arczi 20.01.2011 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 witamChciałbym się dowiedzić jak nakładać werniks lub bejce (fox) aby nie był śladów łączenia. Chodzi o to że jak nakładam werniks na relief i potem ściągam go japonką to w miejscu gdzie nakładam go dalej (długa ściana) powstaje ciemne łączenie i nie ciekawie to wygląda, a poza tym nie moge tego łączenia usunąć. Jeśli robie ok 1m2 to jest pięknie i potem dołączam dalej i już niestety ale ciemne śladyCo zrobić aby tego łączeneia nie było widać, dodam że ściągam japonką bo bardziej zalewa mi wgłębienia i jest dużo ładniejszy efekt niż gąbkamam: relief barwiony na żółto - werniks miedzianyPozdrawiam i licze na Wasze rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
perm 21.01.2011 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Spróbuj innego producenta/ inny skład chemiczny. . Są takie bejce z reguły wodorozcieńczalne których łączenia będą widoczne. Kilkukrotne pokrycie zmniejszy ten efekt ale wszystko robi sie ciemniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LeoAureus 25.01.2011 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Miałam ten sam problem, ale robiłam gąbką. Pomogło bardzo szybkie przecieranie w dwie osoby Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts