mada1412 23.05.2011 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Darcy,salon z nowymi zasłonami wygląda przepięknie:) To jest to! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 23.05.2011 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ja jeszcze raz w sprawie dywanu. Nie przepadam za takimi plecionymi w salonie, ale zobacz. Wygląda fajnie na zdjęciu w stylizacji Riviera Maison Choć raczej nie jest ani puchaty ani niezwykle miły w dotyku. http://www.hgdeco.pl/wp-content/uploads/2010/11/Obrazek-21.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mada1412 23.05.2011 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Ten dywan, Agawi, to strzał w dziesiątkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 23.05.2011 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Darcy, salon uroczy i elegancki.... Zmiana zasłaon wyszła mu na dobre... Zapewne pisałaś już, ale ja mam jeszcze raz pytanie o Twoją podłogę w salonie: co to takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.05.2011 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 agawi, propozycja dywanowa - bomba! choc podejrzewam, że Lubemy_Audiofilowi w akustyce niewiele pomoże;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.05.2011 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 PS Darcy, mam nadzieję, że jesteś w TKMaxx:lol2: Tam naprawdę nie ma na co czekać. Są pojedyncze sztuki i znikają jak świerze bułeczki. I co ty gadasz, że nie podrodze? Ile to z Krakowskich na Jerozolimski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skibusia 23.05.2011 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Darcy, salon jest piękny - jednak ładniejsze te zasłony od poprzednich, choć tamte bardzo mi się podobały. Dywanik z propozycji agawi moim zdaniem będzie świetnie pasował, ale szary - w kolorze podobnym do zasłon również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dejzi 23.05.2011 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 witaj Darcy, ja chciałam tylko napisać ze zakochałam się w Twoim domu salonie... na zabój. wszystko jest tak dobrane wysmakowane, salon wygląda jak dobre zdjęcie w Werandzie....aż chce się tam być...ech.... zakochałam się i już.... pozdrawiam ciuepło..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lasche 23.05.2011 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 dla mnie paski były też świetne (no lubię paski) ale teraz jest bardziej klasycznie ...no super jest ( coś mi słownictwo szwankuje ) ja strasznie lubię taupe ...a co do dywanu to chętnie poznałabym opinie posiadaczek takiego jak wkleiła Agawi ...no pasuje idealnie , ale aż mnie stopy bolą jak wyobrażam sobie jaki musi być drapiący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 23.05.2011 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 Na szybko piszę, bo obaliliśmy z lubym butelkę wina do tarty łososiowo-brokułowo-pomidorowej, więc z trzeźwością myślenia u mnie tak sobie. W TKMaxx nie było NIC. Ani świeczników, ani lampionów, ani niczego. Chyba ludki się rzuciły na te cudności, bo dla mnie nic nie zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 23.05.2011 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2011 mówiłam, że tam tak jest:roll: A ja byłam przecież wczoraj wieczorem. A pytałaś o te lampiony? czy tylko się rozejrzałaś? Bo one stały tak nietypowo - bliżej ręczników a nie "dodatków do domu". Na środku taka wsytawka z mebli ogrodowych była, i na ostatnim stoliku stały dwa piękne lampiony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 24.05.2011 06:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Byłam i przy ręcznikach i przy meblach ogrodowych. Zostało kilka lampionów, ale takich... za bardzo shabby jak na mój gust. Plus ze dwa w stylu mocno orientalnym. Zostaje mi Allegro, bo na lampiony z RM za 800 złotych nie stać mnie będzie do odwołania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 24.05.2011 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Dywan Agawi - super - podoba mi się. Ciekawe czy są takie okrągłe? Tylko te frędzle z boku.....hmmmm??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 24.05.2011 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Darcy, Zapewne pisałaś już, ale ja mam jeszcze raz pytanie o Twoją podłogę w salonie: co to takiego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.05.2011 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 szkoda, szkoda:( Bo te co ja widziałam, na pewno by ci spasowały. Były błyszczące, chromowane, i wysokie. No szkoda:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzikma 24.05.2011 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Mam pytanie o mugaty.Potrzebuje pomocy - jak je kłaść. Dokładnie w kuchni-czy trudno wiercic w nich otwory na gniazdka,bo będzie ich kilka.Jaka fuga między nimi i jak ciętę są w narożnikach,zeby było ładnie.O cięciu czytałam w wątku o mugatach,ale za bardzo nie rozumiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pysiaczek 24.05.2011 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 Pasy mi się bardzo podobaly, ale to dopiero jest czad! Świetna zmiana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dagunia 24.05.2011 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2011 U ciebie jak zawsze wszytko pięknie Zmiana zasłon udana , choć ja wolę pasy i dla siebie szukam zasłon w szaro- białe pasy , to u Ciebie bardziej podoba mi się tak jak jest obecnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kacha.crac 25.05.2011 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2011 Darcy BOSKO, az sobie mlasnełam przy tym ogladaniu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 26.05.2011 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2011 Darcy jakich ty lampionów szukasz?Coś na wzór tych ze zdjęcia,które wkleiła agawi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts