omnic 22.01.2011 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Mam działkę 2350 m2. Szeroka na 46 m, głęboka na 51 m. Dom będzie miał 15 m x 15m. Od ulicy jest linia zabudowy 5m obowiązkowo, ale nie wiem czy postawić go po środku ( po 15,5 m do sąsiednich działek? Najbardziej podoba się 10 m od północy, a 21 od południa. Co o tym sądzicie? Jak najlepiej . Załączam schematyczną mapkę. Czarne to budynki sąsiadów, a czerwony to mój planowany dom. Na dole mapki jest południe, na górze północ. Budynki stoją oczywiście równo, ale nie potrafię narysować prosto http://img97.imageshack.us/img97/995/miejsce2x.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 22.01.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 ładnie jest od południa powinny być pomieszczenia "dzienne" czyli nie dostanie się klaustrofobii patrząc na bliski dom sąsiada... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts