze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 09.02.2011 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 To chyba jakiś okres stłuczkowy - ja zaliczyłam jedną w zeszłym tygodniu, ale najważniejsze, że to nie były żadne poważne historie. Darcy współczuję ci tych ostatnich dni - bo to zawsze najwięcej pracy, ale jak to mówią "w weekend będziesz już na swoim". Wieczorem włączysz swoje piękne kinkiety, otworzycie butelkę wina, usiądziecie na pięknej kanapie i odrazu poczujesz się szczęśliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 09.02.2011 11:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Kasha, dzięki za przypomnienie! Wino trzeba kupić! Chociaż na tę okazję zachomikowaliśmy parę lat temu dwudziestoletnie porto przywiezione z naszej ukochaaaaanej Lizbony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 09.02.2011 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Na taką okazję to wino będzie w sam raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 09.02.2011 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 "Spotkanie z szambiarzem " …łał to szambiarz nie raczył się pofatygować ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 09.02.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Witam. Siedze cicho zawsze tylko obserwuje i z opadniętą szczęką podziwiam ale ....zachwycona jestem płytkami na podłodze lecz niestety mimo,że przejrzałam od deski do deski wszystkie posty nie znalazłam nigdzie wzmianki z jakiej one sa firmy. Czy mogłabyś się podzielic informacją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juszczakówka 09.02.2011 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2011 Jak dobrze zrozumiałam w SOBOTĘ imprezka Wina się chłodzą ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts