ferrit 22.01.2011 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Na mojej działce, w części gdzie nie można nic budować - tzw. rekreacyjna przechodzi rura kanalizacyjna z całego osiedla domków jednorodzinnych. Jest ona ułożona w poprzek działki. Towarzyszą jej 2 szt studzienek kanalizacyjnych z włazami. Kanalizacja należy do Zakładu Usług Miejskich. Ja nie jestem do niej podłączony. Pytanie brzmi: czy jest możliwe złożenie wniosku do ZUM o usuniecie tej rury wraz ze studzienkami z mojej działki ? Czy mogą być problemy z ich strony itp. Jakie mam szanse to osiągniecie sukcesu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz_K 22.01.2011 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Kupiłeś działkę już z tą kanalizacją czy położyli ją na Twojej działce bez Twojej wiedzy?? Problemy z ich strony?? Na pewno. Przecież przełożenie kanalizacji nie kosztuje 5 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ferrit 22.01.2011 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Odkupiłem działki na własność i kanalizacja już była. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bladyy78 22.01.2011 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 nie masz żadnych szans na sukces. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts