YaMarzena 14.08.2005 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2005 Witaj Nulla po urlopie Teraz, jak już masz dużo siły to raz-dwa wykończycie domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 10.09.2005 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2005 No Nulla tak myślałam, że nas czymś zaskoczysz, pięęęęękne cudeńko, jak już blisko końca macie, widzę, że wszystko idzie zgodnie z wizualizacją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 11.09.2005 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Nulla, słyszałem wczoraj od Marka D. że od nas ekipa wraca znowu do Was... Pocieszę Cię tym, że u mnie nie będą robili ocieplenia zewnętrznego, więc jest szansa że szybciej skończą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 11.09.2005 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2005 Whisperku , wracają bo musimy kanały wentylacyjne dobudować, a co do tynków zewnętrznych to Marek z powodu nadmiaru pracy oddał nasze innej zaprzyjaźnionej ekipie i prace trwają. Muszę poczytać co tam na innych budowach bo straszne mam zaległości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 21.09.2005 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2005 Nulla, miłego wypoczynku!Świetnie rozumiem zabawę w kolory kibelkowe. U nas też się na to zanosiło. Coraz piękniej u Was. Pokaż jakieś zdjęcia po ułożeniu glazury, dobra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 23.09.2005 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2005 Dzięki Jaguś, jak wrócę to zrobię zdjęcia i je zamieszczę w albumie, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 18.11.2005 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Nulla hurra nareszcie jesteś, no łazienka super te kafelki to bamboo czy mata??? ślicznie to wygląda , luksfery śliczne coraz bardziej mi się luksfery zaczynają podobać. Super kuchnia, pokaż więcej tych cudów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 18.11.2005 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2005 Nulla, tak po cichutku, po cichutku i wszystko zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 19.11.2005 22:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2005 pokażę, tylko troche posprzątamy, a brązowe kafelki są imitacją drewna wenge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 28.11.2005 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Nulla idziesz jak burza, tylko co chwilę coś ci przywożą fajnie ale wiem jak to jest jak juz prawie się urządzasz a ty nie ma wody lub kanalizy ja tak mam i się zastanawiam po co ja się tak śpieszę do czego jak nie mam wody ani kanalizy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 28.11.2005 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Nulla, niecierpliwie czekam na dalsze zdjęcia No i zapowiadam się z inspekcją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 28.11.2005 19:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 I_ska i na was przyjdzie kolej Luśka - Kiedy???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 28.11.2005 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2005 Luśka - Kiedy???? Po naszej przeprowadzce Na zasadzie rewizyty Dużo Wam jeszcze zostało do kupienia, Nulla? Bo nam też się już skończył kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 29.11.2005 01:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 zabraknie nam kasy na zrobienie chodników, wykończenie cokołu, bramę wjazdową i naprawę ogrodzenia,A z rzeczy w środku - kominek nie ma obudowy z kamienia tylko tymczasowy gresik, nie ma kasy na szafy wnękowe i zabudowę garderoby no i na zabudowę gabinetu na dole, nie wiemy też czy wyrobimy sie z funduszami na balustradę ( koszmarnie drogi wynalazek)Ponieważ kredyt skończył sie nam jakiś miesiąc temu to aktualne prace finansujemy z kasy co była odłożona na sprzęt RTV i meble, i tak Tusiek pożegnał sie z plazmą i kinem domowym a ja z garderobą i szafą pod schodami. Dlaczego dopiero jako rewizyta???? Czekamy na was od czasu parapetówki tj od 08.10 !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 29.11.2005 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2005 Nulla ja też chciałabym zakupić piec kondensacyjny nad firmą się zastanawiam Vissmann lub Vailant o de Deitrichu słyszałam, że to dobra firma mało się reklamuje ale ci co ją znają to mają dobre zdanie o niej. Nulla, jeżeli to nie tajemnica to powiedz ile dałaś za taki kociołek???? Kasa to mi już się skończyła, ja nawet wnętrz nie mam zroionych ciekawe co bank na to powie jak zobaczy dom w takim stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 06.12.2005 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2005 I_ska za piec dalismy 8000 ale to jest cena która udało mi sie osiągnac tylko dzieki zajmowanemu stanowisku, normalna cena to ok 10.000 - 11.000 w skład zestawu wchodzi kocioł, zasobnik i czujnik zewnetrzny.Piec jest super od piatku mamy cieplutko w domku i mamy juz ciepłą wodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 07.12.2005 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Wszystko pięknie idzie do przodu! Tylko pogratulować! Czy ja mogę nieśmiało zapytać o zdjecia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 07.12.2005 12:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Pewnie że możesz, dzisiaj sprzątają i może wieczorem domek będzie nadawał się do fotografowania, jeśli tak to jutro coś pokażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 07.12.2005 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Ale fajnie! Domek posprzątany i w perspektywie święta już na swoim. To może i my zapowiemy się z inspekcją? Obiecuję wjechać wozem oznaczonym lierkami PINB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 07.12.2005 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Abromba zapraszamy!!! A dzięki naszemu sąsiadowi w PINB już nas znają, chyba nawet lubią a napewno współczują sąsiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts