Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Darcy zaprasza...

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Niech czas wielkanocny utrzyma nasze marzenia w mocy.

I wszystkie życzenia okazały się do spełnienia.

I aby nie zabrakło nam wzajemnej życzliwości abyśmy przez życie kroczyli w ludzkiej godności .

I niech symbol Boskiego odrodzenia był i dla nas celem do spełnienia.

Wesołych świąt życzy Arnika z rodziną.

http://pu.i.wp.pl/k,NDY5OTgxMjgsNDU0OTcxNTY=,f,Wycinane_jajka_059.JPG

O rany, ile życzeń! A jak tak niekulturalnie zniknęłam... Dziękuję Wam wszystkim i choć święta już na półmetku, Wam również - wszystkiego dobrego. :hug:

A nie odzywałam się, bo Wielkanoc robiłam u siebie, więc od piątku przy garach stoję. Oczywiście wszystko miało być idealnie, pogoda miała być cudna, więc w sobotę pojechałam do Leroya po fotele tarasowe i stolik (photos soon!). No i leje. :(

Na moim ślubie w środku maja też lało, więc przyzwyczaiłam się już do prawidłowości, że jeśli zależy mi na pogodzie, to na pewno będzie syf z malarią za oknem.

Aha, taras mamy. Niby lepiej położony, ale niektóre płyty nadal się ruszają. Nie chcę mieć z tą firmą już nic wspólnego, więc nie będziemy ich wzywać do kolejnych poprawek. Na moje oko to za dwa lata nawierzchnia będzie do wymiany. Wtedy zrobię sobie wreszcie granit zamiast tego durnego piaskowca. A żeby było wesoło, zauważyłam, że przecieka nam nad tarasem rynna i cała woda leje się na kamień. Normalnie fatum.

Z radosnych newsów - drzewa wystrzeliły po tym deszczu na zielono i odkryłam, że mieszkam w dżungli. :lol2:

Las z trzech stron działki, a zieleń wlewa się oknami do domu. I nareszcie wczoraj, kiedy po raz pierwszy usiadłam z kawą na tarasie, przemknęła mi przez głowę myśl, że budowa domu nie była może tak strasznie poronionym pomysłem...

..co oznacza, że idziesz do przodu :) z myśleniem o domu oczywiście. Na naszym ślubie pogoda była piękna, za to jak poszliśmy na spacer w plener, w tym ja w 12 cm szpilkach bo mąż wysoki to jakoś trzeba było się prezentować - zaczęło padać i to ostro. Lało jak z cebra.

Dżungli zazdroszczę, chociaż mam własną, ale tylko z dwóch stron :) 3 by się przydała bardzo.

Fotele pokaż koniecznie, a tarasem się nie przejmuj. Ostatecznie zmienicie, jak się rozsypie. Szkoda tylko, że w tej firmie pracują jakieś lebiody straszne i to tylko strata nerwów.

Darcy my tez bralismy slub w maju:) ale pogoda byla super;) co do tarasu to przykra sprawa:rolleyes: ale ja bym nie odpuscila i pomimo tego, ze Masz w planach zmiane , nekalabym ich do skutku.;)

No a jak udaly sie Swieta w nowym domku? aaa tez czekam na zdjecia nowych nabytkow:cool: