Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak to Nulla z Tu?kiem buduj? - komentarze

Recommended Posts

• 4 weeks później...
  • Odpowiedzi 197
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 2 weeks później...
  • 1 month później...
  • 2 weeks później...

zabraknie nam kasy na zrobienie chodników, wykończenie cokołu, bramę wjazdową i naprawę ogrodzenia,

A z rzeczy w środku - kominek nie ma obudowy z kamienia tylko tymczasowy gresik, nie ma kasy na szafy wnękowe i zabudowę garderoby no i na zabudowę gabinetu na dole, nie wiemy też czy wyrobimy sie z funduszami na balustradę ( koszmarnie drogi wynalazek)

Ponieważ kredyt skończył sie nam jakiś miesiąc temu to aktualne prace finansujemy z kasy co była odłożona na sprzęt RTV i meble, i tak Tusiek pożegnał sie z plazmą i kinem domowym a ja z garderobą i szafą pod schodami.

Dlaczego dopiero jako rewizyta???? Czekamy na was od czasu parapetówki tj od 08.10 !!!!

Nulla ja też chciałabym zakupić piec kondensacyjny nad firmą się zastanawiam Vissmann lub Vailant o de Deitrichu słyszałam, że to dobra firma mało się reklamuje ale ci co ją znają to mają dobre zdanie o niej. Nulla, jeżeli to nie tajemnica to powiedz ile dałaś za taki kociołek????

Kasa to mi już się skończyła, :cry: ja nawet wnętrz nie mam zroionych ciekawe co bank na to powie jak zobaczy dom w takim stanie.

I_ska za piec dalismy 8000 ale to jest cena która udało mi sie osiągnac tylko dzieki zajmowanemu stanowisku, normalna cena to ok 10.000 - 11.000 w skład zestawu wchodzi kocioł, zasobnik i czujnik zewnetrzny.

Piec jest super od piatku mamy cieplutko w domku i mamy juz ciepłą wodę