woytek 25.02.2004 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 Z przykrościa ale nie mam wyjścia muszę usunąć świerk z działki , blisko domku, blisko również sąsiada i ogrodzenia. Do gminy (UG Piaseczno)występuję po zgodę na wycinkę. Z informacji dowiedziałem się, że odszkodowania nie płacę, jedynie 76 zł opłaty skarb. Koszt wycinki oczywiście po mojej stronie. Wycinka jedynie z podnośnika, czy ktoś z Was korzystał z firmy specjalizującej się w takich robotach? lub jakiś alpinista drwal? Jakie stawki? w. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
weyn.rob 25.02.2004 22:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2004 jakiś drwal alpinista ogłaszał sie gdzieś wcześniej poszukaj a na pewno znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
woytek 27.02.2004 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2004 Świerk rozdwojony od wys. 50 cm. Średnica każdego z pni około 50 -60. Brak gałęzi przez pierwsze 3 metry, potem gęsty.w. [/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts