Tekil0 22.01.2011 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Chcę omalowac garaż jest obecnie otynkowany i nakropiony mieszanką wapienno-cementowo-piaskową. Proszę o poradę jaką użyc farbę (emulsję) , aby była trwała i niezadroga , można ją było myc. Z gory dziękujęza poradę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grch 22.01.2011 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 pierw podkład wyrównujący chłonność tej samej firmy co farba końcowa.Co do farb to Masz spory wybór w tych nie za drogich : dekoral, dulux, śnieżka z teflonem, magnat.Zastanów się na lamperią może warto zrobić w garażu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 22.01.2011 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Kabe perfekta. Jest bardzo przyzwoita. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bind 24.01.2011 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Ja kiedyś spotkałem się z taką farbą żywiczną Duralit. Bardzo dobrze sprawuje się na elewacjach i do tego ma właściwości samoczyszczące. Tzn. że deszcz powinien utrzymać ja w miarę w czystości. Ponieważ jest na bazie żywicy jest trwała. Przynajmniej parę lat temu miała przyzwoitą cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts