michalp 22.01.2011 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Dzień dobry, Robimy właśnie remont mieszkania i chcielibyśmy naszym dzieciom - 6 latkowi i temu, który za kilka miesięcy się urodzi (więc dla niego nie będzie już to taki prezent) - namalować na jednej ścianie ich pokoju (3.5 x 2.5) jakiś obraz: palma, trochę nieba, coś dla dziecka starszego i młodszego... Poszukuję więc osoby, która mogłaby nam to wykonać, Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blondynka_z_taczka 15.02.2011 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2011 to można kupić jakieś naklejki...wyjdzie na to samo... a taniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagmara1 20.06.2011 17:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Ale o ile przyjemniej jest to zrobić samemu. To naprawdę nie jest takie trudne. Ja zdolnościami plastycznymi nie grzeszę, a mojemu dziecku namalowałam na ścianie obrazki z Kubusiem Puchatkiem i Tygryskiem. Tylko farby użyłam niewłaściwej, a raczej nie przewidziałam do czego zdolne będzie moje dziecko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 20.06.2011 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Czerwca 2011 Dobrze byłoby wiedzieć mniej więcej skąd jesteś, bo do malowania na ścianie na drugim końcu Polski nie każdy się pofatyguje:) A co do malowania samemu, to ja bym się nie odważyła, ale mojej sąsiadce udało się to zrobić - powstała ciuchcia z wagonikami, chmurki, itp. Całkiem fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
colour 21.06.2011 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2011 Jeśli poszukujesz inspiracji lub pomysłu wybierz się do empiku lub innej księgarni i pooglądaj sobie książki z ilustracjami dla dzieci - możesz zrobić zdjęcie i przerobić je potem odpowiednio do swoich potrzeb. Ilustracje w książkach z bajkami są tak niesamowicie piękne że na pewno coś Ci w padnie w oko. Możesz też poszukać w sklepach internetowych lub sklepach z artykułami malarskimi szablonów - widziałam kiedyś cały cały zestaw zwierząt różnych rozmiarów, nawet całkiem sporych, można je fajnie zaaranżować dorzucić do nich jakieś drzewo lub inne rośliny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts