Anjazzielonego 25.02.2011 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 hmm, trzęsienie ziemi nam tu szykujesz?? Brzmi tajemniczo i zupełnie nie wiem, czego się spodziewać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 25.02.2011 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Umieram z niecierpliwości .Nie męcz nas i szepnij choć słówko.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 25.02.2011 10:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Oj tam, oj tam, można się było tego spodziewać, więc niby żadna niespodzianka. Ale tę tkaninę to mam nadzieję, że wymienią. Przy zamówieniu na prawie 10 tysięcy usłyszałam, że to kierowniczka musi zdecydować, czy nie będę pokrywać kosztów 3 metrów już zamówionego materiału. Daliby sobie spokój z tym podliczaniem mnie za wszystko. Tym bardziej, że zapomnieli prawie tysiąca doliczyć do umowy. Na papierze tej sypialni w ogóle nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 25.02.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 no łaski by nie robili z taką ilością, zwłaszcza, że sami zawalili i mogłabyś odmówić dopłaty, bo tysiąc to sporo. Ale jesteś, no!!!! Ani słówka nie piśniesz na temat pomysłu na sypialnię? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 25.02.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Pewnie "coś" wymysliłaś ze ścianą za łóżkiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 25.02.2011 14:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Ciepło, ciepło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.02.2011 15:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Już pewnie po teście z lampkami, i pewnie luby zgodził się je zlikwidować....Iiii może jeszcze tapetę położy na tej ścianie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 25.02.2011 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 (edytowane) To,że lampki zostały usunięte-nie wątpie:)To kombinuj,kombinuj i pokazuj.Powiedz mi jak mozesz jakie dywany masz w planach.Mi potrzebne są 3 jednakowe sztuki w tym dwa do pokoi chłopków i o zgrozo mojemu mężowi się podobaja białe Shaggy czy jakos tak;/Szukam innego rozwiazania żeby go przekonac tak więc ...POMOCY!!! Edytowane 25 Lutego 2011 przez joliska Błędy poprawiamy, edytując post, a nie pisząc kolejny ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 25.02.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Nooo, mnie też zaitrygowałaś!!! Mam nadzieję, że ta niespodzianka to na jutro się szykuje, a nie na za miesiąc;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 25.02.2011 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 wiem imitacja kominka w sypialni! jak zgadalam w nagrode chce te 3m zaslony po tysiac zl. edit 2 fuck nie zgadlam bo to chyba cos z tymi zaslonami zwiazane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.02.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 kacha imitacja kominka za łóżkiem może się nie sprawdzić :D:D zdjęcia - nie (za banalne) tkanina - nie (za nachalne) tapeta - być może (mogłoby być ciekawie) Ale Darcy powiedz nam co łaskawie Strasznie jestem ciekawa, taki charakter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chopinetka 25.02.2011 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 WitamŁo matko ale tu wrze w twoim wątku. Muszę nadrobić zaległości. Oczywiście też umieram z ciekawości... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anagat 25.02.2011 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 hehe Darcy. poczekasz jeszcze kilka dni i będzie tu masowy pomór:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 25.02.2011 21:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2011 Darcy , kupiłaś Sasnala na tę ścianę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 26.02.2011 11:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 (edytowane) Syberia, jasne. Na Allegro. A ogólnie rzecz biorąc, mam kryzys przechodzący chwilami w załamanie. Gdzie nie spojrzę, widzę jakieś niedoróbki jednego pieprzonego fachowca z drugim. Do łazienki mam ochotę wrzucić granat, a kasa skończyła się dawno temu, więc ani kanapy do salonu, ani dywanu, ani obrazów kupić nie mogę. I ślinię się do torebki Michaela Korsa na net-a-porter.com, którą w normalnej sytuacji kupiłabym bez mrugnięcia okiem. A dziś zamiast z wypiekami na twarzy latać po sklepach i cieszyć się wiosennymi kolekcjami, kombinuję intensywnie, skąd wziąć kasę na kolejną fakturę za gaz, na półki do spiżarni i na trawnik w ogrodzie, który za moment pokaże swoje błotniste oblicze. Trzeba było wyremontować stare mieszkanie, a nie pchać się w budowę. Miałabym na urlop w Norwegii, na rozpustne rozbijanie się po knajpach, a jedyne, czego by mi brakowało, to kolejnych problemów finansowo-budowlanych. Edytowane 26 Lutego 2011 przez Darcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 26.02.2011 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Podpisuję sie pod Twoim postem obiema rączkami:D:D:yes::yes:podzielam Twój pogląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 26.02.2011 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Darcy nie marudz :mad:Masz cudny dom:yes: pewnie kazda z nas widzi niedociagniecia fachowcow bo idealny fachowiec nie istnieje:(. Przykry jest fakt, ze czlowiek kupuje drogie materialy a tutaj wpadaja popaprancy i maja to w d...jedyne co mozemy zrobic to kopnac takiego delikwenta w ta wlasnie d...i zatrudnic kolejnego wiekszego badz mniejszego popapranca:lol2:. Glowa do gory zawsze moze byc gorzej. Darcy ja Ci proponuje kupic butelke dobrego wina (ja nawet nie moge sie posluzyc tym pocieszycielem) i zrelaksuj sie Kobieto - spojrz na swoj dom bardziej laskawym okiem bo jest piekny i z kazdym miesiacem bedzie coraz bardziej dopieszczony:yes:. Torebke sobie kupisz....ale nie teraz, nie ciesza Cie te wszystkie zakupy do domu bardziej niz buty , torebki i inne pierdololo? bo ja mam faze, ze wole kupic cos do domu niz nowe wdzianko:lol2:. a co do wakacji w Norwegii - jedyny normalny miesiac to lipiec o ile ma sie szczescie, kazdy inny jest do bani bo zimno i leje wiec Masz jeszcze troche czasu, ewentualnie Wybierzecie sie w przyszlym roku. A ktora czasc No Was interesuje?oczywiscie cala Norwegia jest piekna ale zeby zobaczyc te wszystkie jej cuda trzeba miec mega dlugie wakacje:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 26.02.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 A ja się podpisuję obiema rękami pod postem anety Szukaj dobrych stron tego całego zamieszania, bo inaczej zwariujesz. Coś za coś, ale pomyśl, że dom będzie na zawsze (no albo co najmniej na lata;)), a łaszek czy torebka na chwilę. Choć, że cię te niedociągnięcia bolą, rozumiem:yes: też na pewno będę to przeżywać, że można było lepiej, ładniej, itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 26.02.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Witam właścicielkę "moich" wnętrz-toż to mój gust jest!!!Tylko mi do Twoich barrrrdzo daleko.... Tak na temat lekkiego obniżenia nastroju to jest przejściowe i Darcy się troszeczkę droczy z nami podglądającymi;)Jak można porównywać radość posiadania kolejnej torebki do posiadania tak cudownego domu? Czekam niecierpliwie na rolety ,bo wiem że będą bombowe! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 26.02.2011 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Darcy głowa do góry!To tylko chwilowy kryzys! A tak ogólnie to ...MATKO DZIEWCZYNY CO WY Z TĄ NORWEGIĄ????Prosze Was!!!Wcale nie jest tak słodko jak sie wydaje(no fakt 10 lat temu też tak myślałam) i prawdą jest,że "wszedzie dobrze tam gdzie nas nie ma".Zimno,wilgotno,oprócz mniej lub bardziej zaludnionych terenów dzicz(do zwiedzania piękna), w zależnosci od pory roku albo wstajesz i jest cały czas ciemno albo kładziesz sie spać i jest widno itd a poza tym CHOLERNIE DROGO!!!Nic szczególnego chociaż napewno na wyjazd na urlop jest atrakcyjna.Masz jakieś szczególe marzenie zwiazane z Norwegią,chcesz coś konkretnego zobaczyć np.chyba jedną z większych atrakcji "wielorybie safari" czy tak poprostu jechać przed siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts