Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Darcy zaprasza...

Recommended Posts

Dziekuję Darcy i Dejzi za odpowiedzi.Bedę myśleć,mój stolarz za dębowe,bez szyb,pomalowane na biało chce 2200. nie wiedziałam,że POLSKONE ma białe drewniane,widziałam w salonie tylko z mdf lakierowane i cena tez ok 1,8-2tys wychodziła.Uff,wybieranie jest trudne

nie ma za co dziękować, jak najbardziej Pol-Skone posiada w swojej ofercie białe okna, w dębie oraz sośnie.....dąb cholernie drogi a sosna bardzo słaba miękkie drzewo, tak więc okna nietrwałe. nie zawsze wychodzi im malowanie, są różnice w odcieniu np. ramy ciemne a szprosy zewnętrzne jaśniejsze o ton( przy wyborze koloru, no bo białe to białe )ja wybrałam orzech tak wieć wiem co mówię .......oczywiście nikt tego nie widzi tylko ja, ale co zrobić liczę ze za 10 lat pójdą w zapomnienie...

moim skromnym zdaniem stolarz dopracuje w 100 % a fabryka idzie na ilość a nie na jakość niestety.....

gdzie jest moja mentorka Darcy.....:):) przypominam się o nr do mistrza stolarza......

• Odpowiedzi 2,3k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam się i ja:)

podglądam od dawna i teraz mam chwilkę, żeby wreszcie to napisać - Twój dom mnie powala, każde zdjęcie które wrzucasz sprawia, że mnie od środka zjada zazdrość i głupota;) jest świetnie, z dużym wyczuciem, bez przesady i przeładowania, naprawdę stylowo......

mam nadzieję, że Ty też to wreszcie zauważysz:p:D

pasie, no doceniam, doceniam. Powoli, ale jakoś to idzie. :)

madzikma, a dziękuję i zapraszam. :)

Kasha, połowa starego blogu to zdjęcia mojego domu, którego już naprawdę nie chcę pokazywać (poza FM, bo tu sami swoi :)).

Jeśli wywalić te wpisy, nie zostanie aż tak dużo. Część przenoszę na nowy blog, czasami modyfikując lekko tekst. Nie wiem tylko, co zrobić z tym elementarzem o kolorach, bo wydaje mi się strasznie infantylny. No a wpis o TOP 20 wnętrzarskich koszmarów na pewno wylatuje. Miał najwięcej komentarzy, ale znajomi boją się zapraszać mnie do siebie w obawie, że opiszę ich dom w kolejnym topie bezguścia.

;)

Mi też się podoba, chociaż jak to ja - nie ze wszystkim się zgadzam. Podoba mi się bardzo opis projektantów/architektów - takie małe kompendium :yes: też pochłonęłam szybciutko. I wiem jedno - na pewno się lepiej czyta pojedyncze wpisy i czeka na nie niż wszystkie naraz. :)))))))))

Darcy - wywód o kolorach był ciekawy :)))) i fajnie wyszedł.

Protestuje przeciwko usunięciu wyżej wymienionych treści ( wraz z TOP20 koszmarów wnętrzarskich) z nowego bloga! To są naprawdę rzeczy, które innym mogą pomóc, zainspirować lub właśnie pokazać czego uniknąć! A znajomi niech się nie boją tylko od Ciebie uczą :) Ja nie zdążyłam zapoznać się z całą treścią tamtego bloga i miałam nadzieję, że teraz będę mogła... :(

Kasia, ale ten stary blog jeszcze jest (powisi pewnie do końca maja), więc można nadrobić zaległości. ;)

googulek, a wiesz, ile się nasłuchałam o tym, że jakim prawem robię z siebie wyrocznię, że o gustach się nie dyskutuje, że każdy ma prawo mieszkać, jak chce, że sama mam beznadziejny dom, a krytykuję innych. A ja wrażliwa jestem, to się przejęłam i postanowiłam pokazywać tylko piękne rzeczy. Jak ktoś ma w domu koszmarki, to niech je sobie hołubi do woli.

:)

Uwaga, chwalę się. ;)

Uruchomiłam blog Decoratorium.pl na nowej domenie, w nowej odsłonie. Opublikowałam dopiero kilka postów, ale podział kategorii na stronie sugeruje, w jakim kierunku chciałabym blog rozwijać. Zapraszam. :)

Decoratorium.pl

MEGA! Koniecznie zamieszczaj swoje porady, te o kolorach też. Nie wiem, czy się z tego ucieszysz czy uznasz, że odniosłaś edukacyjną porażkę, ale ja się uczyłam na Twoim blogu czego chcę w mieszkaniu. Bardzo mi Twoje artykuły o kolorach pomogły. Serio. Podoba mi się jak przedstawiasz projektantów. Kurcze, sama wkręcam się w ten temat... ;)