citybird 21.01.2011 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 Ze zbliżającym się latem, dla większości z nas również sezonem komarów chciałbym zebrać pomysły na zrobienie lekkiego zadaszenia (typu markiza roleta rzymska) wraz z moskitierą na taras 6 x 4m . W sieci znalazłem garstkę podobnych zdjęć jak to, które mam nadzieję dołączy się do postu (wybaczcie, jeżeli nie - to mój pierwszy post) Sam pomysł - prostota konstrukcji ma na celu nie oszpecenie budynku, ograniczenie kosztów materiału oraz robocizny. Znacie może polską firmę na mazowszu, która coś takiego robi? Jak zrobić podwieszenie dachu? Piszcie proszę swoje uwagi. Podobny post znalazłem na forum w 2007r ale nie wyczerpał tematu zwłaszcza moskitiery. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marius37 21.01.2011 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 http://forum.muratordom.pl/showthread.php?163104-pergotenda-(pergola-ze-zwijanym-dachem-z-materia%C5%82u)&highlight=pergotenda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts