Nulla 14.04.2005 00:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 już niedługo... na razie zaczeliśmy dach i czekam aż będzie co pokazać, mam nadzieje że do końca tygodnia skończą.... Dzięki za dobre słowo Alfreda, wielkie dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 14.04.2005 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2005 Nulla, jaki gont położyliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 16.04.2005 23:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2005 WhisperGont bitumiczny heksagonalny firmy Icopal - taki sam mamy na garażu i nie ma z nim żadnych problemów, jak już się sklei to na amen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.04.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Nulla, czepiasz się gościa od dachu. Daszek zrobił? Zrobił. Wtorek już minął? Nie minął. Poczepiasz się we środę. I to z jakim hukiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 17.04.2005 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Nulla, bardzo się cieszę, że Cię poznałam! Ciebie i Twoich facetów! Było super. Mamy do siebie blisko, więc mam nadzieję na częste wizyty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 17.04.2005 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2005 Jagna , nam też się bardzo podobało, Bartek całą drogę pytał o Dzieci, nic tylko Dzieci i Dzieci, a chyba Tusiek się przekonał i już mi nie będzie tak marudził że przed komputerem w nocy siedzę, fajnie że nasi faceci złapali kontakt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Ola przesyła pozdrowienia dla Bartusia Nulla - fajnego masz synka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 18.04.2005 09:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Welkie dzięki, jeszcze raz podziękuj Oli za zajmowanie sie Bartkiem, on był zachwycony i ja także pozdrowienia dla rodziny Maluszków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 18.04.2005 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Jagna , nam też się bardzo podobało, Bartek całą drogę pytał o Dzieci, nic tylko Dzieci i Dzieci, a chyba Tusiek się przekonał i już mi nie będzie tak marudził że przed komputerem w nocy siedzę, fajnie że nasi faceci złapali kontakt Nulla, mnie też się wydawało, że Tusiek się dobrze poczuł w towarzystwie "muratorowców". Bardzo się cieszę i pozdrów go serdecznie A Bartka wycałuj od nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 18.04.2005 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Fajnie wczoraj było Czaderską masz rodzinę Nulla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 18.04.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Nulla - podziękowałam Bardzo się ucieszyła i pyta kiedy może się znowu z Bartusiem spotkać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martka 18.04.2005 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2005 Nulla - cieszę się, że Was poznałam. Trzymam kciuki zadalsze postępny na budowie i moze zgłoszęsię po hydrofor tylko muszę się dowiedzieć czy i jaki potrzebuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 19.04.2005 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2005 Maluszku jak najszybciej Martka - zapraszam jak już będziesz wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Whisper 20.04.2005 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2005 Nulla, przerażasz mnie... Jak można zrobić 2cm uskok w wysokości ??? Przecież to się nie da... a przynajmniej tak myślałem Czuję, że też będę musiał włazić na dach i sprawdzać jak będą robili u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 21.04.2005 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2005 Ano niestety się da i to na dodatek przy koszu i przy kominie wiec zupełna katastrofa, wczoraj panowie poprawili płyty i kładą już dachówkę.Whisper ja też jestem przerażona, teraz codziennie będę włazić na dach i wszytko sprawdzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 22.04.2005 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Nulla, rozumiem, że nie będzie już pana tańczącego na dachu w pantofelkach? Swoją drogą to niezły z niego baletmistrz, jak takie fajne uskoczki sobie (Wam!) porobił.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 22.04.2005 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2005 Panowie w pantofelkach robili dach na garażu, a my zerwaliśmy (łagodnie mówiąc) współpracę z wykonawcą drugiego domu, tym co nam go budował od początku. Teraz panowie zasuwają aż miło i nie ma jak narazie przestojów tak Jak u P. Michała - dacvh miał byc gotowy przed Bożym Narodzeniem. A o uskoczkach szkoda gadać najlepsze że okazało sie że P. Michał zrobił nam niespodzianke i mamy o 15 cm za niski parter, chyba z zaplanowanych wzorków na suficie nic nie bedzie. Najlepsze że on twierdzi że tak chciałam, i jak zaproponowałam mu ze na własny koszt skuje wylewke i zrobi ja jeszcze raz tylko 15 centymetrów niżej to nagle sie rozłączył i teraz szukaj wiatru w polu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 24.04.2005 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2005 Wreszcie mogłam dalej nadrobić Twój dziennik Nulla jak czytam Twój dziennik, to ci zazdroszczę, kurcze wy się na wszystkim znacie wiecie gdzie uderzyć zaszokowałaś mnie tą kanalizacją co załatwiłaś z WÓJTEM!!!! mój Wójt powiedział mi prosto w oczy z szelmowskim uśmiechem 2010 rok. Jak miło popatrzeć jak ci mury rosną i jak już niedługo wprowadzisz się do domku a swoją drogą to bardzo ładny ten domek bardzo ciekawa architektura. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 25.04.2005 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2005 Wielkie dzięki I_ska , nam też sie podoba a do wprowadzenia zgodnie z planem to nam dokładnie 8 miesięcy zostało bez paru dni bo na świeta mamy juz tam mieszkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 07.05.2005 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2005 No Nulla nareszcie coś ruszyło w Twoim dzienniku, mało ale ruszyło, dawaj zdjęcia co poczynasz, jestem ciekawa i czekam ( aha co to za chałupka dla bartusia??? ) i co z Panią rzeczoznawcą ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts