amalfi 22.01.2011 00:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Jak w temacie. Tyle czekał na tę chwilę... Brawo!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bal1719506920 08.02.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2011 jest świetny -tyle lat na wysokim poziomie, nie wiem jak on to robi-myślę że w tym roku powinien zrobić medal na MS i odejść w chwale Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajkowski 24.02.2011 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 miejmy nadzieje że np. stoch go dobrze zastąpi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.02.2011 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 Stoch jest niestety nierówny. Potrafi oddać dwa skrajnie różne skoki. Małysz, jak się cos nie wydarzy, to jest pewny, że wyciśnie ile się da, a Stoch różnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 24.02.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2011 W sobotę mnie ominie oglądanie konkursu indywidualnego w skokach i biegów narciarskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.02.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Adam MAŁYSZ jest WIELKISZ Do kolekcji medali Mistrzostw Świata brakowało mu brązu. Dziś go wywalczył Justyna Kowalczyk Wicemistrzynią Świata Kamil Stoch szósty wielkie brawa dla naszych Polaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bal1719506920 26.02.2011 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 przyłączam się- brawooooooo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 26.02.2011 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2011 Tak, jest medal. Nasz Adaś znowu nas wzruszył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jola_krzysiek 03.03.2011 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2011 Opowiadał kiedyś jeden z serwismenów naszych skoczków, że onegdaj na zawodach, już nie pamiętam gdzie, podszedł do Niego [znaczy Małysza, nie serwismena] ktoś ważny. Nie wiem, premier, książe itp. Zadał mu, jakże oryginalne pytanie: co Pan czuje lecąc tych kilka sekund w przestworzach? Mistrz na to: Coś jak ptak, ale jak się pan ptaka zapyta, to też nie odpowie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.03.2011 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 No i zakończył nasz Adaś karierę. Myślę, że w odpowiednim momencie.Trzeba wiedzieć, kiedy ze sceny zejść. Ale mimo wszystko szkoda, że już nie będzie nam dostarczał emocji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 04.03.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Fantastyczny skromny facet... niewielu takich było! Dzięki Adaś za te wspólne godziny spędzone na kibicowaniu!MOim zdaniem Adam powinien otrzymać jakieś poważne odznaczenie pańśtwowe za zasługi dla polskiego sportu!Mam nadzieję tylko teraz, że Kamil pójdzie w ślady Adasia i nie będzie chcieć być gorszym! Wszystko przed nim, przynajmniejz 10lat! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.03.2011 18:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 Właśnie usłyszałam, że Adasia ciągnie w stronę wyścigów samochodowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 04.03.2011 23:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Marca 2011 http://img545.imageshack.us/img545/3656/1299255784bymahomet500.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 05.03.2011 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Wielki sportowiec, to nie tylko ten, który zdobywa medale i pierwsze miejsca na podium.Wielki sportowiec ma wielką osobowość. To nie tylko zwycięstwa sportowca porywają tłumy kibiców.To porywa "to coś" w sportowcu, co się ma, albo nie.Czy ktoś.. będzie do Adama podobny?...wątpię.Są ludzie nie do zastąpienia.Wiem, że to dla Niego najlepszy moment by zakończyć karierę.Ale jak to będzie bez Adama?Jak bez pytań...który Adam?Jak bez okrzyku: "leć Adam leć"!?Jak?...smutno, po prostu smutno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wierzch 05.03.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Ciezko bedzie zastapic Adama. Nawet na portalach austriackich i niemieckich pisza, ze to najwiekszy polski sportowiec. Właśnie usłyszałam, że Adasia ciągnie w stronę wyścigów samochodowych. Czyzby zamierzal pojsc sladami innych gwiazd skokow narciarskich: Janne Ahonena i Svena Hannawalda ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 05.03.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 (edytowane) Weekend bez Małysza to weekend stracony.Polecam muzeum Małysza w Wiśle.Robi wrażenie.Serio! Edytowane 8 Marca 2011 przez Tedii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Margoth1719503976 05.03.2011 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Bardzo przykro mi się zrobiło, kiedy uslyszałam z ust Małysza potwierdzenie tego, o czym dawno chodziły sluchy. Myślałam, że jednak jeszcze nie teraz... Ale cóż, trzeba uszanować jego decyzję.Przez całe 10 lat śledziłam w TV konkursy na skoczniach. Polubiłam oglądanie tego sportu. Pamiętam jak mój mąż przyjechał kiedyś z nart i juz w drzwiach powiedzial, że Małysz skacze. To byl 2001 rok, konkurs KO, Małysz skakal z Kasaim. Wygrał! I wtedy się zaczęło: obgryzanie pazurów we wszystkie zimowe weekendy. Szkoda, że już się nie powtórzą.Mam nadzieję, że znajdzie się godny następca Małysza.Ktoś w TV powiedział, że jeśli któryś z czołowych skoczków wiedział, że nie wygra, to mówił: to niech chociaż Malysz wygra. Bardzo go wszyscy lubią.Dzięki, Adam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 05.03.2011 23:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2011 Ciezko bedzie zastapic Adama. Nawet na portalach austriackich i niemieckich pisza, ze to najwiekszy polski sportowiec. Czyzby zamierzal pojsc sladami innych gwiazd skokow narciarskich: Janne Ahonena i Svena Hannawalda ? Coś wymyśli, bo nie sądzę, że wytrzyma w domu. Dobrze, że Hannawald znalazł jakieś zajęcie (jest chyba komentatorem sportowym), bo kiepsko z nim było o ile pamiętam. Wysiadł psychicznie. Dlatego, jak napisała Tola, nie tylko wyniki się liczą. Sportowiec musi mieć przede wszystkim charakter. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 07.03.2011 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2011 Mam nadzieję, że zostanie trenerem młodzieżówki i nie będzie się rozbijał tak jak Kubica!Musze zobaczyć te muzeum chyba(nie mauzoleum) w Wisle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 08.03.2011 00:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2011 Poprawiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts