i_ska 07.12.2005 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2005 Dzięki nulka za informację o kociołku ech te ceny ale wiem, że kondensacyjne to kupa forsy a Tobie udało się zbić na super cenę. Fajnie masz nulla, ciepełko w domku już napisz po sezonie grzewczym ile wynosi cię ogrzewanie, a z tą kanalizacją to rzeczyiście kicha, ja mam to samo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 08.12.2005 11:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 obiecane, wklejone zapraszam do oglądania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 08.12.2005 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Nulla jakie to wszystko piękne ta kuchnia jeszcze lepiej wygląda niż na prezentacji ta toaleta na dole full wypas, ale dom nareszcie pokazłaś zewnętrzne mury, jaki śliczny dom a taras z pięknym widokiem. Ech Nulka piknie bardzo piknie zazdroszczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 08.12.2005 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Takie widoki przed świętami to miód na serce -zazdroszczę Widzę,że macie lodówkę side by side.Czy wcześniej doprowadzaliście wodę i gdzie ten "wylot" ma sie dokładnie znajdować? Czy można prosić o jakieś zblizenie na kanapy i ewentualnie producenta Pozdrawiam i zyczę miłego zamieszkiwania na włosciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 08.12.2005 18:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 podłączenie wody do lodówki jest pod zlewem, tam też jest filtr, a z lodówką łączy go biały plastikowy wężyk, który był w zestawie z lodówką.A co do kanapy to była robiona na zamówienie, zamieszcze zdjęcia i jeśli Ci się spodoba to podeślę namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
abromba 08.12.2005 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Ech Nulla, to się nazywa dopieszczony dom...Jak mówiłaś, że nie wprowadzisz się do prowizorki tylko na gotowe, to trochę Ci nie wierzyłam. A teraz po prostu bardzo Wam gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 08.12.2005 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2005 Dzięki Abromba ale jeszcze nie wszystko jest skończone , jeszcze przed nami drobne poprawki i cała masa sprzątania, ale jeszcze się nie wrowadzamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aszka 09.12.2005 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Czyli mam rozumieć,że od początku byliście przygotowani na kupno takiej lodówki i przyłącze należy zrobić "od razu" A czy ten filtr jest obowiazkowy czy chcecie mieć dobrą wodę w kostkarce? Czekam na zdjęcia kanap i chętnie wezmę namiary - tylko czy to aby dla mnie nie na końcu Polski Pozdrawiam z krainy "fruwających scyzoryków". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 09.12.2005 17:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Co do lodówki to wyszła w miedzy czasie i jest na tym samym zasileniu co zmywarka, wystarczyło zrobić trójnik filtr był na wyposażeniu lodówki i do tego modelu jest konieczne jego podłączenie, Ponieważ jutro lecę na kilka dni do Włoch to jak tylko wrócę to zamieszczę dokładne zdjęcia kanapy ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 09.12.2005 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2005 Jejku, jestem " szoknięta"!! Słów brakuje coby relację zdać!!! PODOBA MI SIĘ WSZYSTKO, BEZ WYJĄTKÓW!!! A na tarasie to deska? A jak tak to jaka?? Cudo !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 16.12.2005 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2005 Alfreda Deska to bankirai czy jakoś tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 01.01.2006 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2006 Nulla Gratuluje pięknego dzieła i sprawnej budowy jestem pełen podziwu zaczawszy od 12,5 metra działki a skończywszy na konsekwencji realizacji wizualizacji Jeszcze raz pogratulować. Oczywiście mam też pytanko(ka) : sami mamy gont na dachu, powiedz jak z odbiorem komina który jest 40 cm ponad kalenice dachu zrobionego z materiału palnego? u nas ta wysokosc chyba niekoniecznie jest taka... Jakie macie wyjście do komina czy jakies stopnie??? Kolejna sprawa - wiem że to bardzo dawno ale potrzebuje mondrych i niedrogich ludzi do poprawek na położonym już goncie Właśnie odkryłem, że nam przy oknach dachowych podwiewa sniegiem że juz o cieknacych koszach i niewykończonych kalenicach nie wsponę a czytałem że wy na takich ludzi od gontu wkońcu trafiliście, a i czy macie wentylacje połaci dachowych (w kalenicy czy jakies inne) co o tym sadzicie? Pozdrawiam i samej pomyślności w Nowym Roku Pozdrawiam i miłego mieszkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 02.01.2006 12:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Damianr Po pierwsze zaskoczyłeś mnie z tą odległościa od kalenicy, jeżeli chodzi o odbiór kominiarski to nie było zastrzeżeń, odbioru technicznego budynku jeszcze nie było ale też nie podejrzewam aby były problemy, kominy mamy wykonane systemowo ( IBF) a dodatkowo w kominie do pieca kondensacyjnego jest specjalny wkład. Jeżeli chodzi o dekarzy to owszem po wielu bojach trafili nam się całkiem nieźli, własnie konczą podbitkę, w razie co zapraszam na rozmowy osobiste Co do wentylacji dachu, dokładnie ciężko jest to opisać, ale mniej wiecej wyglada to tak: gont, płyta OSB, pustka, izolacja, wełna, pustka, izolacja ( jedna jest paro- druga wiatro- ) dodatkowo płyty OSB nie stykają się w kalenicy. To chyba tyle. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 02.01.2006 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2006 Damianr Po pierwsze zaskoczyłeś mnie z tą odległościa od kalenicy, jeżeli chodzi o odbiór kominiarski to nie było zastrzeżeń, odbioru technicznego budynku jeszcze nie było ale też nie podejrzewam aby były problemy, kominy mamy wykonane systemowo ( IBF) a dodatkowo w kominie do pieca kondensacyjnego jest specjalny wkład. Jeżeli chodzi o dekarzy to owszem po wielu bojach trafili nam się całkiem nieźli, własnie konczą podbitkę, w razie co zapraszam na rozmowy osobiste Co do wentylacji dachu, dokładnie ciężko jest to opisać, ale mniej wiecej wyglada to tak: gont, płyta OSB, pustka, izolacja, wełna, pustka, izolacja ( jedna jest paro- druga wiatro- ) dodatkowo płyty OSB nie stykają się w kalenicy. To chyba tyle. Pozdrawiam Dzieki za info Co do komina to przepraszam że zasiałem niepewność ale sam jestem ciekaw jak to się odbywa bo u mnie dyły straszne dywagacje nat tą kwestją , Co do wentylacji to najbardziej mnie ta szczelina interesuje: jak jest obrobiona - jakieś specjalne zakończenie??? Co do rozmowy osobiście ... BARDZO CHĘTNIE gdzie mam się stawić i kiedy??? chętnie podopytuje i podpatrze rozwiązania jakie zastosowaliście. U nas niestey są na dachu dechy pod gontem ale mamy dodatkowo pape podkładowa na welonie ale długo by opowiadać o peryperiach. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 03.01.2006 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Damianr Rozmawiałam z naczelnym dekarzem o Twoich poprawkach, powiedział że bardzo chetnie spotka sie z Tobą, jeśli mozesz to jutro rano u nas na budowie lub jeśli chcesz to upoważnił mnie do podania nr telefonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 03.01.2006 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2006 Damianr Rozmawiałam z naczelnym dekarzem o Twoich poprawkach, powiedział że bardzo chetnie spotka sie z Tobą, jeśli mozesz to jutro rano u nas na budowie lub jeśli chcesz to upoważnił mnie do podania nr telefonu. Dzieki wielkie czekam na odpowiedz na PRIV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 06.01.2006 10:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2006 Wysłałam na priv, życzę pomyslnych negocjacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianr 02.06.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2006 NullaProsze o kontakt w sprawie dekarza..przesyłałem ci info na email Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts