MagdaZZZ 22.01.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Czy ktoś ma może łazienkę w tych płytkach??? Dałabym wszystko, żeby zobaczyć jak taka łązienka wygląda (tym ich zdjęciom nie potrafię zaufać). Szczególnie interesuje mnie jasno kremowa wersja z cemnymi kwadracikami. Anybody??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darcy 23.01.2011 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Magda, łazienkę w New Classic ma googulek. W kuchni zobaczysz je u mycha73. Obie mają swoje piękne galerie na FM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MagdaZZZ 24.01.2011 01:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 (edytowane) Dzięki Darcy, Galerie przejrzane od A do Z (jak widać, patrząc na godz.), ale warto było. Piękne wnętrza dziewczyny mają. Niestety oby dwie mają Grację z ciemniejszymi płytkami oktagonalnymi a jaśniejszymi kwadracikami. Ja chcę odwrotnie. Ale właśnie nie chcę czarnych kosteczek (boję się aż tak zdeklarowanej klasyki). Marzą mi się śnieżnobiałe płytki z szarymi kosteczkami (jakbyś w łazience googulka zamieniła je miejscami). Niestety takiej opcji producent nie przewidział i czeka mnie zmiana szkliwa - dodatkowy czas i pieniądze. Dlatego liczyłam, że ktoś ma może łązienkę z czarną kosteczką, któa mnie powali na kolana, jednak się zdecyduję i zaoszczędzę sobie problemów:lol2: Edytowane 24 Stycznia 2011 przez MagdaZZZ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts