syberia 18.02.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Bo tym z Zary to się normalnie we łbach poprzewracało , wydaje im się że rzucą jakieś ochłapy do Polski i już wszyscy będą klękać przed tym ich sklepem. W tym ich sklepie z ciuchami to na palcach jednej ręki można policzyć fajne sztuki. Większość to zwyczajne łachy byle jak uszyte za kosmiczne pieniądze. Ponarzekałam se. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.02.2011 15:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 a ty Darc;) jeszcze nie w Zarze??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.02.2011 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Zdawać no tu proszę uprzejmie nam relacje z wizyty w Zara Home, moje miłe!!!Co, jakie, w jakich cenach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 18.02.2011 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Pewnie Zara tak mocno wciagnela, ze nie czasu na forum:lol2::lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 18.02.2011 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Aneta, muszą wrócić i nam pokazać, co kupiły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 18.02.2011 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 O ile coś kupiły faktycznie często w tych sklepach jest mniej niż ebrołd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacior 18.02.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ja nie pojechałam do Zary Bolace migdalki zmusily mnie do powrotu do domu do wyrka pod ciepła kolderke :( Też czekam na relacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Ale Darcy miała wielkie centrum ogrodnicze odwiedzić i Zarę....Nooo to troszkę może potrwać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.02.2011 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Darcy chyba na noc tam została:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.02.2011 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Pojechałam, kupiłam, wróciłam. Relacja na gorąco. Po pierwsze, dużo ludzi. Po drugie, obsługa przemiła i bardzo się stara, ale dziewczynki pojęcia nie mają, co sprzedają. Pytanie o pomoc w znalezieniu czegoś zupełnie nie pomaga. Po trzecie, po sklepie snuje się mnóstwo wszelkiej maści stylistów, którzy przestawiają poduszki na lewo i prawo. Dzieweczka z obsługi musiała pytać wielmożnego boga (obcisła koszulka i spodnie zsunięte do połowy tyłka), czy może mi podać pięknie wyeksponowaną na wieszaku narzutę. Dostała pozwoleństwo pod warunkiem, że nie znajdzie drugiej takiej w magazynie. Jeśli chodzi o asortyment, to 99 proc. stanowią dodatki, dekoracje i naczynia. Głównie są to sztućce (obłędne, ale nie wiem, czy to złotko wytrzyma dwa mycia), ceramika, ramki, świeczki i bardzo dużo tkanin. Pościel, poszewki na poduszki, bieżniki, obrusy, narzuty, serwety. Ceny różne - od zaskakująco niedużych (niektóre poduszki, ramki) po szokująco jak na Zarę wysokie (narzuta za 999 PLN). Do domu kupiłam obrączki na serwety (śliczne!), dwie poduszki do gościnnego i narzutę do sypialni. Jutro może wrzucę parę fotek. Chciałam jeszcze kupić dwa koce (narzuty?) na łóżka do gościnnego, ale spóźniłam się, bo został jeden. Nie wzięłam, poszukam czegoś innego. W B&B kupiłam natomiast podkładki na stół, które wbrew moim najgorszym przypuszczeniom wcale nie zrujnowały mi budżetu. Cena - 27 zł / szt. Wyglądają super, a można je myć nawet pod bieżącą wodą w zlewie. Zrobiłam też mały szacher-macher z oświetleniem w sypialni. Te jasne abażury z lampek wylądowały na kinkietach. Na styk co prawda, ale się zmieściły. Jeden abażur ukradłam z gościnnego, ale dokupię przy okazji wizyty w Leroyu. Jest tak jasno, że mogę spokojnie czytać, ale i tak dokupię jakieś boczne lampki, tudzież tylko abażury do tego, co już mam. Mam też nowe kwiatki do salonu. Jak radziła yokasta, kupiłam (uwaga, literuję) Aglaonemę i kawę arabską. Do tego zwisająca Hedera na kwietniki, czyli pospolity bluszcz. I jeszcze jakaś egzotyczna roślinka, której nazwy nie mogę sobie przypomnieć... Jezu, na wiosnę trzeba to przesadzać, a ja nawet podlewać tych roślinek nie umiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 18.02.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Nauczysz się podlewać... Cierpliwości. Jak nie będzie Ci wychodzić to zapisz w kalendarzy albo w komórce;) A z roślinek to jeszcze zwisające dla mnie cudna, bo i dwa tygodnie wytrzymują bez podlewania to hoja... Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 18.02.2011 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Zara - ołtarzyk. Powinni też zaprojektować dizajneskie klęczniki. Dars pozdrawiam, dziś coś jestem dekadencka letko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.02.2011 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 łeee, to zakupy widzę udane:D bosze, jak ja ci (wam) zazdroszę. Mąż jeszcze nie wie, ale jutro planuję cudowne ozdrowienie i... myk do zary (może coś jeszcze dla mnie zostanie:() Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 18.02.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 A w ramach bonusu gorąca plota. W Arkadii spotkałam znajomego ze studiów, kolegę po fachu (PR-owca znaczy się), który robi szum wokół pewnej wnętrzarskiej marki. Z okazji otwarcia Zary Home przyszedł na przeszpiegi, bo to konkurencja dla jego klienta. Według niego Zara szykuje sporą ekspansję swojej wnętrzarskiej linii w Wa-wie. Rozglądają się jak szaleni za ciekawymi lokalizacjami i podobno wkrótce otworzą nowe sklepy. Pożyjemy, zobaczymy. Mam nadzieję, że będzie coś na południu miasta, bo drałowanie z Mokotowa na Żoliborz, a potem przez Janki na południe to wyprawa na cały dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacior 18.02.2011 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 Mam nadzieję, że te moje migdałki to nie angina!!! I, że w weekend jakoś uda mi się podskoczyć do ZH, jeśli zdrowie pozwoli. Może i dla mnie jeszcze coś zostanie?! Darcy, gdyby ta ploteczka , okazała się najprawdziwszą prawdą byłoby super, mnie do Arkadii też tak średnio po drodze!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 18.02.2011 23:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2011 No to by mnie wcale nie zdziwiło, bo Inditex (właściciel zary) tak właśnie działa. Najpierw długo nie wprowadza danej marki na dany rynek, wszyscy czekają, nardzekają, proszą - oni odmawiają. A potem jak zaczną, to w ciągu 2 m-cy powstaje nagle 6 sklepów. Tak było z Massimo Dutti, Stradivariussem czy każdym innym. Ci co ze Szczecina są, to wiedzą. Latami najwięksi biznesmeni chcieli tam otworzyć franczyzę Zary, a oni odmawiali. A teraz jak ruszyli to wszystko na raz otwierają. I jestem pewna, że będą kolejne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 19.02.2011 08:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Darcy, Twoja relacja z okazji święta narodu, który dostąpił zaszczytu otwarcia owego przybytku designu i bije pokłony wdzięcznym ogromnie będąc, w połączeniu z opisem stylistów z tyłkami na wierzchu, bezcenna:rotfl:Może ta ich ekspansja rozleje się również na inne części kraju? Dawaj zdjęcia nabytków! DA-WAJ, DA-WAJ!!!oooo, i nawet w B&B mają coś taniego???? To tym bardziej czekam na foto-newsy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Caffemanka 19.02.2011 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 (edytowane) No to by mnie wcale nie zdziwiło, bo Inditex (właściciel zary) tak właśnie działa. Najpierw długo nie wprowadza danej marki na dany rynek, wszyscy czekają, nardzekają, proszą - oni odmawiają. A potem jak zaczną, to w ciągu 2 m-cy powstaje nagle 6 sklepów. Tak było z Massimo Dutti, Stradivariussem czy każdym innym. Ci co ze Szczecina są, to wiedzą. Latami najwięksi biznesmeni chcieli tam otworzyć franczyzę Zary, a oni odmawiali. A teraz jak ruszyli to wszystko na raz otwierają. I jestem pewna, że będą kolejne. O to mnie ucieszyłaś tą informacją strategiczną Inditexu:) U mnie w mieście nie ma za bardzo wyboru. IKEA najbliższa w Gdańsku, jedno CH i np. jeden Almi Decor,H&M w okrojonej formie na całe miasto..O Zarze były plotki parę lat. I nic. 2 miesiące temu otworzyli Stradivariusa. Czekam zatem na więcej:) Edytowane 19 Lutego 2011 przez Caffemanka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 19.02.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 No to zakupy sie udaly, czekamy na fotorelacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 19.02.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2011 Warszawianki, nie marudzić Co ma powiedzieć reszta z nas ? darcy czekam na fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts