Darcy 04.03.2011 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 caretilla, lustro 132 x 72 cm kosztowało mnie całe 191 złotych. Kanapy za takie pieniądze nie kupię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 04.03.2011 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Darcy, spokojnie. Masz świetną bazę. Galeria w salonie to jest to, a to się buduje też stopniowo. Ciekawa jestem efektu tych zmian, które wprowadziłaś. Coś tam sobie wyobrażam, ale warto to byłoby zobaczyć. No i czekam na zdjęcia biblioteki, która zachwyca... Wiem, wiem, ciężko sfotografować, ale bardzo bym chciała zobaczyć, jak będzie się prezentować z ustawionymi książkami. Cieszę się, że idziesz teraz w dodatki. Aaaaa... i samo pojawienie się zasłon na pewno baaaaardzo dużo zmieni. A "wpadkami" się nie przejmuj. Urządzanie wnętrz to nie jest nauka ścisła, koncepcje się zmieniają, pojawiają się nowości, a Ty masz świetny gust. I masz jakieś szczęście do luster . Cudne. 191 zł. No proszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KashaG 04.03.2011 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 caretilla, lustro 132 x 72 cm kosztowało mnie całe 191 złotych. Kanapy za takie pieniądze nie kupię. Darcy, lustro cudowne, piękna rama, będzie idealnie pasować do Waszej sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 04.03.2011 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Zamówiłam nowe lustro. Będzie trochę perwersyjnie, bo stanie przy ścianie obok łóżka. ochhh, ja uwielbiam lustra z widokiem na łóżko:p ale perwes ze mnie:lol2: PS To lustro będzie wyglądało obłędnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 05.03.2011 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Lustro będzie w poniedziałek. A do tego czasu musicie zadowolić się biblioteką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.03.2011 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Zadowoliłam się - książki tak na mnie działają... Tak z czytelniczej ciekawości - czy w tej bibliotece macie książki dopiero do przeczytania? książki, które czasami trzeba przewertować w poszukiwaniu jakiegoś szczegółu? Pytam, bo jestem ciekawa, czy wtedy wyciągacie książki i zanosicie je do jakiegoś siedziska, czy zasiadacie na podłodze pod biblioteką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.03.2011 14:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Cudowna ...zzieleniałam z zazdrości ...dosłownie...ja jakbym miała taką bibliotekę to bym mogła i dwa kilometry do fotela biegać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.03.2011 15:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Ja kupiłam fotel pod ścianę z książkami, bo mi się 3 kroków do biurka nie chciało zrobić Ale ja z reguły wertuję X książek w poszukiwaniu jednej pierdółki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 05.03.2011 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 A dziś zamówiłam kanapę! W identycznym obiciu, jakie już mam, ale wahałam się mocno. Znalazłam kilka innych tkanin, które bardzo mi się podobały, ale zgrzyt z fotelem, który nie wylatuje, byłby dość ewidentny. A fotela na razie nie zmienię, bo 1. nie mam kasy, 2. nowy, który mi się podoba, może być już za duży do tego pomieszczenia. Tak tymczasem wygląda wieeeeeelki fotel z kolekcji, z której zamówiłam kanapę: Do czytania byłby boski, bo ten obecny jest za mały, ale 2 830 złotych w wersji z podstawową tkaniną to już trochę ponad mój wydrenowany, zapożyczony budżet. Podjęłam też męską decyzję. Krzesła z plecionki wystawiłam na Allegro (może ktoś zainteresowany?), a ślinię się do dwóch modeli... Almi Decor (dokładnie w takim kolorze): http://produkty.almi-decor.com/images/produkty/K17M18T1401.jpg Albo do tych z Belbazaar, znalezionych dziś w Jankach: Tylko kasy brak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.03.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Belbazaar górą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 05.03.2011 15:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 czyli wygrywają sukienki ...i dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 05.03.2011 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 (edytowane) Ja moze o lustrach sie nie bede dzis wypowiadac bo te slowo juz przywoluje mi na mysl pewna sprawe..... zatem powiem o bibliotece. PIEKNA!!!! zdjecia na scianie super.Belbazaar gora! mysle ze te krzesla to moze byc ten pieprzyk w Twoim salonie, ktorego brak ktos tam gdzies tam Ci zarzucal. Te guziczki czy cóś... mega oryginalne p.s darcy wyslalam Ci na priva zapytanko..... odpowiesz? Bo w pon zaczynaja z tymi płytkami Edytowane 5 Marca 2011 przez kacha.crac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 05.03.2011 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Ja też - zbladłam, zsiniałam, zzieleniałam. Biblioteka - marzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 05.03.2011 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Darcy, biblioteka jest powalająca na kolana! P.S. Czy dostałaś moje zapytanie na priv? Czy mogę liczyć na odpowiedź? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 05.03.2011 18:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Krzesła z Belbazaaru rzeczywiście bardziej do mnie przemawiają. I są odrobinę tańsze... Może kiedyś będą wyprzedawać wystawę w Jankach, to przygarnę szóstkę. Aha, zapowiadali, że będą różne obicia do wyboru, ale nie wiadomo jeszcze kiedy, bo "szefowa wyjechała na urlop". I gdyby ktoś był zainteresowany moimi starymi krzesłami, to wystawiam je na sprzedaż tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 05.03.2011 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 P.S. Czy dostałaś moje zapytanie na priv? Czy mogę liczyć na odpowiedź? Skibusia, nie mam nic od Ciebie w skrzynce. Może na mail? darcy001 (małpka) gazeta.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 05.03.2011 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Darcy, a może lubelski outlet ma je w lepszej cenie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta s 05.03.2011 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 biblioteka cudo!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 05.03.2011 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 To pęknięcie na tyłach tych krzeseł z Belbazaar jest jakieś takie.... wygląda jak szew chirurgiczny na ludzkiej skórze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 05.03.2011 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Tak z czytelniczej ciekawości - czy w tej bibliotece macie książki dopiero do przeczytania? Nie, nie mamy. Z prostego powodu - biblioteka jest w korytarzu. Na ścianie przeciwległej do biblioteki oraz na końcach korytarza są drzwi. Może weszłaby jakaś konsola nie głębsza niż 15 cm, ale wstawianie tam jakiegokolwiek mebla nie wydaje mi się sensowne. Książki snują się u nas po całym domu. Najwięcej leży w gabinecie lubego i na szafkach przy łóżku. Jakoś sobie radzimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts