Marika73 20.01.2011 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2011 Witam, Czy ktoś może polecić dobrych tynkarzy do położenia tynków zewnętrznych. Po przejściach z ekipą, która totalnie schrzaniła nam tynki wewnętrzne, chciałabym znaleźć fachowców z prawdziwego zdarzenia.Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.01.2011 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 mam ale musze znaleźć numer telefonu. dam znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 23.01.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 jaki termin Cie interesuje? niestety Ci dobrzy ktorych znam maja juz pozajmowane terminy, wiec moge kogos polecic, jednak musialbym wiedziec w jakim terminie potrzebujesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wojtek Złotnicki 26.01.2011 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 dobrze radzę lepiej sprawdzić wcześniejsze prace każdej nawet poleconej ekipy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 26.01.2011 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 dobrze radzę lepiej sprawdzić wcześniejsze prace każdej nawet poleconej ekipy... bardzo sluszna uwaga, obiekty referencyjne do wglądu praktycznie u każdego z moich wykonawców - partnerów, z paprokami nie współpracuję, bo mam z takimi tylko problemy a tego mi nie potrzeba: dobra ekipa, dobry materiał rozsądne pieniądze zarówno za wykonanie jak i materiał i elewacje wychodzą tak, że nie ma czego się wstydzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kornacki 31.01.2011 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Stycznia 2011 Najlepiej poszukaj jakieś ekipy. Konkretnej ci nie wskażę, bo to nie moje okolice. Ale np. na Favore.pl możesz znaleźć speców od tynków czy elewacjihttp://www.favore.pl/cat101514_elewacje-ocieplanie.html Zobacz co oni proponują i od razu wyliczysz sobie koszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marika73 02.02.2011 22:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2011 Dzięki za odpowiedzi. Termin nie jest jeszcze bardzo precyzyjnie określony - na pewno nie wcześniej niż na początku sierpnia. Wiem, że lato to bardzo gorący okres dla takich fachowców, ale wcześniej nie damy rady i czasowo i finansowo. Na pewno nie weźmiemy ekipy bez sprawdzenia jak wykonują pracę. Już boleśnie doświadczyliśmy partactwa przy tynkach wewnętrznych, więc teraz podójnie jesteśmy wyczuleni.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 04.02.2011 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2011 . Już boleśnie doświadczyliśmy partactwa przy tynkach wewnętrznych, więc teraz podójnie jesteśmy wyczuleni. pozdrawiam. he, he - mi moi wewnętrzni grozili spaleniem chałupy i wysyłali obraźliwe sms-y. Może to Ci sami teraz namiary na ekipę która robiła u mnie elewację. Zrobili ładnie, nie wspomnieli że spalą mi chałupe więc sa godni polecenia: Daniel Dudek 602 859 855 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marika73 10.08.2011 21:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2011 Zwracam się do Was ponownie z prośbą o pomoc w temacie sprawdzonych tynkarzy. Sprawa pilna!!!Polecony pan Daniel Dudek - bardzo miły, ale niestety wykonuje prace po drugiej stronie Warszawy i specjalizuje się w tynkach kładzionych na styropian.Ja potrzebuję ekipę na Białołękę, a tynk mam być cementowo-wapienny i kładziony na cegły, nie na styropian.[/b] Nie wiem czy ktoś ma podobne doświadczenia, ale mnie to bardzo zdziwiło - wybraliśmy kilkanaście firm ogłaszających się na favore i oferii, które reklamowały się, że wykonują tynki zewnętrzne, a przy kontakcie telefonicznym okazywało się, że zewnętrznych w ogóle nie robią. Nie wiem po co więc wpisują to do swoich ogłoszeń. Jakaś paranoja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 11.08.2011 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 bo za tynki zewnetrzne uważa się BSO czyli styropian, siatka klej + tynk cienkowarstwowy. Ty chcesz cementowo wapienny a to zupełnie inna bajka. Namiar na fachowca przetestowanego na naszej ulicy: Sylwester Banaszek 510 129 289. Kładzie tynki CW z agregatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marika73 11.08.2011 15:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2011 bo za tynki zewnetrzne uważa się BSO czyli styropian, siatka klej + tynk cienkowarstwowy. Ty chcesz cementowo wapienny a to zupełnie inna bajka. Namiar na fachowca przetestowanego na naszej ulicy: Sylwester Banaszek 510 129 289. Kładzie tynki CW z agregatu. Dziękuję za kolejne namiary - dzwoniłam, ale niestety pan Sylwester już w tym roku nie ma wolnych terminów (to chyba dobrze o nim świadczy skoro mam tylu klientów:) ). Zależy nam, aby z robotami ruszyć jeszcze w tym roku, więc może ktoś jeszcze poleci ekipę. Jak się nie uda znaleźć sensownej ekipy na ten rok umówimy się z p. Sylwestrem na wiosnę, ale to znowu opóźni nam kolejne prace i wyprowadzkę niestety:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 12.08.2011 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 z forum Hubert Sain? Ogłasza sie w ogłoszeniach i ma raczej pozytywne opinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marika73 17.08.2011 15:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 z forum Hubert Sain? Ogłasza sie w ogłoszeniach i ma raczej pozytywne opinie. Jak widać mam wyjątkowego pecha. Pan Hubert faktycznie ma fantastyczne opinie, ale niestety jego ekipy kładą tynk zewnętrzny tylko na styropian, a u mnie ta opcja nie wchodzi w grę. Powiem szczerze, że nie sądziłam że będzie aż taki problem ze znlezieniem tynkarzy. Obdzwoniłam już ponad 20 firm i wszystkie wykonują tynki wyłącznie na styropianie. No, chyba cała nadzieja w Panu Sylwestrze, ale to dopiero w przyszłym roku..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 17.08.2011 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Marika73 601815765 zadzwon i mysle ze bedzie w porzadku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur2016 26.07.2016 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2016 (edytowane) Mam taką jedną firmę z Warszawy naprawdę świetna. Mogę polecić.[moderowano] Edytowane 26 Lipca 2016 przez finlandia link reklamowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts