Anulek2005 24.07.2011 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Wczoraj znowu stałam pół godziny w pustej kuchni i kombinowałam .... Podobałaby mi się pod oknem, ale okapy "wychodzące" z blatu to dla mnie masakra cenowa - a taki właśnie musiałby być przy płycie pod oknem. Mam pewien chytry plan, który powinien mi ułatwić decyzję, ale nie chce zapeszyć Przyznam się jak mi się go uda zrealizować. Może nawet w tym tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.07.2011 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 zapewne go nie zdradzisz, wiec czekam na efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 24.07.2011 09:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Obiecuję dokumentację fotograficzną eksperymentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 25.07.2011 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2011 Trzymam kciuki, żeby się udał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 07.08.2011 11:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 No i zrobiłam eksperyment. Ponieważ znalazłam na piętrze styropian (chwaliłam się już że mam schody i wreszcie mogę wleźć na pięterko ? ), więc zrobiłam sobie z niego blat (ten niski pod oknem). Powiem wam, że eksperyment poniekąd się udał - wyszło mi, że jeżeli umieszczę na tym blacie płytę - nieważne czy pod oknem czy na środku - w kuchni zrobi się po prostu ciasno Wniosek - robię najzwyczajniejszą kuchnię pod jedną ścianą. Dziękuję wszystkim za pomoc i wiele pomysłów, ale niestety - poddaję się. Nie będę miała kuchni marzeń a zwyczajną blokową zabudowę pod jedną ścianą. Cześć pieśni! Pozamiatane! Nie mam już siły i ochoty! P.S. Zdjęć nie mam, bo aparat był potrzebny mojej połówce w innym miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 07.08.2011 16:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Anulek, dlaczego blokowa???? zobaczysz jeszcze bedziesz sie z niej cieszyc,nie mozesz sie do niej negatywnie nastawiac, ja tez musze isc na pewne kompromisy ze wzgledu na wymiary kuchni..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 07.08.2011 16:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2011 Dzięki bardzo - na pocieszenie mam całkiem udane schody i projekt fajnej balustrady na balkon ... A kuchnia - trudno. Jaka będzie, taka będzie. Byle by już była .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 12.08.2011 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Wyczytałam w wątku z kuchniami że szarych płytek do kuchni potrzebujesz. Jak szukałam płytek do łazienki szarych to robiłam zdjęcia jak coś mi wpadło w oko. Co prawda nie chciałam gresu ale w razie w parę fotek szarego gresu też pstryknęłam. Może Ci sie przyda 1. 2. 3. 4. 5. 6. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 12.08.2011 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 I jeszcze: 7. 8. 9. 10. 11. 12. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 12.08.2011 15:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Anulek2005 nie chcę zaśmiecać Ci wątku więc jak przejrzysz moje propozycje daj znać a usunę zdjęcia Wiem że zdjęcia nie oddają idealnie koloru ale może coś Cie zainteresuje żeby zobaczyć na żywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 12.08.2011 16:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Korozja - dzięki ci serdeczne za zdjęcia - zaraz będę notować namiary. Dlaczego ja tych szarych gresów w sklepach nie widzę? Ostatnio polowałam na Rako - moja małża rzucił okiem okiem i stwierdził - nie podobają mi się i tyle Arkesia znowu mnie się nie podoba ... No i szukam. Ale te na twoich zdjęciach całkiem fajniutkie są. Jak możesz, to niech zdjęcia trochę powiszą - może się komuś jeszcze przydadzą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Korozja 12.08.2011 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Anulek2005 ależ nie ma za co nawet nie wiesz ile ja się nałaziłam za płytkami. Byłam w takich miejscach że bez noża za dnia nie przychodź. Ja nie wiem czemu Ty tych szarych gresów nie widzisz? Ja kurde natomiast same gresy i się wkurzałam bo chciałam glazurę i terakotę (nie wiem czemu sie tak upierałam) a tu same gresy i gresy. Szkoda że nie jesteś ze Szczecina bo bym Ci parę namiarów dała A tak radzę dobrze poszukać. Ja do wielu miejsc z płytkami trafiłam przypadkiem. Nie każdy sklep ma super reklamę w necie więc warto trochę poszperać. Na pewno w Katowicach macie sporo takich miejsc tylko ich jeszcze nie odkryłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 12.08.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2011 Anulek2005 będzie dobrze moja droga! kuchnia na pewno wyjdzie super, może nie będzie taka ze snów ale jestem pewna że postarasz się żeby była super-fajna! i taka będzie! pokazujesz gdzieś więcej foci domu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 13.08.2011 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Hej nicol21 - dzięki za słowa otuchy - już mi totalna załamka przechodzi Foci nie mam więcej, bo z wykończeniówki to mam tylko kominek i (prawie gotowe) schody To trochę mało, żeby galerię otwierać ... No chyba, że będę robić zdjęcia dzikim chaszczom wokół domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.08.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Anulek bedzie dobrze:), czy juz zamówiłaś meble do kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 13.08.2011 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Mam kupione fronty - korpusy będą robione z płyt meblowych, bo będą niestandardowe. Na początku przyszłego tygodnia biegnę do IKEA, bo uzupełnili stany magazynowe "moich" uchwytów. Muszę kupić zanim znowu mi braknie Teraz szybko muszę znaleźć gres na podłogę, bo nie mam na czym tych mebli ustawić Od wtorku ma się kafelkować pralnia i spiżarnia. Tyle, że mam na razie kupione kafelki na podłogi i na ścianę do spiżarni - kolejne bojowe zadanie to błyskawiczny zakup kafelek na ścianę do pralni. Może jeszcze w sierpniu (albo na początku września) powinien się kafelkować mały wc na dole ... Na szczęście kafelki od roku czekają Lodówkę już wybrałam - jeszcze "kombinuję" nad zmywarką i walczę z problemem podcinanych cokołów. Jak nie znajdę na forum, to nowy watek chyba założę ... No i potem piekarnik do wybrania, ale zakładam, że nie powinnam mieć tu dużych problemów. A jeszcze w "międzyczasie" czeka mnie naniesienie poprawek w pracy dyplomowej (to tak jest jak się starej babie znowu studiować zachciało) - matko, jak nic się nie działo, to nic, a teraz wszystko hurtem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pepejeans 16.08.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 fajne te szarosci od Korozji mnie sie kilka spodobało i na pewno sie im przyjrzę na zywca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 16.08.2011 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2011 Tak czułam, że jeszcze komuś się przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Venus_m 17.08.2011 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Anulek ale galerię możesz już założyć przecież Możesz wklejać chociażby tylko inspiracje, a kuchnią się nie przejmuj Jeszcze kiedyś nam napiszesz że kuchnia która masz jest ze snów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 06.09.2011 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2011 puk puk, jak tam kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts