Anulek2005 20.03.2011 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2011 Anulek2005 coś postanowione ? coś działasz? Czaję się na fronty z IKEA i .... gram w totolotka jak wygram to sobie kupię wypasione lakierowane fronty A tak na serio, to czekam na wiosnę, bo jeszcze za zimno, żeby mi się płytki na podłodze położyły ... U nas znowu zima - dzisiaj było ledwo 3 stopnie, teraz jest na minusie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 22.04.2011 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2011 RADOSNYCH ŚWIĄT WIELKANOCNYCH! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.05.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2011 Anulek - a co tam u Ciebie słychać... bo wiosna już przyszła... masz coś do pokazania i pochwalenia się ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 06.05.2011 03:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Pochwalić to się będę mogła lada moment ... schodami W kwestii kuchni opadły mi ostatnio ręce, bo przypadkowo zaciągnęłam męża do "szwedzkiego sklepu" i on mi mówi - "Wiesz ta czerwona kuchnia dalej jest ładna ...." Zwariuję jak babcię kocham!!!! Coś coraz bardziej czuję, że kuchnia będzie biała z drewnianym blatem - zobaczycie! Chwilowo mam sporą imprezkę do zorganizowania i budowa "odłożona" (dobrze, że chociaż schody się robią). Pod koniec miesiąca zaczynam ganiać za białoszarymi płytkami na podłogę w przyzwoitej cenie. Podobno RAKO ma ciekawe, ale tego nigdzie na żywo do obejrzenia nie ma!!! Przynajmniej w mojej okolicy P.S. Korozja - dzięki bardzo za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.05.2011 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Anulku - Rako jest do obejrzenia w Bielsku. Chyba że masz za daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 06.05.2011 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Anulku - Rako jest do obejrzenia w Bielsku. Chyba że masz za daleko... Kochana a gdzie w tym Bielsku - bywam w okolicy (buduję się 20 km od Bielska) więc spokojnie mogę zajrzeć. Tylko żebym wiedziała dokładnie gdzie, bo na stronie nic nie ma A ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu i nie chciałabym się po Bielsku tułać od marketu do hurtowni i z powrotem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.05.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Anulku, jak byłam pare miesięcy temu to było trochę płytek z tej firmy w Syriuszu ul.Grażyńskiego 53. Może zwiększyli asortyment. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.05.2011 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 A tak z ciekawości... 20 km od Bielska w którą stronę się budujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dean 06.05.2011 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 jak sie zastanawiacie nad kuchnią to bardzo fajna opcja zamiast lakierowanych frontow nad grafika na frontach? polecam:] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 06.05.2011 14:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 (edytowane) dean - co próbujesz zareklamować? naberia - poszło na priva Edytowane 6 Maja 2011 przez Anulek2005 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 06.05.2011 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 Kochany Anulku, zdradź jakim darmowym programem robiłaś tę kuchnię, bo przeczytałam cały wątek a ta sprawa nigdzie nie wypłynęła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 06.05.2011 16:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 yykh - no cóż - to mega wypasiony program z IKEA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dean 06.05.2011 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 spodkałęm sie kiedys i sam zrealizowałem taką kuchnie żę zamaiast frontów lakierowanych(kilka takich też sie znalazlo w mojej kuchni) to wykonałem sobie grafike na frontach(zdjecia londynu noca). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 06.05.2011 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 dean - wybacz, ale nie jestem zainteresowana .... Poza tym nie bardzo rozumiem o co ci chodzi. Jeżeli usiłujesz coś reklamować, to nie bardzo ci wychodzi. Na grafiki mam inne miejsca niż fronty kuchenne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naberia 06.05.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 tożeś Anulku dowaliła hehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 06.05.2011 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 No sorki, ale chyba nie nadaję z gościem na tych samych falach ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wyanna 06.05.2011 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2011 yykh - no cóż - to mega wypasiony program z IKEA To mnie pozytywnie zaskoczyłaś. Jak dojdę do rozkminiania kuchni, to skorzystam. Dzięki wielkie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dean 07.05.2011 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2011 No sorki, ale chyba nie nadaję z gościem na tych samych falach ... Anulek2005: nioe jestem sprzedawca tego ani nic z tym w spolnego, przepraszam że chciałem Ci cos polecić, skoro nie wiesz o co mi chodzi to przykro mi , ale to juz nie moj problem skoro nie wiesz co to jest i przypuszczam po tonie Twych wypowiedzi że nie bardzo sie też orjętujesz jak to wygląda pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 09.05.2011 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Anulek2005: nioe jestem sprzedawca tego ani nic z tym w spolnego, przepraszam że chciałem Ci cos polecić, skoro nie wiesz o co mi chodzi to przykro mi , ale to juz nie moj problem skoro nie wiesz co to jest i przypuszczam po tonie Twych wypowiedzi że nie bardzo sie też orjętujesz jak to wygląda pozdrawiam. He he - a ty w ogóle nie usiłujesz mi tego wytłumaczyć ... Podpinasz się pod wątek o konkretnej kuchni z bardzo ogólnikowym opisem nie wiadomo czego. Masz rację - nie orientuję się o co ci chodzi - dlatego zapytałam co chcesz zareklamować i otrzymałam od ciebie odpowiedź: spodkałęm sie kiedys i sam zrealizowałem taką kuchnie żę zamaiast frontów lakierowanych(kilka takich też sie znalazlo w mojej kuchni) to wykonałem sobie grafike na frontach(zdjecia londynu noca). Jeżeli to miało mi coś wyjaśnić, to chyba jestem upośledzona bo dalej nie rozumiem. Chciałeś mi coś polecić, ale nie tłumaczysz co to ma być .... Jakbym wiedziała co to jest, to pewnie nie musiałbyś polecać .... Skoro chcesz polecić, to wypadałoby dokładnie opisać co polecasz ... Wybacz mój ton, ale jestem konkretna i takie pisanie nie wiadomo o czym strasznie mnie drażni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dean 09.05.2011 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 http://www.mstudio-kuchnie.pl/meble-kuchenne/kuchnie-nowoczesne/adesso_2009.htmltyle na temat poczytaj obejrzyj i sama ocen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts