MarcinWk 21.01.2011 12:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2011 (edytowane) Witam Czy ktoś spotkał się z styropianem STYROPMIN. Edytowane 19 Grudnia 2016 przez MarcinWk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
CityMatic 11.03.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2011 Witam Czy ktoś spotkał się z styropianem STYROPMIN. Witam ja chyba zdecyduje się na ten styropian, oglądałem jeden kawałek(planuję zakupić 30m3 na podłogi ten o wytrzymałości 2,4t)właśnie tego do 2t i był bardzo ładny i twardy. Nie wiem jeszcze czy się zdecyduję bo mam do dyspozycji kilka innych w podobnej cenie Styropmin po 152,80(wg deklaracji jet najtwardszy) Neotherm 140,- Swisspor eps po 153,- W kilka dni muszę podjąć decyzję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts