Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kuchnia wersja 16.01 - 16.04 doradźcie proszę!

Anulek2005

Recommended Posts

Anulek2005 coś postanowione :D ? coś działasz?

Czaję się na fronty z IKEA i .... gram w totolotka ;) jak wygram to sobie kupię wypasione lakierowane fronty :)

A tak na serio, to czekam na wiosnę, bo jeszcze za zimno, żeby mi się płytki na podłodze położyły ... U nas znowu zima - dzisiaj było ledwo 3 stopnie, teraz jest na minusie :(

• 1 month później...
  • Odpowiedzi 298
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 2 weeks później...

Pochwalić to się będę mogła lada moment ... schodami ;) W kwestii kuchni opadły mi ostatnio ręce, bo przypadkowo zaciągnęłam męża do "szwedzkiego sklepu" i on mi mówi - "Wiesz ta czerwona kuchnia dalej jest ładna ...." Zwariuję jak babcię kocham!!!! Coś coraz bardziej czuję, że kuchnia będzie biała z drewnianym blatem - zobaczycie!

Chwilowo mam sporą imprezkę do zorganizowania i budowa "odłożona" (dobrze, że chociaż schody się robią). Pod koniec miesiąca zaczynam ganiać za białoszarymi płytkami na podłogę w przyzwoitej cenie. Podobno RAKO ma ciekawe, ale tego nigdzie na żywo do obejrzenia nie ma!!! Przynajmniej w mojej okolicy :bash:

P.S. Korozja - dzięki bardzo za życzenia :)

Anulku - Rako jest do obejrzenia w Bielsku. Chyba że masz za daleko...

Kochana a gdzie w tym Bielsku - bywam w okolicy (buduję się 20 km od Bielska) :) więc spokojnie mogę zajrzeć. Tylko żebym wiedziała dokładnie gdzie, bo na stronie nic nie ma :( A ostatnio cierpię na chroniczny brak czasu i nie chciałabym się po Bielsku tułać od marketu do hurtowni i z powrotem ...

No sorki, ale chyba nie nadaję z gościem na tych samych falach ... :wtf:

Anulek2005: nioe jestem sprzedawca tego ani nic z tym w spolnego, przepraszam że chciałem Ci cos polecić, skoro nie wiesz o co mi chodzi to przykro mi , ale to juz nie moj problem skoro nie wiesz co to jest i przypuszczam po tonie Twych wypowiedzi że nie bardzo sie też orjętujesz jak to wygląda

pozdrawiam.

Anulek2005: nioe jestem sprzedawca tego ani nic z tym w spolnego, przepraszam że chciałem Ci cos polecić, skoro nie wiesz o co mi chodzi to przykro mi , ale to juz nie moj problem skoro nie wiesz co to jest i przypuszczam po tonie Twych wypowiedzi że nie bardzo sie też orjętujesz jak to wygląda

pozdrawiam.

He he - a ty w ogóle nie usiłujesz mi tego wytłumaczyć ... Podpinasz się pod wątek o konkretnej kuchni z bardzo ogólnikowym opisem nie wiadomo czego. Masz rację - nie orientuję się o co ci chodzi - dlatego zapytałam co chcesz zareklamować i otrzymałam od ciebie odpowiedź:

spodkałęm sie kiedys i sam zrealizowałem taką kuchnie żę zamaiast frontów lakierowanych(kilka takich też sie znalazlo w mojej kuchni) to wykonałem sobie grafike na frontach(zdjecia londynu noca).

Jeżeli to miało mi coś wyjaśnić, to chyba jestem upośledzona bo dalej nie rozumiem. Chciałeś mi coś polecić, ale nie tłumaczysz co to ma być .... Jakbym wiedziała co to jest, to pewnie nie musiałbyś polecać .... Skoro chcesz polecić, to wypadałoby dokładnie opisać co polecasz ...

Wybacz mój ton, ale jestem konkretna i takie pisanie nie wiadomo o czym strasznie mnie drażni ....