ragazza 18.02.2011 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Zachwyt swój wyrazić muszę Pięknie! Elegancko! Klasa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.02.2011 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 A dywan to może być tylko orientalny , wełniany albo jedwabny oczywiście ręcznie robiony . http://www.carpetvista.pl/dywany/Kazak/carpet_130868-Kazak.html syberia, koniecznie. Znalazłam nawet swój typ - http://www.carpetvista.pl/dywany/Kom/carpet_115392-Kom_jedwab.html Wartość dywanu 849 135 zł (słownie: osiemset czterdzieści dziewięć tysięcy sto trzydzieści pięć złotych). Przeceniony z 1,3 mln. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaweł7 18.02.2011 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 syberia na własny użytek podobno w szafie Monty Payton pewnie korzystali :):)dlatego mieli pomysła na królika:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gaweł7 18.02.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Właśnie rozbawiłam się setnie spoglądając na kokosa pewnie go ta afrykańska jaskółka do nas przytargała.:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.02.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ciekawy blogowy wpis o zakupach na Burakowskiej - http://www.urzadzamy.pl/blog/buraki-na-burakowska/wpis/186/ Mam podobne wrażenia i aż drżę ze strachu na myśl o tym, jak bardzo jestem do dzisiejszej wyprawy nieprzygotowana. Moja toyota to ani SUV, ani sportowy wózek, w dodatku po przeprowadzce brudna jest jak diabli. Torebki Lomgchampa nie mam, choć kiedyś byłam bardzo bliska kupna. Ale pani z eBaya do Polski wysłać nie chciała za żadne skarby świata. (Zresztą ku zgorszeniu fashionistek szukam na ogół sztucznej skóry, bo wiodąc wegetariański żywot staram się ograniczać do minimum swój wkład w masową hodowlę i zabijanie zwierząt). A do Mielżyńskiego chodziłam na służbowe lancze, więc nie bardzo mam ochotę mieszać przestrzeń zawodowej aktywności z prywatnym spędzaniem czasu. Zaskoczyło mnie tylko to, że na Burakowskiej szpanem jest auto wysmarowane końskim łajnem. Co prawda w kuluarach Business Center Club podsłuchałam kiedyś rozmowę dwóch biznesmenów, że najfajniejszym prezentem na komunię dla dziecka jest kucyk, ale nie sądziłam, że jeździectwo cieszy się w stolycy aż taką estymą. A generalnie rzecz biorąc ostentacyjny snobizm nowych pieniędzy jest tak passe, że aż zęby bolą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.02.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 haha, naprawdę dobre:lol2: i prawdziwe:) ja mam suva, więc już jest nieźle, tylko jeszcze muszę go częściej myć (bo zawsze brudny jak święta ziemia;)) i mogę tam sobie przesiadywać - może na mnie nie prychną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.02.2011 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 (edytowane) Magda, nie musisz go myć. Wystarczy odrobina tego, co konik przetrawił i zostawił naturze. A na Burakowską muszę jechać, bo koniecznie chciałam kupić takie podkładki na stół: http://bedandbreakfast.net.pl/images2.php?maxw=980&maxh=500&img=userimages/4143.jpg Mam nadzieję, że nie kosztują stówy za sztukę... Edytowane 18 Lutego 2011 przez Darcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.02.2011 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 no, żebyś się nie zdziwiła;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.02.2011 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 (edytowane) ooo, i nawet bezpłatną wysyłkę dywanu łaskawcy oferują?? A co do powyższych buraczanych przypadków: smutne często targowisko próżności& pieniędzy&poczucia wyższości. Edytowane 18 Lutego 2011 przez Anjazzielonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.02.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ale fajne rzeczy sprzedają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.02.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Czytałam:) Fajnie byłoby się wybrać, tylko nie wiem, czy posiadam odpowiednią odzież w garderobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacior 18.02.2011 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Upsss...ja też nie posiadam odpowiednich ciuszków..... a jak bym się pojawiła w moich ukochanych rozklapcianych tramposzczach to mogli by mnie wytykać palcami hhhhmmmm ale i tak chyba podejmę próbę, jak widzę jakie tam mają rzeczy....... finansowo to i tak nie dla mnie ale pojechać po inspiracje.... czemu by nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.02.2011 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja tam wpadałam w sobotę prosto z budowy - w robociarskiej kurtce i budowlanych dżinsach. Nigdy nikt nie zadał mi pytania - Czy mogę w czymś pomóc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 18.02.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Gaweł7 , tak wiem , piszę czasem tak jakbym w domu hodowała w szafie. ale nic z tych rzeczy , jestem czysta. Darcy ! i to jest dywan!!! ( ja wolę takie bardziej geometryczne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.02.2011 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Darcy, wracając do rolet: 1 700 za jedną?! Jeśli chcesz, to mogę polecić Ci krawcową (z Wesołej) u której uszyłam dwie rolety i dwie zasłony. Wszystko razem kosztowało mnie ok. 1500 zł, przy czym najdroższy był karnisz za 500 zł. W koszt wliczam również czysty len po 25 zł za m2:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.02.2011 13:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ludzie, błagam, nie polecajcie mi już tańszych tkanin i szycia! Mam podpisaną umowę, wpłaconą zaliczkę, pozamiatane. A dzięki Waszym propozycjom zaraz zacznę płakać, że można było lepiej, taniej, szybciej, wygodniej, ładniej... Tkanina mi się podobała, a w Wa-wie robiłam research i ceny szycia wszędzie były podobne. Trudno. nihiru, 1700 złotych to koszt razem z tkaniną (290 zł / mb), mechanizmem, montażem i szyciem. Roleta prawie 2 metry szerokości. PS. I nie wierzę, że syberia nic nie bierze. Taki twisted mind nie bierze się znikąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atika 18.02.2011 13:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 (edytowane) POWODZENIA !!!! w przeprowadzce. A jeśli ma Ci kto przywieźć to pościele polecam z angielskiego argosa. http://www.argos.co.uk/static/Browse/ID72/14417904/c_1/1%7Ccategory_root%7CHome+and+furniture%7C14417894/c_2/2%7C14417894%7CBedding+and+electric+blankets%7C14417895/c_3/3%7Ccat_14417895%7CKingsize+duvet+cover+sets%7C14417904.htm mają naprawdę spory wybór i dobrą jakość !!! a ceny naprawdę niewygórowane. Ja mam np. taką: http://www.argos.co.uk/wcsstore/argos/images/1-1005860A74UC679341X.jpg i użytkuje się rewelacyjne - wygląda jak nowa po wielu praniach a kosztuje - ok. 70zł. Edytowane 18 Lutego 2011 przez atika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasiorek 18.02.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Spokojnie, mam Burakowska opanowaną W B&B bylo calkiem przyjemnie, nie bylo problemu np z 2 godzinnym oglądaniem tapet i tkanin ale fak klientela badzo ..hmm stylowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nihiru 18.02.2011 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ludzie, błagam, nie polecajcie mi już tańszych tkanin i szycia! Mam podpisaną umowę, wpłaconą zaliczkę, pozamiatane. A dzięki Waszym propozycjom zaraz zacznę płakać, że można było lepiej, taniej, szybciej, wygodniej, ładniej... Tkanina mi się podobała, a w Wa-wie robiłam research i ceny szycia wszędzie były podobne. Trudno. nihiru, 1700 złotych to koszt razem z tkaniną (290 zł / mb), mechanizmem, montażem i szyciem. Roleta prawie 2 metry szerokości. PS. I nie wierzę, że syberia nic nie bierze. Taki twisted mind nie bierze się znikąd. Wybacz - nie wiedziałam. A znam ten ból.... No, w każdym razie jakbyś kiedyś jeszcze potrzebowała, to sama wiesz:) Ps. Pierwsza! ja już po wizycie w Zarze. prawdę powiedziawszy - jestem trochę rozczarowana asortymentem: głównie narzuty/pościele, akcesoria do łazienki i świece zapachowe. trochę ramek do zdjęć. wszystko co prawda piękne, ale liczyłam na więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.02.2011 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 A to właśnie to, czego ja szukam. Narzuty, ramki, pościel i świeczki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts