Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czarno-białe lub szare łazienki

monika i lukasz

Recommended Posts

W moim domku dolna łazienka ma 3,3 m2. Zastanawiam się powoli jak ją urządzić. Strasznie podobają mi się łazienki czarno-białe ewentualnie z dodatkiem czerwonego lub szarego. Tyle, że nie wiem czy będzie to pasowało do tak małej łazienki. No i oczywiście poszukuję inspiracji. Chętnie pooglądam łazienki w takich kolorach. Jak ktoś ma się ochotę podzielić to proszę o zdjęcia :D

• Odpowiedzi 73
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

To prawda, ale w tych wątkach są WSZYSTKIE wnętrza, a mnie chodzi TYLKO o łazienki.

I chciałbym zobaczyć łazienki forumowiczów. W tych wątkach jest bardzo dużo inspiracji i zdjęć z katalogów, a ja chciałabym zobaczyć realne efekty. Dlatego wątek.

Chodzi o nowoczesne łazienki w tych kolorach, ale takie jakie forumowicze mają w domu. W katalogach zawsze wszystko wygląda pięknie, ale nie zawsze można to przenieś do domu :)

W moim domku dolna łazienka ma 3,3 m2. Zastanawiam się powoli jak ją urządzić. Strasznie podobają mi się łazienki czarno-białe ewentualnie z dodatkiem czerwonego lub szarego. Tyle, że nie wiem czy będzie to pasowało do tak małej łazienki. No i oczywiście poszukuję inspiracji. Chętnie pooglądam łazienki w takich kolorach. Jak ktoś ma się ochotę podzielić to proszę o zdjęcia :D

witam, ja ma na dole male wc 2m2 i kolorach czarno-biały i moim zdaniem pasuje idealnie, wydaje mi się że rozmiar nie ma znaczenia przy dobrym rozplanowaniu,oczywiscie czarny jest w dekorach a biały w płytce podstawowej, pozdrawiam

Moja szara łazienka z dodatkiem bordo, ok. 5 metrowa:

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/KWNT4THxpaJ4sHK8MB.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/OU0Ra3Goml0ZLkglyB.jpg

http://fotoforum.gazeta.pl/photo/4/vi/kg/qp4n/2bz2imfNb1aK8NUblB.jpg

Widziałam, tu na forum, bardzo dużo łazienek malutkich w kolorach ciemnych, od szarego po czarny. Bardzo fajnie wyglądały.

Dziękuję za opinie, nam też się podoba :)

MATA - mata kupiona przez internet od producenta, firmy http://kospod.opol.pl/?menu_=produkty&sub_=mata&lang_=PL

Jest rewelacyjna. Jest to jeden z lepszych zakupów w obecnym mieszkaniu. Mata ma piękny kolor drewna. Jest antypoślizgowa. A pomyśleć, że już mieliśmy kupiony dywanik łazienkowy, ble. Firmę też polecam. Złożyłam zamówienie mailowo. Napisałam co chcę, jakich wymiarów. Oni odesłali projekt i ok. Cena mojej maty o ile jeszcze pamiętam coś koło 150zł. Z firmą miły kontakt i szybka realizacja.

KAFLE - to płytki Vulcano firmy Pilch, dostępne w Castoramie w cenie chyba 49zł/m2. Kafle w kolorze szarym i takim jasny, jak widać plus dużo dekorów, kwiaty, literki, mozaika. Płytki podłogowe są z tej samej kolekcji.

ana-76, dołączę się do rzeszy pytających (w dzienniku nie znalazłam odp.). Podobnie jak Ty, w wc chcę położyć dekor alabastrino turkusowe, tylko nie podobają mi się płytki w zestawie (kremowe z maziajami jakimiś;)). Widzę, że Tobie udało się znaleźć białe kafle, które licują się długością z dekorem, stąd też moje pytanie o firmę, ewentualnie link, czy jakikolwiek namiar na te kafle. Będę bardzo wdzięczna :).