Darcy 08.03.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Bo ja mam dwie łazienki. Łazienka przy sypialni to właśnie ta z szafką robioną na zamówienie i słupkiem obok. A ta gościnna (większa i z wanną) to szafki z Ikei i dębowa komoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 08.03.2011 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 (edytowane) A mnie ciekawi, czy Ci się moje gołe baby spodobały. A komoda do łazienki jak dla mnie super. Idealna. Czekam na resztę, zwłaszcza na niespodziankę! Edytowane 8 Marca 2011 przez Maszenka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 08.03.2011 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Będzie offtopowo, ale właśnie oglądam Turystę. To niemożliwe, że ktoś tak nierealnie piękny jak Angelina w ogóle chodzi po ziemi. Na miejscu Jennifer Aniston miałabym nieuleczalne kompleksy do końca życia. Maszenka, mam urwanie głowy w robocie, więc gołym babom przyjrzę się pewnie w weekend. Ale bardzo, bardzo dziękuję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.03.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Będzie offtopowo, ale właśnie oglądam Turystę. To niemożliwe, że ktoś tak nierealnie piękny jak Angelina w ogóle chodzi po ziemi. Na miejscu Jennifer Aniston miałabym nieuleczalne kompleksy do końca życia. Maszenka, mam urwanie głowy w robocie, więc gołym babom przyjrzę się pewnie w weekend. Ale bardzo, bardzo dziękuję! a na czym ty te filmy oglądasz, jak nie masz telewizora:???: tylko nie mów, że na komputerze katujesz:no: bo to tak jak by muzyki z komórki słuchać (do audiofili może takie porównanie trafi:lol2:). Mi się komoda bardzo podoba. świetny pomysł miałaś. Czekam na pełną fotorelację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 08.03.2011 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 a na czym ty te filmy oglądasz, jak nie masz telewizora:???: tylko nie mów, że na komputerze katujesz:no: bo to tak jak by muzyki z komórki słuchać (do audiofili może takie porównanie trafi:lol2:). Mam dobrego laptopa. A do niego podpięte audiofilskie słuchawki AKG K501, więc dźwięk mam sto razy lepszy niż połowa użytkowników kina domowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 08.03.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 ale ja obraz porównywałam:lol2: że lapka do 50 cali nie można porównać - o to mi chodzi;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 08.03.2011 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Anyway, Turysta to najnudniejszy film sezonu. Powstał, by pokazać Angelinę w paru fajnych kieckach i kilku odsłonach makijażu. A Johnny Depp nigdy na mnie nie działał, więc nuuuuuda straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maszenka 08.03.2011 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Co prawda, to prawda... Oglądałam go też na lapku i nie wytrwałam do końca. A naprawdę na filmy mam wysoką tolerancję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 08.03.2011 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 To ja wolę Deppa niż Angelinę, ma napompowane usta i koścista okropnie no ale niech będzie, że w pojęciu ogólnym uchodzi za piękność :) łazienka cud ! Zasłona gra idealnie z komodą, jestem ciekawa jak to wygląda całościowo, bo z urywków ciężko sobie ułożyć. jest pięknie Darcy ! czekam na c.d. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 08.03.2011 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Darcy, komoda wygląda r e w e l a c y j n i e! O wiele lepiej prezentuje się w Twojej łazience niż na focie sprzedającego. Fajny pomysł z zasłoną przy wannie. Też mi to kiedyś chodziło po głowie, ale jakoś nie miałam odwagi.... Ale, ale nie spytałam czy piekłaś w weekend muffinki? Jakoś się nie pochwaliłaś A Johnny Depp działa za to na mnie... ale cicho sza;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
caretilla 09.03.2011 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 A ja tam wolę Angelinę babka jest nieziemsko zjawiskowa. Co do komody, po prostu doskonale ona wygląda jej czekoladowe drewno na tle białych Mugatów i zasłona przy wannie robi też swoje do tego układu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 09.03.2011 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Dziewczyny,umówmy się, że Angelina jednak jest kosmitką, bo przecież tak pięknych kobiet jak ona, czy Monica Belucci, nie ma w ogóle - wcale - a wcale - w realu, co nie?? No chyba, że po 5 godzinach ciężkiej pracy wizażystki&fryzjera:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 09.03.2011 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 100% prawdy Ania ale chciałabym wpaść w ręce kogoś tak na te 5 ciężkich godzin, bym się trochę wylansowała:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 09.03.2011 14:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Anja, co prawda, to prawda. Angelina i Monica to boginie, gwiazdy w stylu złotych czasów Hollywood. dagunia, jeśli ktoś jest naprawdę piękny, to żadni styliści nie są mu potrzebni. Pracowałam z modelkami przy sesjach i zdarzało się, że przychodziła przepiękna dziewczyna o naturalnym wdzięku, a po trzech godzinach w rękach gwiazdy fryzjerstwa i mistrzyni make-upu wyglądała okładkowo, ale strasznie banalnie. Ślicznie, ale przeciętnie. Dla mnie fenomenem jest Scarlett Johansson. Na zdjęciach wygląda obłędnie, ale kiedy się odezwie... cały czar znika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.03.2011 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Darcy, zgłoś się http://www.domplusdom.pl/sklep/konkurs-wnetrze-zaprojektowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
syberia 09.03.2011 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Obłędnie to wyglądał kasjer nr 100261 w IKEA w sobotę po południu. W Poznaniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 09.03.2011 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Darcy, zgłoś się http://www.domplusdom.pl/sklep/konkurs-wnetrze-zaprojektowane Ale ja nie mam takich wypasionych zdjęć. Chociaż nagroda jest super - kurs projektowania wnętrz! A tak marzy mi się sesja po zakończeniu urządzania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 09.03.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Darcy,Twoje zdjęcia już teraz są rewelacyjne! Szybciutko proszę się zgłosić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 09.03.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 "wrzuc zdjecie swojego domu lub domu znalezionego w internecie..." ZGLOS SIE BABO ALBO MY CIEBIE TAM WRZUCIMY!!!!:yes: CZY KTOS POMOZE MI W GROZENIU DARCY?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cassia 09.03.2011 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2011 Darcy wrzucaj foty i wygraj, choć widziałam tam jedno całkiem przyjemne mieszkanko, Joliska powodzenia również Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts