nielot2 12.02.2011 13:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2011 Widze ze watek umarl Chetnych do pomocy brak Wymyslilismy na razie jedynie jedna kwestie - poniewaz pralke zasadniczo wypada podlaczyc do wody to pewnie wypadaloby rowniez schowac rurki owa wode doprowadzajace. Dlatego wpadlismy na pomysl zeby pomiedzy wanna a pralka ulokowac szafke otwierana do gory. Cos w stylu mini skrzyni. W jej spodzie schowamy rurki z woda i moze ona posluzyc za kosz na pranie Problem jest nadal z szafka podumywalkowa i z jakimis szafkami wiszacymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
the_piotr 16.02.2011 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 nie gniewaj się ale czemu tak monotonnie płytki ładne ale jakoś smutnopozdrawwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nielot2 16.02.2011 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2011 Ja się nie gniewam bo nie mam za co Byłoby tylko nieco ciekawiej gdybyś rozwinął wypowiedź - pokazałem jedynie płytki które będą finalnie położone. Nie ma tu żadnej wizualizacji z tymi płytkami więc trochę nie rozumiem skąd posądzenie o monotonię. Jeśli zaś mówisz o wizualce z Cydonią to z tych płytek zrezygnowaliśmy. Koszt kwadratowych dekorów nas zabił przy planowanej ich ilości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts