Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Dobra ekipa do tynków zewnętrznych Warszawa

Recommended Posts

dobrze radzę lepiej sprawdzić wcześniejsze prace każdej nawet poleconej ekipy...

bardzo sluszna uwaga, obiekty referencyjne do wglądu praktycznie u każdego z moich wykonawców - partnerów, z paprokami nie współpracuję, bo mam z takimi tylko problemy a tego mi nie potrzeba: dobra ekipa, dobry materiał rozsądne pieniądze zarówno za wykonanie jak i materiał i elewacje wychodzą tak, że nie ma czego się wstydzić.

Dzięki za odpowiedzi. Termin nie jest jeszcze bardzo precyzyjnie określony - na pewno nie wcześniej niż na początku sierpnia. Wiem, że lato to bardzo gorący okres dla takich fachowców, ale wcześniej nie damy rady i czasowo i finansowo. Na pewno nie weźmiemy ekipy bez sprawdzenia jak wykonują pracę. Już boleśnie doświadczyliśmy partactwa przy tynkach wewnętrznych, więc teraz podójnie jesteśmy wyczuleni.

pozdrawiam.

. Już boleśnie doświadczyliśmy partactwa przy tynkach wewnętrznych, więc teraz podójnie jesteśmy wyczuleni.

pozdrawiam.

he, he - mi moi wewnętrzni grozili spaleniem chałupy i wysyłali obraźliwe sms-y. Może to Ci sami :-)

teraz namiary na ekipę która robiła u mnie elewację. Zrobili ładnie, nie wspomnieli że spalą mi chałupe więc sa godni polecenia:

Daniel Dudek 602 859 855 .

• 6 months później...

Zwracam się do Was ponownie z prośbą o pomoc w temacie sprawdzonych tynkarzy. Sprawa pilna!!!

Polecony pan Daniel Dudek - bardzo miły, ale niestety wykonuje prace po drugiej stronie Warszawy i specjalizuje się w tynkach kładzionych na styropian.

Ja potrzebuję ekipę na Białołękę, a tynk mam być cementowo-wapienny i kładziony na cegły, nie na styropian.[/b]

Nie wiem czy ktoś ma podobne doświadczenia, ale mnie to bardzo zdziwiło - wybraliśmy kilkanaście firm ogłaszających się na favore i oferii, które reklamowały się, że wykonują tynki zewnętrzne, a przy kontakcie telefonicznym okazywało się, że zewnętrznych w ogóle nie robią. Nie wiem po co więc wpisują to do swoich ogłoszeń. Jakaś paranoja.

bo za tynki zewnetrzne uważa się BSO czyli styropian, siatka klej + tynk cienkowarstwowy. Ty chcesz cementowo wapienny a to zupełnie inna bajka. Namiar na fachowca przetestowanego na naszej ulicy: Sylwester Banaszek 510 129 289. Kładzie tynki CW z agregatu.

bo za tynki zewnetrzne uważa się BSO czyli styropian, siatka klej + tynk cienkowarstwowy. Ty chcesz cementowo wapienny a to zupełnie inna bajka. Namiar na fachowca przetestowanego na naszej ulicy: Sylwester Banaszek 510 129 289. Kładzie tynki CW z agregatu.

Dziękuję za kolejne namiary - dzwoniłam, ale niestety pan Sylwester już w tym roku nie ma wolnych terminów (to chyba dobrze o nim świadczy skoro mam tylu klientów:) ).

Zależy nam, aby z robotami ruszyć jeszcze w tym roku, więc może ktoś jeszcze poleci ekipę.

Jak się nie uda znaleźć sensownej ekipy na ten rok umówimy się z p. Sylwestrem na wiosnę, ale to znowu opóźni nam kolejne prace i wyprowadzkę niestety:(

z forum Hubert Sain? Ogłasza sie w ogłoszeniach i ma raczej pozytywne opinie.

Jak widać mam wyjątkowego pecha. Pan Hubert faktycznie ma fantastyczne opinie, ale niestety jego ekipy kładą tynk zewnętrzny tylko na styropian, a u mnie ta opcja nie wchodzi w grę.

Powiem szczerze, że nie sądziłam że będzie aż taki problem ze znlezieniem tynkarzy. Obdzwoniłam już ponad 20 firm i wszystkie wykonują tynki wyłącznie na styropianie.:(

No, chyba cała nadzieja w Panu Sylwestrze, ale to dopiero w przyszłym roku.....

• 4 years później...