Anulek2005 06.09.2011 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 puk puk, jak tam kuchnia? Nadal czeka na podłogę - ostatnio byłam w Leroy i zobaczyłam płytki firmy Venus kolekcja Cementi ... Tylko jakoś nie umiem ich znaleźć w sprzedaży ... A w Leroyu mają tylko kwadratowe a ja chciałam prostokątne (rozmiar ok 30 cm x 60 cm) ... No i obrona tuż tuż To jakoś na budowie mniej aktywna jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 15.09.2011 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 obrona?! no proszę, to trzymam kciuki! Jak się w końcu zmobilizuje do ukończenia pracy to też mnie to czeka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 15.09.2011 15:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 No kurczaki - zmienili mi termin Z 8 na 27 września - a już chciałam to mieć z głowy Korozja - dzięki za trzymanie kciuków. Możesz na chwilę puścić Potrzymaj jeszcze 27 września I koniecznie daj znać kiedy będę miała trzymać za ciebie A w kwestii kuchni - kupiłam uchwyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 16.09.2011 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 ja tez trzymam kciuki za obrone, czyli kuchnia nadal czeka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 16.09.2011 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Anulek2005 czyli po koilei: obrona kuchnia szalenstwo po obronie w kuchni ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 16.09.2011 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Anulek u mnie to dopiero w przyszłym roku bo mnie panie w dziekanacie tak pięknie wrobiły i muszę przeczekać semestr do 27 szybko zleci a tymczasem poszlifuj odpowiedzi na pytanka Gratuluję uchwytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 16.09.2011 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Dzięki dziewczyny - pomysł z szaleństwem po obronie w kuchni całkiem mi się spodobał Tylko dalej nie wybrałam płytek na podłodze - zna ktoś firmę produkującą lewitujące kuchnie??? Korozja - na panie w dziekanacie "nie ma bata" - życzę duuuużo cierpliwości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 17.09.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Anulek mobilizuj się - ja już płytki w kuchni mam nawet zafugowane od zawsze mi się bardzo podobała arkesia [grafit poler] z paradyża. Czekam na pana żeby wstawił skrzynki i sprzęt zainstalował! a obrona... luz, no stressssss, ja swoją miałam rok po skończeniu studiów. pewnie dlatego że pracę już miałam i co tu dużo mówić - leniwa byłam. chyba zrobiłam to bardziej żeby odklepać/odwalić niż coświęcej. Ale uffff dawno już za mną i jest gicior. teraz sobie jakieś inne egzaminy wynajduę. Niemniej jednak rozumiem niepewność i wkurzenie związane ze zmianą terminu! ale będzie dobrze. no i potem wyszalejesz się w kuchni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 18.09.2011 04:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2011 Kurcze - dziewczyny - ja mam tę obronę na podyplomówce, bo ja już młodziutka nie jestem. Ale bardzo dziękuję za słowa otuchy. Stres mam dlatego, że dawno do egzaminów nie podchodziłam Zmiana terminu mnie wkurza, bo chciałabym mieć to już "załatwione". No chyba że obleję nicol - mnie Arkesia nie przekonała, bo nie widzą mi się te "maziaje" na niej. Ostatnio w Leroy zobaczyłam Cementi z Ceramiki Venus i mocno nad nimi myślę. Tylko u mnie sporo tych płytek potrzeba, bo mają być w holu, kuchni i na sporym fragmencie salonu (przy kominku i wyjściu na taras). I muszą pasować do wszystkich tych pomieszczeń. Najbardziej podobałyby mi się w rozmiarze ok. 30x60 cm a w Leroyu mają 60x60 cm. I nie jestem pewna czy będą ok, bo mam jedną skośną ścianę ... No chyba rzeczywiście założę jakąś galerię z inspiracjami, bo już konkretnie z kuchni do holu wyszłam A na dodatek trzeba by jakiś rzucik pokazać, żeby było wiadomo nad czym tak dumam ... Może w przyszłym tygodniu ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 10.10.2011 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2011 anulek a widzialas Nowa Gala Concept CN13 ? jak tam po obronie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 25.10.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2011 anulek - jak tam obrona? jak tm kuchnia? ten czas pedzi a tu nic nie pokazujesz, nic nie mowisz !! a my czekamy [choc ostatnio jestem zabiegana i malo czasu na net'mam :/ ] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 26.10.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 pewnie tak oblewala obrone ze wstac nie mozę teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 26.10.2011 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2011 pewnie tak oblewala obrone ze wstac nie mozę teraz Skąd wiesz? Dziewczyny jestem na ciągłym "niedoczasie" ostatnio. Nawet na forum zaglądam raz na kilka dni. Obrona była-minęła. Mam śliczny dyplom i certyfikat - i niestety nie poszły za tym pieniądze, co mnie strasznie wkurza No ale mówi się "trudno" ... Na razie tylko zaglądam na forum, żeby w miarę na bieżąco być, ale na moją budowę nie mam czasu w ogóle. Może w nowym roku .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 31.10.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Października 2011 no co Ty Anulek!! nie masz czasu na wlasna chalupke? come on!!! trzeba czas na to znalezc. tez jestem busy w robocie i pare innych rzeczy ale czas na obrone trzeba miec! ja tez sei ucze... i nie dla pieniedzy. dyplom jakis czas temu, a teraz dodatkowe certyfikaty i oprocz wiedzy i satysfakcji nic z tego nie mam moze kiedys odplaci - oby! a co do arkesi i mazajow - nie kazdemu sie podobaja i juz ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 18.11.2011 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2011 hop hop Anulek, co tam u Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 22.11.2011 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 hop hop Anulek, co tam u Ciebie? W kwestii budowy niestety ani kroku do przodu :cry: Ale mam chwilę czasu na forum zajrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 29.11.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2011 no ja tez czekam i czkam a tu nic ?!! musisz sie postarac dla ludzi z forum. nie dla siebie ale dla ludzi z fm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 30.11.2011 06:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 no ja tez czekam i czkam a tu nic ?!! musisz sie postarac dla ludzi z forum. nie dla siebie ale dla ludzi z fm No kochana - to jest motywacja, dla której warto walczyć W weekend jadę płytki wybierać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 30.11.2011 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 a jakie płytki chodzą CI po głowie? moze sie gdzieś na ślasku spotkamy bo ja tez mam ambitny plan objazdowo-płytkowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 30.11.2011 11:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2011 Cały czas szukam dużych (min. 30 x 60 cm) bardzo jasnych szarych płytek, które nie będą miały "maziajów" (czyli odpada Arkesia) ani nie będą wyglądały jak kamień czy beton. No i niestety mam ograniczony budżet ... Rozumiem, że mam trzymać w zębach czerwoną różę - żebyśmy się rozpoznały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts