michalp 21.01.2011 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Witam, Czy możecie mi doradzić, czy półki dębowe ( klejonka ) i parapet bejcować i lakierować:- samemu pędzlem, wałkiem...- zlecić natryskowo, ale koszty - do 200 zł / m2. Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 21.01.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Po co chcesz lakierować natryskowo? Kup dobrą lakierobejcę w kolorze jaki tam potrzebujesz. Nałóż 2-3 warstwy wałkiem i gotowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
face 21.01.2011 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 albo zabejcuj np szmatka badz gabka a nastepnie polakieruj pedzlemczy lakierobejca czy lakier przed kolejnym lakierowaniem zmatuj powierzchnie, nie matuj bejcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Reda65 21.01.2011 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Jeżeli parapety nie są jeszcze pomalowane to koniecznie pomaluj je z obu stron uchroni Cię to przed wypaczaniem. jeżeli pomalujesz tylko górę a od dołu będzie możliwość wchłaniania wilgoci która górną powierzchnią nie odparuje to parapecik zrobi się jak rynienka.Ja zleciłam malowanie natryskowe, jeżeli nie zależy Ci na estetyce to możesz to zrobić rolką.cena 200zł to gruba przesada ja płaciłam 120 zł.z woskowaniem odbiorem i dostawą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts