Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

AgniechaD

Recommended Posts

• Odpowiedzi 218
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

bardzo dziekuje za mile slowa ;-) :oops:

brakuje jeszcze obudowy drewnianej przejscia do lazienki (w tyle foto) oraz listew cokolowych ....

szybko odpisuje:

- plytki na podlodze to jakis chinski gres za grosze plus dekory ebano z zircconio,

- tynki baumit (gipsowe), gladz knauf`a franspol, kolory to caffe-latte z dekorala i sun-flower z beckers`a,

- agd - odpukac ;-) - jak dotad bez zarzutu ;-)

pozd. ! ;-)

- tynki baumit (gipsowe), gladz knauf`a franspol, kolory to caffe-latte z dekorala i sun-flower z beckers`a,

tzn wymieszałeś dwa kolory? czy drugi kolor jest w jakiejs niewidocznej (na tej fotce) czesci holu?

kolory nie byly mieszane ;-)

beckers jest na scianie z drzwiami do wiatrolapu, dekoral na kuchennej (z obrazkiem) ....

dziękuje..piekny efekt dają wieczorem, jak sie je podswietli.Zreszta widze ludzi, ktorzy opierwszy raz wchodza do domku, otwieram im drzwi a oni stają jak wryci..naprawde efekt jest powalajacy( wg mnie, bo jeden gosc powiedzieł,ze to marnowanie powierzni....moze i racja :-?

http://foto2.m.onet.pl/_m/72150730634057e9f3fd1f3249e950c6,5,19,0.jpg

Na szczęscie to Twoja powierzchnia i możesz sobie ją marnować , nie ? :) :)

Też miałam ogromny problem z wyborem płytek do holu. Podobał mi sie jasny gres polerowany, ale tylko do momentu wizyty u znajomych. Jak zobaczyłam sierść psa i ziarenka piasku, a później jeszcze przyszły dzieci w mokrych butach, to mi się odechciało. Pomyślałam , że codzienne jeżdżenie na szmacie lub mopie nie jest moim marzeniem i wybrałam coś takiego :

http://lh3.ggpht.com/NAJSK5/R_qgwDusioI/AAAAAAAABL8/8QWExy0BpkY/s800/DSCF1170.JPG

http://lh6.ggpht.com/NAJSK5/R_qglzusinI/AAAAAAAABL0/iS-OuVZsKos/s800/DSCF1169.JPG

Śliczne płytki. Czy to może Legno z Paradyża ? Napisz proszę co to jest

reniaS ,kondoria i Andriu cieszę się , że podobają sie Wam moje płyteczki. Owszem są z Paradyża , ale to nie legno tylko Quercia Beige :D

Hmm, oglądałem te płytki kilka razy na stronie paradyza i mi się nie podobało. A u ciebie podobają mi się i to bardzo :)

Może to dlatego, że paradyz skomponował je z jasną fugą - u ciebie jeszcze fugi chyba nie ma - jaką będziesz dawać?

• 1 year później...