mirela99 01.06.2011 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Do Twoich delikatnych wnętrz raczej ze sklepu kolonialnego . Choć mi się bardziej podobają proste, kanciaste. Cudnie u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 01.06.2011 07:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Darcy,mi się podobają te, które Ci poleciłam mailowo - ze sklepu kolonialnego:)Są bardziej klasyczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tosiaczek 01.06.2011 09:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 (edytowane) Jak Boga Mego ,że tak powiem ja nie wiem skąd u nas takie ceny są?Wkleiłaś ostatnio zdjęcie lampionu z Czerwonej Maszyny a,że ja mam mozliwość zakupu w Norwegii tak więc od razu skoczyłam na ich strony.No i co..?I jest!Cena 200 zł!U nas to jest jakaś porażka z tymi marżami.Przeginają!Spójrz sama i podziel cene na pół. http://www.skeidar.no/skeidar.portal?_nfpb=true&_windowLabel=portlet_Varekatalog_2&portlet_Varekatalog_2_actionOverride=%2Fportlets%2FvareKatalog%2FupdateMainProduct&portlet_Varekatalog_2page_id=4&portlet_Varekatalog_2product_id=47639&_pageLabel=page_varekatalog http://www.skeidar.no/skeidar.portal?_nfpb=true&_windowLabel=portlet_Varekatalog_2&portlet_Varekatalog_2_actionOverride=%2Fportlets%2FvareKatalog%2FupdateMainProduct&portlet_Varekatalog_2page_id=5&portlet_Varekatalog_2product_id=47640&_pageLabel=page_varekatalog U nich to na każdym tarasie,balkonie,w oknach,przed drzwiami...no tego jest całe mnóstwo ale się nie dziwie przy takich cenach:) Edytowane 1 Czerwca 2011 przez Tosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 01.06.2011 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Ja powiem tak: jeśli chodzi o formę bardziej podobałyby mi się u Ciebie te kanciaste żeby przełamać delikatne, obłe linie - kanapy, foteli, giętych nóżek. Istnieje duże prawdopodobieństwo że są gorszej jakości (tak jak pisały dziewczyny), więc nie ma sensu wydawać na nie pieniążków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 01.06.2011 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Jak Boga Mego ,że tak powiem ja nie wiem skąd u nas takie ceny są? Wkleiłaś ostatnio zdjęcie lampionu z Czerwonej Maszyny a,że ja mam mozliwość zakupu w Norwegii tak więc od razu skoczyłam na ich strony.No i co..?I jest!Cena 200 zł! U nas to jest jakaś porażka z tymi marżami.Przeginają! Spójrz sama i podziel cene na pół. Ale już porównanie - niemal identycznych lampionów w sklepie szwedzkim i w naszym Dekoracja domu wypada na korzyść PL Nie ma reguły - tzn. jest jedna: im bardziej dizajnerski (lub z takimi ambicjami) sklep, tych bardziej absurdalna cena... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 01.06.2011 10:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Skoro link się nie wyświetla, to może ten: http://www.sklepkolonialny.eu/index.php?cat_id=119&page=0&view=0&sort= Chodzi mi o lampion nr 12015 MN, chociaż ten szeroki też fajny... O cenach w PL nawet nie wspominajcie. Zrobiłam sobie wczoraj podsumowanie kosztów budowy w Exelu i spać nie mogłam. Dlatego, Madziu, o tym jedzeniu w Flamingu mogę zapomnieć. Przez najbliższe 10 lat tylko chleb i woda mi pozostają. No chyba że zacznę nagle zarabiać w CHF. Po Waszych opiniach skłaniam się ku lampionom z czapeczką. Boję się, że 300 zł za 3 lampiony z metalu w kolorze srebra to jakościowa ściema. Tym bardziej, że - jeśli sobie dobrze przypominam - kupowałam już od tego użytkownika świeczniki podłogowe do łazienki. Na zdjęciach wyglądały jak niklowane, a w realu były z cieniutkiego metalu i nie tak błyszczące. Ponieważ trafić miały do gościnnej łazienki, olałam sprawę. Ale gdyby miały stanąć w salonie, byłabym zawiedziona. joliska, w dekoracjadomu.pl byłam, ale mają tam głównie lampiony orientalne lub shabby. A ja chciałam błyszczące. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anjazzielonego 01.06.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2011 Darcy,głowa do góry, na pewno zaświeci słońce, poleniuchujesz na tarasie z kawą i książką, i będzie lepiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 02.06.2011 06:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Boska Darcy, Czy Ty może pamiętasz co to za uchwyty/gałki przywierciłaś do swoich mebli w kuchni (szafa w wiatrołapie chyba takie same dostała)? Bardzo mi się podobają - nie za duże, nie za małe, nie dominujące a dekoracyjne i eleganckie! miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 02.06.2011 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Fermino Droga, Pamiętam, że wybierałam spośród produktów firmy Gamet, ale numeru swoich gałek chyba już nie wydobędę z pamięci... Tutaj link do całej oferty ich gałek: http://www.gamet.eu/pl/oferta/galki-meblowe.php# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 02.06.2011 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 miłego dnia A dziękuję, chociaż chyba nie mam na to szans. Idę za chwilę do chirurga na wycinanie ósemki, więc kolejny tydzień będę mieć wyjęty z życiorysu. O wyglądzie chomika nie wspominając... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 02.06.2011 07:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Beauty, obiecane wymiary stolika: Wymiary blatu to 73 x 130 cm Wysokość stolika to 45 cm Pozdrawiam, Darcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fermina 02.06.2011 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Darcy, znalazłam - dziękuję! Chomik chomikiem - przeżyjesz ale to zęby mądrości - oby Ci "mądrości" wnętrzarskiej nie wyrwali - bo to byłby dopiero dramat! trzymaj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 02.06.2011 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 ooo, to ja trzymam mocno kciuki za powodzenie operacji rwanie ósemki. Sama to raz przeżyłam - traumatyczne wspomnienia;) czeka mnie jeszcze jedna. Już 10-ty rok mnie czeka, ale jakoś nie mogę się zdobyć na odwagę i pójść po raz drugi:( Dłutowanie zęba (tak było w moim przypadku), to nie jest to co tygryski lubią najbardzoej;) PS dobrze, że już cię nie ma;) to nie przeczytasz przed zabiegiem:lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 02.06.2011 11:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Przeczytam, przeczytam, bo właśnie wróciłam. Dostałam antybiotyki (bo zapalenie trwa już drugi tydzień), jakieś płukanki i witaminy, ale wycinki nie było! Co nie zmienia faktu, że w końcu muszę to zrobić, bo wokół jednej z nich ciągle mam stany zapalne. I będzie dłutowanie. Beauty, jeśli interesuje Cię ten mój stolik, to na dole jeszcze dwa zdjęcia. Od strony kanapy w stoliku są dwie szufladki (na piloty etc.). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.06.2011 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Przeczytam, przeczytam, bo właśnie wróciłam. Dostałam antybiotyki (bo zapalenie trwa już drugi tydzień), jakieś płukanki i witaminy, ale wycinki nie było! Co nie zmienia faktu, że w końcu muszę to zrobić, bo wokół jednej z nich ciągle mam stany zapalne. I będzie dłutowanie. . nie było rwania:D Ale na serio, to musisz niestety ją usunąć Darcy, bo stan zapalny będzie nawracał. Też tak miałam z jedną ósemką. Po wyrwaniu brałam antybiotyk przez tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.06.2011 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Wyrwanie chirurgiczne ósemki też ze stanem zapalnym przeżyłam w kwietniu więc przytulaski zostawiam:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 02.06.2011 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 Darcy wysłalam Ci wiadomosc na priv:-)...co do 8 to ja bardzo miło wspominam ich wyrywanie dobry chirurg szczekowy to podstawa:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 02.06.2011 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 aha26, to chyba bardzo indywidualna sprawa. Moja siostra miała usuwane obie i za każdym razem wpadała do mnie kawkę tuż po zabiegu, czując się rewelacyjnie. Żadnych środków przeciwbólowych, nic. Ale od innych nasłuchałam się historii o dłutowaniu, suchym zębodole, wyglądzie chomika, skrzepach, szwach i innych okropnościach. U mnie będzie masakra - ósemka jest mocno wrośnięta w kość, ma dłuuuugi korzeń, a na wierzch nachodzi dziąsło. No już nie mogę się doczekać! Dobra, tyle opowieści z gabinetu chirurga, bo sama zaczynam się bać. Z domowego frontu - próbujemy założyć trawnik. To znaczy próbowaliśmy, ale znajomy biolog raczył nas poinformować, że w tym upale i tak nic nie wyrośnie. Stanęło więc na tym, że kosimy to, co rośnie (trawa, perz, skrzypy), a zabijamy chwasty i siejemy jak należy dopiero we wrześniu. Szkoda, bo tak się nastawiałam na ten trawnik, że gotowa byłam zadłużać się na zieleń z rolki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
agawi74 02.06.2011 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 (edytowane) siejemy jak należy dopiero we wrześniu. Szkoda, bo tak się nastawiałam na ten trawnik, że gotowa byłam zadłużać się na zieleń z rolki... We wrześniu lub kwiecień-maj... Troszkę się spóźniliście, niestety. Choć teraz też jest szansa na trawnik, ale pod warunkiem obfitego podlewania. Trawnik z rolki odradził nam gość, który sam je zakłada;) Podobno nie jest tak żywotny, trudniejszy w utrzymaniu i często podsycha:( Edytowane 2 Czerwca 2011 przez agawi74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aha26 02.06.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2011 znajomy mial racje , ja jeszcze dodam,ze powinnas kupic preparat mniszek zeby wybic wszystkie chwasty bo inaczej to pozniej masakre bedziesz miala na trawniku tak ja teraz,mam obecnie więcej chwastow niz trawy:-(...i walcze z tym od kilku dni....a co do wdziecznego tematu o rwaniu osemeczek to jedną bylo mu rzeczywiscie cięzko wyrwac ,przecinał dziąsło,mialam zakladane szwy,ale naprawde nic wogole nie czulam i pozniej tez czulam sie ok wiec to chyba rzeczywiscie indywidualna sprawa,tak czy siak pamietaj Ania,ze strach ma wielkie oczy:-) i nie taki diabeł straszny jak go malują...wazne.,ze dal Ci antybiotk bo generalnie nie wolno rwac zębow w stanie zapalnym bo moze sie to zle skonczyc:-( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts