syberia 23.02.2011 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Fotel Eames najlepiej wygląda w ciemnej sklejce i czarnej skórze. A na tych zdjęciach na których jest Barcelona ... jest tam coś ładnego ... biały żeliwny kaloryfer... chciałabym mieć taki w łazience Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 23.02.2011 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 syberia, w kwestii fotela zgadzam się w stu procentach. Ja też chciałabym mieć taką wersję. A wczoraj Trójka puściła "Arktykę" Republiki. Ponieważ słowo syberia pada ze sto razy, od razu pomyślałam o Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 23.02.2011 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Też słyszałam wtedy Arktykę (byłam w pracy), moja córka też przepada za Republiką . Posiada nawet płytę winylową Obywatela GC . Posiada również 3 (słownie : trzy) inne płyty winylowe więc kiedyś pomyślałam że kupię jej gramofon ( jakiś niedrogi, może być używany ) tylko że zupełnie nie znam się na tym ... taki gramofon to potrzebuje chyba jeszcze wzmacniacza.. słuchaliście muzyki z winyli? (bo ten Twój regał jest na te mniejsze płyty ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 23.02.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Jak gramofon, to i wzmacniacz, i głośniki by się przydały... Mamy paru znajomych fascynatów winyli, ale luby to miłośnik kompaktów i tylko na takie płyty mamy regał. Ja najchętniej przerzuciłabym bym wszystko w bezstratnym formacie na dysk i podpięła go do wzmacniacza. Ale najpierw musielibyśmy znaleźć naiwniaka, który skopiowałby kilka tysięcy płyt. Nam się nie chce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdamaj 23.02.2011 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Piękne wnętrza! Możesz napisać gdzie kupiłaś te lampki z sypialni oraz fotele? Bardzo mi sie podobają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.02.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 O przepraszam, Beauty. Ale ja nie kupiłam żadnych butelek na płyn do kąpieli. Ło matko! może ich nie kupiłaś ,ale miałaś zamiar kupić ,bo na 100% je widziałam u Ciebie...:(Nie sposób przebrnąć przez te wszystkie stronki ,chyba dam temu spokój.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 23.02.2011 22:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Beauty, jeśli masz na myśli te poniżej, to fotka jest z mojego bloga. Buteleczki były dostępne w sklepie freshhome.pl. http://decoratorium.blox.pl/resource/freshhome_buteleczki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.02.2011 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Dzięki Ci ,o wielka!! Wiedziałam ,wiedziałam ,ze to tylko u Ciebie mogło być.... Dziekuje Ci bardzo ,zaraz pędzę zobaczyc ,czy mają je jeszcze w sprzedaży ,to je zaraz łyknę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.02.2011 23:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Sama sprawdziłam ale nie znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.02.2011 23:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lutego 2011 Niestety chyba już ich nie ma.:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 24.02.2011 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Darcy udało ci się kupić lampę wiszącą siena-białą?Pytam bo mimo,że już została wycofana z produkcji w dalszym ciągu można ja zamówić.Ja zamówiłam czarną i tak z czystej ciekawości zapytałam czy jest możliwość zamówienia białej.Okres oczekiwania ok. 2 tygodni ale nie ma najmniejszego problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 24.02.2011 12:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Tosiaczek, białych nigdzie nie było, ale zamówiłam czarne. Czekam na razie na sprowadzenie trzech sztuk (gościnny, jadalnia, hol). Nie minęły jeszcze chyba dwa tygodnie, odkąd złożyłam zlecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 24.02.2011 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Ło rany, szukam i szukam i znaleźć nie mogę Darcy, pisałaś już może, jaki masz kolor na ścianach? Ale Ci pięknie idzie udomowienie wnętrza, coraz bardziej robi się klimatycznie, jak bym tam wpadła kiedyś do Ciebie to chyba musiałbyś mnie wołami wyciągać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anouk2005 24.02.2011 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 http://www.livelaughlove.co.uk/bathroom-accessories-c-48.html?osCsid=8c0c6d0c0f3b1f83b56ef7e21a2efc8a I jest tu nawet większy wybór:) Niestety chyba już ich nie ma.:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
leaat 24.02.2011 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Darcynawet nie pamietam, czy sie juz wczesniej u Ciebie ujawnilam...tak czestu tu zagladam, ze czuję sie "jak w domu" ja z pytankiem takim malutkim do Cię: -co masz na scianach, w sensie, jakie tynki, gładzie...czy moze jeszcze cos innego? ja wlasnie dopiero na tym etapie i juz mi cos swita, ze gladz gipsowa to jednak nie bedzie mi sie podobala...dlatego pytam moje GURU: co tam chlapnelas na bloczki, pamietasz jeszcze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 24.02.2011 19:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 DarioAS, było już, ale pewnie daleko i między wierszami. Na ścianach prawie w całym domu mam odcień Comfortable Chinos z PARA Paints. W łazienkach o jeden ton ciemniejszy. leaat, u mnie są tradycyjne tynki cementowo-wapienne, a na to dopiero gładzie. Nie chciałam robić wszystkiego z gipsu, bo strasznie byłoby to miękkie, no i jakieś takie mało tradycyjne. anouk, baaardzo fajny link. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 25.02.2011 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Darcy, kiedy będą zasłony??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.02.2011 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Niestety chyba już ich nie ma.:( Buteleczki będą w freshhome.pl. na początku marca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 25.02.2011 09:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Anja, zasłony? Nie wiem. Przyszła już tkanina, ale zmieniła mi się koncepcja w sypialni, więc próbuję ją wymienić na inną w tym jednym pokoju. A w ogóle to w sypialni będzie chyba niespodzianka. Nie mówię jaka, bo zaczniecie zaraz po mnie jeździć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 25.02.2011 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 wstręciucha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts