pasie 10.05.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 Kochana, podaj link do starego bloga, bo co jak co, ale te koszmarki to muszę obejrzeć A tak w ogóle, o ile dobrze się orientuję, to ty na południe od wawy - nie zadymiło Was dzisiaj? właśnie go czytam:D http://decoratorium.blox.pl/html/1310721,262146,169,170.html?1,1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 10.05.2011 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2011 (edytowane) Wystarczyło że powiedziałaś że stary blog jest na wylocie i od razu oglądalność wzrosła przeczytałam dziś cały żeby nic nie stracić . Top 20 super, zdiagnozowałam u siebie Top 10. Jakoś w depresję mnie to nie wpędziło, będzie nowe mieszkanie/dom to się poprawię albo popełnię pozostałe wnętrzarskie zbrodnie Ale rozumiem dlaczego dla niektórych jesteś wnętrzarskim bin ladenem czyt. wrogiem nr 1. No cóż wszystko jest kwestią luźnego podejścia do siebie i innych. Poza tym sama napisałaś że to subiektywne więc po co brać twoje antypatie do siebie? Jutro planuję dzień z nowym blogiem już się cieszę A przepraszam mąż przeczytał i się prawie obraził, kazał przeliczyć na nowo ten Top i wyszło Top 3, znaczy: meblościanka, komandor i delikatne tutti frutti, ale żadnego wenge Edytowane 10 Maja 2011 przez cronin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 11.05.2011 07:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 wyanna, u nas pod Nadarzynem było widać dym znad Wólki Kossowskiej (luby opowiadał, bo pracuje z domu), ale nic nam nie przywiało. Wiatr wiał w drugą stronę. Poza tym to jednak kawałek drogi od nas, więc wątpliwej przyjemności obcowania z toksycznymi oparami nie mieliśmy. Ale nie wiem, czy zwróciłyście uwagę, że tuż obok hali jest ogromne osiedle prawie nowych domów jednorodzinnych. Oni musieli mieć wczoraj przechlapane. cronin, no właśnie, TOP20 jest subiektywny to raz, a dwa - sama mam np. podwieszany sufit. Nie chodziło mi o to, że coś jest be, bo we wnętrzarstwie wszystkie chwyty są dozwolone. Raczej o to, aby np. sufit podwieszany nie był centralnym punktem dekoracyjnym salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.05.2011 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Darcy a czy swojego stolarza polecasz? chodzi mi o zabudowę naszego gabinetu-jeżeli tak to podziel się namiarem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cronin 11.05.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Tak tak ja też się uśmiecham o namiar (powinnaś ten namiar mieć w swoim podpisie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 11.05.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Gdzie jest ta słynna lista TOP 20?Przeglądałam wczoraj blog i nie widziałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 11.05.2011 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 weszłam na stronkę Dekoratorium. Kościół z Pantonami mnie powalił na kolana. Leżałabym tam plackiem co mszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 11.05.2011 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Juz znalazłam,fajna.Pomimo tego planuje w sypialni (dużej)całą ścianę z drzwiami suwanymi,ale obitą tkaniną.Zobaczymy jak wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 11.05.2011 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2011 Żona m zgadzam się, piękne ujęcia i co ciekawe - ten dizajn tam pasuje! Darcy, osiedle nowych domków, ale chyba pobratymców właścicieli fabryk - tak wnioskuję z faktów i innych wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 13.05.2011 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Gratuluję nowego bloga:) i jako poszukiwaczka ciągle nowych inspiracji proszę o więcej:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 13.05.2011 13:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Kochani, ale może skrobnijcie jakiś komentarz także na blogu? Nie trzeba się rejestrować ani nic. IP też nie pokazuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
googulek 13.05.2011 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 bylam, skrobnelam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 13.05.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Ja tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 13.05.2011 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2011 Witaj Darcy, Wiesz jak od kilku dni wygląda mój początek dnia? Przychodzę do pracy, parzę sobie świeże liście mięty, włączam komputer i wchodzę na Twojego bloga potem zagladam jeszcze do Rokoko. Niestety czasem mam na to tylko kilka minut ale i tak jestem na dobrej drodze do uzaleznienia Gratuluję i Dziękuję. Pozdrawiam cieplutko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 14.05.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2011 Ja też uwielbiam top 20:-) Są świetne i zgadzam się z nimi w 100%, ale czasem te koszmarki są użyteczne i tak mam u siebie w nowym domu (jeszcze wykańczanym): halogeny (bo naprawdę dobrze oświetlają), sufit podwieszany w kuchni (trzeba było ukryć rurę), wąż ledowy (bez sensu - i tak nie będę włączała), mam 1 ścianę kawa z mlekiem (mi się akurat podobała dla zgaszenia jajecznicy, która też jest w tym pomieszczeniu), kolorystyczny cyrk (kochany mąż zażyczył sobie wściekle niebieski gabinet i niebieską łazienkę! a do tego mamy beż i różowy pokój dziecięcy-hmmm...), tynk strukturalny x3 (ale w tym 1 beton!). Najprawdopodobniej będzie jeszcze szafa komandor x 2 lub 3(chyba że powiecie mi jak zabudować inaczej wnękę ze skosem -pls uratujcie mnie!), sofa z wypchanym wysokim zagłówkiem - mąż nic innego nie akceptuje (tu raczej nie mam możliwości ratunku). Czyli najprawdopodobniej 8/20. Dla porównania w mieszkaniu, w którym jeszcze mieszkamy mamy tylko szafę komandor i halogeny, 2/20:-) Darcy, ale jak pisałam - zgadzam się z twoimi uwagami w 100% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 15.05.2011 09:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Dziękuję za Wasze głosy. Jeśli coś Wam się podoba (lub nie), zostawiajcie proszę komentarze na blogu. Da mi to obraz, w którym kierunku podążać, co Was interesuje. A to nasz ostatni gość. Idę wczoraj rano do łazienki, patrzę przez okno, a tu taki widok: Stał cztery metry ode mnie. Na ogół przychodzą parki, ale tym razem wpadł tylko jeden Bambi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
e-mól 15.05.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Darcy czy te Twoje mebelki tarasowe są wygodne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 15.05.2011 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 Darcy,nie dość że dom masz super to jeszcze TO-widoki przepiękne natura Ci sama aranżuje.Jakieś "chody" tam na górze,czy co:)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 15.05.2011 14:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 e-mól, meble są bardzo wygodne. Luby zrzędzi co prawda, że chciałby podnóżek, ale jemu zawsze coś nie pasuje. madzikma, w zimie nie wyglądało to tak fajnie, ale teraz rzeczywiście przyroda nas niemal atakuje. Mam tylko nadzieję, że sąsiednie działki nie zostaną zbyt szybko zabudowane, bo - jak znam życie - inwestor wykarczuje wszystko jak leci. I skończy się dżungla za płotem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 15.05.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2011 No to jak maz chce podnozek to pozwol mu postawic sobie pod nogi skrzynke po piwie.....hahahahah:) juz widze jak darcy ma skrzynke po piwie na tarasie. Hahahah sorki ale zrobilam sobie wizualizacje tych mebli z mezem i skrzynka po piwie i padlam:rotfl: Bosszzz mam nadzieje ze Bambi nie zgubil mamy w okolicznosciach podobnych do bajki...bo jesli tak to ten widok mnie przeraza a nie zachywca:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts