czupurek 12.05.2005 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 też chciałabym taki szklony dwustronnie narożnie. jak narazie to, z hajduka wynalazłam coś sensownego cenowodaj znać jak coś wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 12.05.2005 12:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 I_ska teżmiałam z tym problemnajpierw musisz miec gdzieś zdjecia na jakiejś stronie potem klikasz na to zdjęcie prawym klawiszem myszki i otwierasz opcje właściwości, tam pokazuje Ci się adres zdjecia, zaznaczasz to i kopiujesz do posta wstawiając przed i po adresie I to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 12.05.2005 12:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Pożniej zamieszcze zdjęcia tych kominków co nam się podobają, jak możesz to wrzuć zdjęcie tego Hajduka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 12.05.2005 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 http://www.hajduk.com.pl http://www.hajduk.com.pl/img1/Volcano2P.gif http://www.hajduk.com.pl/img1/Volcano2Ph.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 12.05.2005 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 My znależliśmy takiehttp://www.e-kominki.pl/uploads/obrazki/71CL.jpg za 4600 Blanzek Fonte Flamme Specialvision 760SP/061+ 13-20,6 kW CENA brutto 5644 [zł] http://www.e-kominki.pl/uploads/obrazki/speciolvision_2_boki.jpg Spartherm Speedy E CENA brutto 5833 [zł] http://www.e-kominki.pl/uploads/obrazki/4244speedy_e.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 12.05.2005 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2005 Witam Nulla Wielkie dzięki bedę próbować z tymi zdjęciami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.05.2005 06:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 hajduk w serii volcano zaczyna bodaj od 3,6k - w zależności od wysokości kominka. wiadomo te dwustronnie szklone są droższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 13.05.2005 10:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 Na stronie piszą ze to ceny netto i trzeba dodać 22 % a wtedy wychodzi ok 4,5 Spartherm chyba na razie najbardziej mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czupurek 13.05.2005 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 nie no z wyglądu Spartherm zgrabniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 13.05.2005 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2005 czekam na wizualizację od architekta jak to bedzie wygladac właśnie z tym kominkiem, jak dostanę to zamieszczę w dzienniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 14.05.2005 05:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Nulla! Szok , noramlnie sceny dnatejskie się dzieją na Twojej budowie, boszzzz co za ludzie Nulla podpisywałaś z nimi jakąś umowę, jak tak to odszkodowanie za straty, przecież okna to drogi nabytek!! o rany co za palanteria się rozpanoszyła aż strach pomyśleć. Nulla spróbuj jakieś konsekwencje wyciągnąć cholera ale to tak łatwo się mówi, ja też nie wiedziałabym co mam zrobić i pewnie odpuściłabym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luśka Whispera 14.05.2005 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Nulla, to przerażające co napisałaś!!!! W głowie się nie mieści Wierzę jednak, że wyjdziecie z tej sytuacji zwycięsko i wyciągniecie konsekwencje od winnych. Trzymam za Was wytrwale kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 14.05.2005 11:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Panowie już u nas nie pracują, kasa za robotę została u nas na poczet napraw które nas czekają, dzisiaj dostali za zadanie posprzątać, posprzątali i pożegnaliśmy się, przeprosili ale żaden się nie przyznał, szkoda gadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alfreda 14.05.2005 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 Nawet możliwość komentowania,staje się bezsensu w obliczu takiej głupoty niefrasobliwości i chamstwa- literek brakuje. Trzeba by wykluczyć możliwość zarobkowania panów w tej dziedzinie. Cosik na wzór czarnej listy , ogólnie dostępnej, wystawionej na widok publiczny...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 14.05.2005 22:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2005 jestem za, tylko że zamieszczenie kogoś z imienia i nazwiska może pociągnąć za sobą skutki prawne, chyba że na przyszłość w umowie zacznę zawierać taką klauzulę Przy szkodach materialnych wyrządzonych przez wykonawcę zamawiającemu należy się kara w wysokości podwójnej wartości szkody , oraz zamawiający zastrzega sobie możliwość umieszczenia danych osobowych wykonawcy na forum Muratora z opisem wyrządzonej szkody na co wykonawca niniejszym wyraża zgodę Ciekawe czy ktoś zdecydowałby się takie coś podpisać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 17.05.2005 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Nulla sorki, ale czegoś nie rozumiem. Nie doczytałem nic o tynkach a na zdjęciu napędy i mocowanie bram zainstalowane już w otynkowanych pomieszczeniach. Czyżbyś ukrywała, że masz już tynki Też mamy narożny kominek i wybór jest duży - dopóki nie masz wentylacji mechanicznej. Jak wchodziłem do kominkowców i pytałem o narożny: - panie rodzajów tyle, że nie wiem co doradzić. - Ale jest wentylacja mechaniczna ...upssssss - no ten tego, Spartherm, Jotul i Supra, ale dwie ostatnie nie robią narożnych (tzn. z szybą z boku) Staneło na Spathermie Varia L (Hajduka też oglądałem ale mam zastrzeżenia do jakości). Teraz kiedu stoi już częściowo obudowany uważam, że wybór był b.dobry - z boku duża szyba, prosty w obsłudze i prezentuje się bardzo solidnie. Kominek buduje mi forumowicz DarekB - wygląda to bardzo porządnie, cała konstrukcja z płyt (gr. 4 cm), chyba szamotowych i kafle. Żadne tam karton gipsy i wełna. Kafli to będzie tylko dwie półki ale zawsze. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 17.05.2005 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Nurni Napędy są zainstalowane w garażu nad którym mieszkamy, a tereaz budujemy ten właściwy dom i tam niestety tynków jeszcze nie ma, ale jak wszystko dobrze się ułozy to już za 3-4 tygodnie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 17.05.2005 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Aha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
i_ska 18.05.2005 12:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 Witaj Nulla No piekna wizualizacja, taki duży pokój będzie ?? a tam w tyle to jakaś biblioteczka będzie chyba super o kurcze też chcę taką wizualizację, powiedz dużo takie coś kosztuje ???? pozdrawiam I_ska i czekam na kolejne wpisy i wizualizacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nulla 18.05.2005 12:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2005 U dobrago architekta jest to w cenie aranżacji wnętrza , teraz czekam na następne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts