Carpenter78 30.01.2013 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 eeeeee tam...nawet jeśli, to przynajmniej nie zgnije... JasioJasio wszystko się z czasem unormuje. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RafałT 13.12.2017 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2017 Panowie mam pytanie. Postawiłem budynek użytkowy. Dach jednospadowy konstrukcja wiązary, pełne deskowanie i 2 warstwy papy- (podkladowa i ta właściwa). Od srodka od spodu dałem blachę i folie paroizolacyjna no i dalej mam w planie ułożyć na tym wełnę. No i tu zaczęły sie schody jak pojechałem kupić ów wełnę na skład... a gdzie ma pan membrane dachową? Jak widać na załączonym zdjęciu nie mam i raczej już jej tam nie wcisne. Pytanie czy w moim przypadku gdzie przerwa od desek do wełny wynosi od 20 do prawie 1 metra jest mi to w ogole potrzebne i ewentualnie jak wybrnąć z sytuacji. Osobiście uważam, że nie robi to różnicy, ale może sie myle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts