Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak to Nulla z Tu?kiem buduj? - komentarze

Recommended Posts

• Odpowiedzi 197
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Jagna , nam też się bardzo podobało, Bartek całą drogę pytał o Dzieci, nic tylko Dzieci i Dzieci, a chyba Tusiek się przekonał i już mi nie będzie tak marudził że przed komputerem w nocy siedzę, fajnie że nasi faceci złapali kontakt :D

Nulla, mnie też się wydawało, że Tusiek się dobrze poczuł w towarzystwie "muratorowców". Bardzo się cieszę i pozdrów go serdecznie :D A Bartka wycałuj od nas :p

Panowie w pantofelkach robili dach na garażu, a my zerwaliśmy (łagodnie mówiąc) współpracę z wykonawcą drugiego domu, tym co nam go budował od początku. Teraz panowie zasuwają aż miło i nie ma jak narazie przestojów tak Jak u P. Michała - dacvh miał byc gotowy przed Bożym Narodzeniem. :evil:

A o uskoczkach szkoda gadać najlepsze że okazało sie że P. Michał zrobił nam niespodzianke i mamy o 15 cm za niski parter, chyba z zaplanowanych wzorków na suficie nic nie bedzie. Najlepsze że on twierdzi że tak chciałam, i jak zaproponowałam mu ze na własny koszt skuje wylewke i zrobi ja jeszcze raz tylko 15 centymetrów niżej to nagle sie rozłączył i teraz szukaj wiatru w polu. :evil:

Wreszcie mogłam dalej nadrobić Twój dziennik Nulla jak czytam Twój dziennik, to ci zazdroszczę, kurcze wy się na wszystkim znacie wiecie gdzie uderzyć zaszokowałaś mnie tą kanalizacją co załatwiłaś z WÓJTEM!!!! mój Wójt powiedział mi prosto w oczy z szelmowskim uśmiechem 2010 rok. Jak miło popatrzeć jak ci mury rosną i jak już niedługo wprowadzisz się do domku a swoją drogą to bardzo ładny ten domek :) bardzo ciekawa architektura.

pozdrawiam

• 2 weeks później...