syberia 10.02.2011 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Miejmy nadzieję że inny producent. Ta z brw co Anja napisała też ładna. Jaką kanapę kupisz teraz? Bo mnie ciekawi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 10.02.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Next ma fajne pościele -myślę, że niektóre mogłyby Ci się spodobać: http://www.next.co.uk/search/search?x=1&w=*&af=category%3Abedsets+productaffiliation%3Abedding&nxti=0&nxtv=0&filter=subset%3A4201&learningnav=1&isort=bst&cnt=92 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 10.02.2011 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Na razie zamówiłam dwa komplety białej, adamaszkowej pościeli. Jeden u mnie na dzielnicy a drugi w internetowym sklepie calvado.pl. Szukam też pledu futrzanego. Widziałam takie w Bed&Breakfast, ale znając ten sklep mogę się domyślać, że nie kosztują mniej niż tysiąc. Są śliczne, milutkie w dotyku i bardzo ciepłe: http://www.bedandbreakfast.net.pl/images2.php?maxw=980&maxh=500&img=/userimages/agnieszka-013.jpg Darcy, polecam http://www.overstock.com, wysyłają do Polski, niektóre ceny mają super atrakcyjne i wiele fajnych rzeczy można tam znaleźć, np. takie piękne pledy http://www.overstock.com/Home-Garden/Blankets/Faux-Fur,/material,/11250/subcat.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 10.02.2011 23:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2011 Kasha, Anja, dzięki za namiary! Sprawdzę oba. syberia, jeszcze nie zdecydowaliśmy. Ja mam swojego faworyta, ale tym razem muszę zaciągnąć lubego na testy, aby znów nie było reklamacji. A teraz padam do łóżka, bo jutro punkt ósma przyjeżdża firma przeprowadzkowa. Nadejszła wiekopomna chwila. Na wsi nie mam jeszcze internetu, więc odmeldowuję się z forum do środy. Good night and good luck. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Caffemanka 11.02.2011 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Chciałam ten czajnik, ale niestety mój mąż był przy zakupie i nie było opcji tyle wydać..Potem czytałam, że są głośne i awaryjne. I tak się pocieszam patrząc na srebrnego philipsa..:/ Na futrzany pled sama mam ochotę i pamiętam, że były takie w Home & You,ale nie wiem czy są jeszcze w ofercie:( Kosztowały 299zł. Wnętrze powoli wygląda suuuuuper! Mi się stół z tymi plecionymi krzesłami podoba! Czekam na więcej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.02.2011 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Dziewczyny,jestem okrutnie ciekawa, po ile widziałyście ten czajnik?????Ja zapłaciłam 299 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.02.2011 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Darcy, udanej przeprowadzki, szybkiego zadomowienia, cudnego mieszkania, no i wracaj no do nas szybciutko!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 11.02.2011 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Darcy powodzenia:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malmuc 11.02.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Witaj Darcy miałyśmy okazję poznać się osobiście ponad rok temu cieszę się że budowa już zakończona i życzę Ci szybkiego powrotu do "normalności", budowa wykańcza, ale urządzanie dobija pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 11.02.2011 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Darcy, trzymam kciuki, żeby to były dni bez większego stresu i problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Caffemanka 11.02.2011 13:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Dziewczyny, jestem okrutnie ciekawa, po ile widziałyście ten czajnik????? Ja zapłaciłam 299 zł. 429zł w Media Markt przed świętami..Musieliśmy prędko wybrać, bo Zelmera nam po roku "umarł", zwrócono pieniądze (ok. 250zł) , a Wigilia miała być u nas. Za 299 to pewnie byłby mój:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 11.02.2011 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 (edytowane) To w ramach Twojej przeprowadzki, Darcy...http://www.aneks.info.pl/images/stories/home_1.jpg Aaaa no i oczywiście trzymam kciuki http://img217.imageshack.us/img217/6302/przeproeadzka.jpg Edytowane 11 Lutego 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Quella 11.02.2011 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Darcy ja też tu za Tobą przyleciałam z Dekoratorium. Nie mogę wprost w to uwierzyć jakim cudem masz tak cudnie wyposażony dom i jeszcze w nim nie mieszkasz! Jak Ty to psychicznie wytrzymujesz jeju Ja mam dwa meble na krzyż i kuchnię w planach ale już nie mogłam wytrzymać, żeby się nie przeprowadzić! Czekam z niecierpliwością na relację z zamieszkałego już domu, Jestem ogromnie ciekawa co tam jeszcze może się wydarzyć (dla mnie to już masz full wypas hihi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 11.02.2011 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Dzieki wielkie za odpowiedż w sprawie plytek i życze spokojnej przeprowadzki (o ile to mozliwe:)) a jak wpadniesz na forum to podziel sie prosze pomysłem z pokryciem materaca na łózko Hemnes.Mój syn,który juz co nieco ma do powiedzenia w sprawie aranżacji swojego pokoju wybrał sobie właśnie to łóżko tylko czarne a ja mam problem co na nie rzucić jak sie schowa pościel:-/Najchetniej bym jej poprostu nie chowała ale jak wpadają do niego koledzy to .... szkoda mówic:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 11.02.2011 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 http://www.carpetvista.pl/dywany/Kilim/carpet_131529-Kilim.html# http://www.carpetvista.pl/dywany/Kilim/carpet_131565-Kilim.html takie coś rzuć na łóżko Pokój mojej córki jest tak zaprojektowany że łóżko znajduje się w nieco ubocznej części pokoju, tam też jest szafa . Tworzy się jakby mała sypialnia. Nie ma potrzeby nawet ścielenia bo może zasłonić ten bajzel kotarką z makaronów ( kupione dawno , wtedy kiedy jeszcze mało kto miał) W części dziennej stoi u niej sofa . To najlepszy pokój w całym domu. Wątek zastygł. Dars haruje. Otwieram piwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 11.02.2011 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2011 Gdzie tam zastygł, no co Ty, Syberia!!!Wątek żyje, kwitnie, i tego, ma się dobrze. Zreanimujemy go w każdym razie, by do środy nie padł.Zresztą, kto to widział, przeprowadzać się i nie zdawać nam tu relacji na żywo, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 12.02.2011 06:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Dziewczynki, dziekuje za wsparcie. Wczoraj wydarzyla sie przeprowadzka. Mieszkamy na kartonach, ale pierwszy kieliszek wina na nowej drodze zycia juz wypilismy, a spi sie tu fantastycznie. Ta cisza, ten widok oszronionego lasu za oknem o poranku... Rozpakowywanie szlo by mi szybciej, ale jesli ktos uklada ubrania w garderobie segregujac wieszaki wg koloru, to ma. Aha, luby nie zgodzil sie na lustro nad lozkiem, wiec wyladowalo w holu. I wyglada hm... ciekawie. Wiecej w srode, bo pisanie na smartfonie mnie wykancza. Za stara jestem na te wynalazki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.02.2011 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 pamiętam jeszcze to uczucie, nam pod koneic lutego stuknie roczek w nowym domu. Pierwsza noc była magiczna To dużo pracy, ale jak cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 12.02.2011 10:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 aha ....zapomniałam....Marzysz o futrzanym pledzie a u mojego ulubionego sprzedawcy jest tylko jak sądze nie w twoim kolorze ale warto ich spytać czy nie maja w innych odcieniach.http://allegro.pl/pled-narzuta-mis-styl-francuski-kolonialny-koc-i1441693470.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 12.02.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Nie podobają mi się takie futrzane pledy. Pamiętam że jako dziecko w głębokiej komunie miałam takie futerko na zimę co to nawet nie starało się udawać naturalnego . Jak się patrzę na te pledy to ten paskudny popielaty miś mi się przypomina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts