Luśka Whispera 10.02.2005 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Nulla, już wróciłaś z tych nart czy jeszcze nie pojechałaś? Byłam pod wrażeniem czytając Twoje zapiski - kurde, nie było z początku bajkowo, zwłaszcza z maluchem.... Szczerze podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.02.2005 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2005 Nulla, jak ja Cię rozumiem. Ja nawet na ścianki działowe się doczekać nie mogę przez te mrozy. Codziennie oglądam prognozę, jak rolnik, z nadzieją, że będzie już ciepło. Ale nic z tego.... A przecież to już luty! Wracaj bezpiecznie z tych nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 11.02.2005 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2005 Właśnie wyjeżdzamy, już torby spakowane narty też odezwę się jak wrócePozdrowienia dla wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.02.2005 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 heja czemu tak blisko plotu jestescie ???? pozwolili wam tak?? gratuluje domku!!!!!!! pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 25.02.2005 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2005 milego wypoczynku tez bym chetnie pojechala na narty ale jeszcze musze ponosic brzuchola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 27.02.2005 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2005 Kasztanko! Blisko płotu bo u nas na wsi działeczki wąziutkie, i jak by gmina chciała stosować przepisy to domki miały by max 4-5 metrów szerokości, z urlopu wróciłam i dzieki za miłe słowa , i nie martw się ty tez się na urlop doczekasz! to był nasz pierwszy wyjazd od 1,5 roku : a to junior był za mały, ato kasy zabrakło, a to urlopu nie dali i tak jakoś nie po drodze nam było. pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasztanka 28.02.2005 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 tez mam waska dzialke no nie az tak ...... 19m pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 28.02.2005 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 no i ładny domek powstał. jeszcze tylko parę "drobiazgów".trzymam kciuki za rychłe zakończenie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 01.03.2005 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Nulla - a nie myśleliście by postawić w domku jakiś piecyk vel koza opalany węglem (lub czym kto chce) na czas budowania? U mnie się to sprawdziło w 100% - mamy przez zimę zrobioną elektrykę a teraz murarze jadą z tynkami. W środku milutko i cieplutko pomimo tego co nam natura wyrabia - kto to widział mrozy w lutym? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agacka1719499039 01.03.2005 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 Nulla no co Ty? Nie poddawaj się zimowej nostalgi! Tu nas jest więcej i musimy się trzymać w kupie i nie dopuszczać do osłabienia "popytu budowlanego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 01.03.2005 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2005 o piecyku mysleliśmy ale ponieważ nie ma jeszcze hydrauliki, to nie ma wylewek, a jak nie ma wylewek to drzwi wiszą w powietrzu i wiaterek śmiga jak chce, a na piętrze są dziury w dachu bo nie można go przykryć bo się dachówka z zimna kruszy, dodatkowo kominy nie są jeszcze obrobione i śnieg pada do środka a że ciepełko w górę ucieka to tak jak byśmy ogrzewali niebo a na koniec nie możemy zamontowaćc drzwi zewnetrznych bo nie ma wylewki, bo nie ma hydrauliki itd. a depresja zimowa już mnie chyba wzieła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 24.03.2005 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2005 Nulla, a gdzie bierzesz kredytkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 28.03.2005 18:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Na razie negocjujemy z BPH, z racji dobrej współpracy z naszą firma bank obiecał mi super ofertę, ale jak czytam wasze zmagania to mam sporo wątpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 28.03.2005 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2005 Ale sama widzisz, że niezależnie od tego czy to BPH czy Bank Kaczora Donalda, wychodzi na to samo (pod względem nerwów). BPH w końcu wyraził chęć dania nam kredytu, więc nie było tak źle. Tyle że Raiffeisen przebił ich ofertę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 29.03.2005 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Witam Nulla jestem w szoku jak to czytam!!! Jesteś kobietą z "jajami" mało takich lasek jest, ale widząc po komentarzach i dziennikach to większośc dziewczyn z budowami się zmaga a ty jesteś tego dobitnym przykładem, podziwiam cię i Twój upór ja przy Tobi wysiadam zbyt wygodna jestem. Pozdrawiam i życzę dużo siły, zdrowia i kasy dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 29.03.2005 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Wielkie dzięki I_ska, z budową to już tak jest że wciąga jak narkotyk, żyjesz budową , mówisz tylko o tym, myślisz tylko o tym, a niebudujacy znajomi patrzą na ciebie jak na nienormalną. Ostatnio rozmawialiśmy z Tuśkiem ze jak już ten dom skończymy to może następny jeszcze lepszy zbudujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 29.03.2005 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 Witaj Nulla Dokładnie jest tak jak piszesz, a propo budowy to jest takie przysłowie, że pierwszy dom buduje się dla wroga, drugi dla teściowej a trzeci dla siebie, życzę powodzenia Nulla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 29.03.2005 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2005 I_ska czy twoje zmagania z budowaniem wystawiasz na widok publiczny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 31.03.2005 05:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2005 Witam Nulla Tak, tak wystawiam, ale widzę, że już nammierzyłaś moją stronkę obecnie jestem na etapie stronki ze zdjęciami mam ich troche niestety nie dysponuję cyfrówką więc każde zdjęcie skanuję Ufffff. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 10.04.2005 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2005 Piękny macie ten domeczek. Pomimo wąskiej działki wyszło Wam całkiem, całkiem...Jednego Wam zazdroszczę( zazdrość szczera, pozytywna) a mianowicie że dzieciątko skorzysta z dobrodziejstwa własnego podwórka!!!Moje niestety na osiedlach chowane a co zatym idzie piaseczek w piaskownicy sowicie nawieziony (pieski, kotki)na rower nie bardzo itp.Fajnie że Wasze potomstwo inaczej korzysta z przwilejów świeżego powietrza. Poza tym pozazdrościć samozaparcia Czekam na ciąg dalszy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts